Nasıl geçer bu acı?

Bu soruyu buraya sorma amacım artistlik yapmak veya abazalar gibi kız düşürme derdinde değilim sadece bir konu hakkında içimi dökeceğim ben Allaha şükürler olsun genlerimi annemden aldım yani objektif olarak yorum yapıyorum yakışıklıyım her konuştuğum insan tanıdık tanımadık model misin diye sorar veya bir yerde otururuz kızlar hep bakarlar numara isterler (asla vermem) arkamdan konuşanlar olur veya beni görmek isteyen erkek arkadaşlarımla çıkan kızlar bile oldu neyse dediğim gibi ego kasmak amacım yok sadece durumu anlatıyorum ben hayatım boyunca sadece bir kadın sevdim o da sağolsun redetti tam 7 yıl geçti 26 yaşındayım hala unutamıyorum bu nasıl geçecek arkadaş onunla evlenmek için her şeyimi verirdim hatta neler yapmadım ki İstanbul'da iyi bölümde öğrenciydim ondan dolayı şehir değiştirdim daha kötü fakülteye gittim sırf yüzünü görebilmek için ama hiçbir zaman ilgi göstermedi şimdi ise aynı şehirde görev yapıyoruz bekar ve sevgilisi yok bunu biliyorum tekrar karşısına çıkayım mı ne yapayım artık dayanamıyorum cidden onsuz yaşamaktansa ölmek benim için çok daha güzel olur gereksiz yorum yapmayın lütfen kimseyle uğraşamam
Nasıl geçer bu acı?