Bu soruyu buraya sorma amacım artistlik yapmak veya abazalar gibi kız düşürme derdinde değilim sadece bir konu hakkında içimi dökeceğim ben Allaha şükürler olsun genlerimi annemden aldım yani objektif olarak yorum yapıyorum yakışıklıyım her konuştuğum insan tanıdık tanımadık model misin diye sorar veya bir yerde otururuz kızlar hep bakarlar numara isterler (asla vermem) arkamdan konuşanlar olur veya beni görmek isteyen erkek arkadaşlarımla çıkan kızlar bile oldu neyse dediğim gibi ego kasmak amacım yok sadece durumu anlatıyorum ben hayatım boyunca sadece bir kadın sevdim o da sağolsun redetti tam 7 yıl geçti 26 yaşındayım hala unutamıyorum bu nasıl geçecek arkadaş onunla evlenmek için her şeyimi verirdim hatta neler yapmadım ki İstanbul'da iyi bölümde öğrenciydim ondan dolayı şehir değiştirdim daha kötü fakülteye gittim sırf yüzünü görebilmek için ama hiçbir zaman ilgi göstermedi şimdi ise aynı şehirde görev yapıyoruz bekar ve sevgilisi yok bunu biliyorum tekrar karşısına çıkayım mı ne yapayım artık dayanamıyorum cidden onsuz yaşamaktansa ölmek benim için çok daha güzel olur gereksiz yorum yapmayın lütfen kimseyle uğraşamam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayatında biri olup olmadığını bilemezsin kesin olarak bunu öğren eğer yoksa bu yazdıklarıni ona anlat
Çok iyi biliyorum zaten aile dostumuzun kızı her şeyini ondan daha çol biliyorum desem yeridir
Eski bir soruymuş ya son durum nedir onu de burdaysan
Onun icin bu kadar sey yapmissin madem o halde dusun topla cesaretini ve cesurca konus tekrar
Çok korkuyorum cesaretim ona karşı sıfır bir daha hayır derse artık yaşamak istemiyorum
Yorumumun altina yorumdan hoslanmiyorum. Anlattigin gibi biriysen hic de oyle dusunulmez. Ayrica ölum kalim meselesi yapman cok ayri bir konu. Bence burada ne soylenirse soylensin sana etkisi olmaz
@powerrr4 her yerde senin gibi numune bulunur. Sabir dunyasi
Ölüm kalım yapmak istemiyorum ama deliye döndüm iyice hep hayal ediyorum veya rüyamda görüyorum evlenmek istiyorum saçlarında uyumak istiyorum sadece onun gözlerine bakmak istiyorum bunlar olmayacaksa öleyim de kurtulayım onsuz hayatım olmasın
En fazla ne olabilir ki
Aynı durumu bir daha kaldıramam cidden hayatımdan zevk alamıyorum statü, para, güzellik o benim olmadığı sürece bunların zerre değeri yok gözümde
Sence neden reddetti
Ailelerimiz yakınlar yani annem annesi ile çok yakın babam ise babasıyla normal arkadaş belki o yaşlarda onu sorun yapmış olabilir diye düşünüyorum benim düşüncem bu
Git konuş bekleme zaman kaybı hepsi
Cesaretimi toplayamıyorum ve karşısına çıkıp ne söyleyeceğim
Tek durmuyor mu bi yerde yakala dururken kahve al ver yanında dur karşıya bakarak konuş işte içinden ne geliyorsa arada yüzüne bak heyecanlanınca kafanı çevir nefes al bi sakin ol yaa aradan kaç yıl geçmiş fikirleri değişmiş olabilir şu an ne düşündüğünü bilemezsin şansı önce sen kendine ver ki o da sana verebilsin dii mi
Kendisi diş hekimi hastanesi veya nerde takıldığı nerde yediği kiminle arkadaşlık ettiğini her şeyini biliyorum beni lütfen sapık diye düşünmeyin öyle bir insan değilim zaten ortak çevremiz çok var yani ne yapacağım konusunda fikrim yok sakin bir insanım fakat konu ona gelince elim ayağım karışıyor beynim duruyor
Sende mi diş hekimisin
Durumu kimseyle paylaşmak istemiyorum paylaştığım bir iki kişi de saçmalama sen istesen bilmem kimleri alırsın veya böyle aşk mı olur sen mecnun musun gibi laflar yani beni anlayan zaten bir Allahın kulu yok üstüne kalbim yanıyor yani bu gerçekten tarifsiz bir şey anlatamıyorum
Evet ama farklı hastane
Ben ne diyorum sen ne diyorsun neyse iyi geceler
Sadece durumumu anlatıyorum içimi döküyorum niye beni herkes tersliyor yani cidden anlayamıyorum
Çünkü sorduğum sorulara cevap alamıyorum neden acaba
İnan ben de bilmiyorum elim ayağım karışıyor sadece içimdeki duyguları paylaşmak istiyorum ve ne sorduğunu anlayamadım
Neyînî sevdin bu kadar bağlandın ki
Konuşması, tavırları, güzelliği ayrıca böyle nasıl desem her konuya çok güzel yaklaşması
Hm iyi konuş konuş sen
Yanlış anlama beni ama dalga geçmiyorsun değil mi komuş konuş derken ne demek istedin anlayamadım
Yo niye dalga geçiyim ya
Hm iyi yazınca ben öyle anladım kusura bakma konuş konuş derken onunla konuş dedin sanırım nasıl bir an yakalamam lazım veya nerde çıkmam lazım karşısına ve içimden gelen her şeyi söylesem bu deli ne diyor diye düşünür mü
Düşünmez bilmiyorum bul kendin
Ben derdimi yanlış yerde anlatıyorum o insanlar gibi aynısınız neyse iyi geceler
Aynı değilim istediğin kadar anlayabilirsin ama üzüldüm o yüzden
Yok güzel kardeşim ben insanları çok iyi anlıyorum burada soru sorma amacım kadın tavsiyesi almak siz nasıl düşünürsünüz benim için o önemli ve ayrıca gizli olarak içimi dökmek istiyorum fakat burada tavırlar yaklaşımlar belli sanki amacım konuşmak kız aramak ama doğru burada herkes o amaçla geldiği için hata bende bu başlığı niye gelip açıyorsam
Neyse laf kalabalığı yapıp saçma yerlere çekmeyeceğim yorumlar için teşekkürler iyi geceler
Yazabilirsin istersen dinlerim ben seni
Teşekkür ederim ama gerek yok
Bence zorlama İnan iki değmez
Off böyle düşünmek istemiyorum
Sİmdi ayni sehirlerin karşısına çık yaz desem bi kere reddettiği icin hani değişik durumlar olabilir. Eğer ortak çevreniz varsa kendini gösterebilirsin
Ortak çevremiz çok var ama ben cesaret edemiyorum çok korkuyorum