Nasıl geçer bu acı?

Biz erkek arkadaşımla yaklaşık 3 aydır beraberiz. İlk 1 ayımız çok güzeldi biz sevgilimle ayrıldık o dönemde bir tane kız vardı ve o kızın yaşını bana yalan söylemişti. sonra ayrıldığımızın ertesi günü sevgilim kaçıcaktı evden kızda peşine takıldı ben karasuya gidicem babamın haberi var diyip yalan söylüyor peşine takılıyor. abisiyle beraber otogara bıraktırıyor. sonra kız ben tek başıma yapamam falan diyip sevgilimin vicdanını kullanıyor peşine takılıyor. o ara ikisi beraber antalyaya gidiyor ama antalya otogarında sevgilimle yolları ayrılıyor. ertesi günü öz kardeşi beni arayıp aldattığını falan söylüyor. sonra orada kız bunu 2 kere aynı evde yaşama teklifi ediyor ama sevgilim reddediyor sonra ustasını devreye katıyor kızı vazgeçiriyor. Sevgilim bana ve herkese mardindeyim diye yalan söylüyor. ama askerlik tutanağını bana attığında antalyada olduğu ortaya çıkıyor ama kız başka yerde o başka yerde. o ara ben eski flörtümle sevgili oluyorum. sonra kızı bi tane kadın annesiyle birlik olup evine geri gönderiyor. kız beni aradı yaşattığımı yaşıyorum falan diye sonra kız bana evi beraber tuttuk diyor ama ustasıyla tuttuğu ortaya çıkıyor kızın dediği yalan çıkıyor. sonra sevgilim benim için geri dönüyor. çünkü severek ayrılmıştık. sonra sevgilimin öz kardeşi herşeyi itiraf etti benim sevgili olduğum çocukla kız bu planı yapıyorlar ve öz kardeşini de dahil ediyorlar. ve kardeşi sevgilimden özür diliyor. o ara alakası olmayan bir kız beni arayıp diğer sevgilim olan çocuğun esc@rda gittiğini falan söylüyor ve ben ayrıldım. o ara yalanladı ama sevgilime babam bankalara bakıcak pansiyonlari falan sildirmesini söylüyor. sonra nisa diye bir kız var sevgilime ayrı bana ayrı konuşuyordu. sevgilim diğer sevgilimi dövmek istediğinde nisa sevgilime ifşalıyor ve daha sonrasında o geldiğinde yalandan saldıracağını söylüyor. sonra o gün sevgilim bunların ses kaydını yakalıyor plan yaptıkları. sonra kız annesine sevgilimden hamile kaldığını söylüyor. sonra kızın ailesi sevgilimin evine gidiyor annesi de ona güvendiğini öyle bir şey olmayacağını söylüyor. sonra sevgilim benden gizli kadın doğuma gönderiyor ve test yaptıklarında negatif çıkıyor yalan olduğu ortaya çıkıyor. bende biliyorum çünkü kız bana hiç beraber kalmadık hep ayrıydık diyordu. ve bunu sevgilim gizliyor nisa sevgilimden meselelernde korumasını istiyor ama sevgilim korumadığında onu satıp herşeyi bana yetiştiriyor. neden gizledin dediğimde nasıl söyleyebilirdim kendimi temize çıkarmak istedim yoksa giderdin diyor doğru diyor giderdim arkasında durmazdım. sonra ben daha kötülerini yaptım onla sevgiliyken aldattım hakkındır dedi. başkasıyla nudleştim buluşup kendimi ellettim.
Güncellemeler
1 yıl
Nud attığım kişi beni tehtid etti yayacaktı arkamda durdu sonuna kadar. ben olsam durmazdım. ama sürekli içim acıyor ona güvenemiyorum yüzyüze çok mutluyuz söz yapıp tanımayı düşünüyoruz. benim elemanımın da kuzeni çıktı zaten. ben sürekli ona o konuları açıyorum ama o bana benim yaptıklarımın daha beter olduğunu bin katını ödettiğimi diyor ve açmıyor. ama ben sürekli açıyorum. bugünde sürekli açma açarsan geçmez ben açmıyorum falan dedi doğru söylüyor ama canım acıdıkça ona saldırıyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Sevgilimin nisayla mesajlarına baktığımda benim hakkımda benim aklımda kız kalmaz dediğini falan gördüm bu olaylardan önce napayım sizce seviyoruz cidden çözülür diyoruz
Nasıl geçer bu acı?