Güncellemeler
1 yıl
Nud attığım kişi beni tehtid etti yayacaktı arkamda durdu sonuna kadar. ben olsam durmazdım. ama sürekli içim acıyor ona güvenemiyorum yüzyüze çok mutluyuz söz yapıp tanımayı düşünüyoruz. benim elemanımın da kuzeni çıktı zaten. ben sürekli ona o konuları açıyorum ama o bana benim yaptıklarımın daha beter olduğunu bin katını ödettiğimi diyor ve açmıyor. ama ben sürekli açıyorum. bugünde sürekli açma açarsan geçmez ben açmıyorum falan dedi doğru söylüyor ama canım acıdıkça ona saldırıyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Sevgilimin nisayla mesajlarına baktığımda benim hakkımda benim aklımda kız kalmaz dediğini falan gördüm bu olaylardan önce napayım sizce seviyoruz cidden çözülür diyoruz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
awk bu sakaryanın yerlileri hem yobaz hem kafaşar oluyor yılan hikayesi gibi 10 sezon dizi çıkar
Harbiden bunu film yapsak oscar alırız
kafanızın kenarında bınlar hep kalacak silip atamazsınız eski masumluk yok artık çok uzun sürmez
Evet benim kafamın kenarında hergün yaşıyorlar ondada yaşıyor eminim iftira olmasaydı barışmazdm ama hepsini kanıtladı
bana biyerlerdem tanıdık geliyorsunuz ama neyse diyorum
Ahahah nerden
sakaryalısınız simi
Aq kızı sakaryalı biz istanbulluyux
hee tamaö o zaman ben hepinizi sakaryada sandım orada 2 sene okudum ortamı hep yerlilerden kurdum o yüzden bi tanıdık geldiniz
Yok o kız kdr bir erkek içn kendine hamile yalanı atacak kdr gurursuz onursuz bi kız görmedm kerhanedeki kadınlar bile o kızdan daha namuslu
sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin
bu hikayedeki herkesin kalbi s1kişiyo
Tabi bende az değilm ama snradn yaptm ben sevgilimden intikam almak içn gidip bi erkek içn kendimi hamile göstermem ynai o kdrda değil
Biraz daha kısa yazsanız şunları.
Kısa yazarsam çözüme ulaşamam
Cozulmez
Umarım çözülür herşeyi zamanla göreceğiz ben kendimi çektim geri yeterince
Sadece kendine aci veriyorsun
Evet sma eski sözlümle yaşadıklarım daha beter onla bunu kıyaslayınca eski sözlümğn 12 senelik arkadaşımla yatma acısı geçtiyse bu hepten geçer
Peki o da sana aynisini yapmayacagini nerden biliyorsun
Çünkü arkadaşım yok illa olmasına gerek yok eski sözlümden öğrendim yaparsa kendi kaybeder ki adam cinsellikten korkuyor kendine güvenmiyor bende anladım anlamasaydım söylemezdim hiç yapmamış ben ona dokunmaya çalıştığımda uzaklaşıyor
Tamam iliski yasamamis olabilir ama sevisme de yapabilir yani o kadar da degil orada bence baska bir sey var
Yok yok hiçbiri araştırdm la gizlice ya dedm tşşk geçiyo ya bilerk yapıo dedm ama yok geçmiyor cidden o kdr kendine güveni yoktu dokunduğumda kaçıyordu kızıyordu bugün açıldı yeni yeni bende garipsedm ama çok zor bulunan tip ama o benim ilkim değil oda biliyor
Cekilmez ama oyle biriyle de yokluktan bu haldesin galiba
Yok yoklukta değilim istesem şu an aldatırım onu çevrem erkekti bir tane bile kız yoktu sevgilim için bıraktm ve o varkende elleştim nud attım başkasına bu olaylardn snra intikam aldm oda biliyor şu an istiyim bulurm ama seviyorum
Ama açtım onu yavaş yavaş yapıyo aile yaşamından da dolayı yapmamış çok garip bende ilk tşşk geçiyo sandm ama geçmiyo
Boylesiyle tanismamissin degisik biri senin merakini cekti
Cidden aşırı değişik geldi ama bugn elletti yavaş yavaş açılıyor
Bu terste bi islik var normalde kizlar elletmez erkek israr eder
Bu sskiden bir motor kazası geçiriyor sonra sevgilimin o bölgesi kanlar içinde kalıyor ve oranın yarısını kesmek zorunda kalıyorlar sonra dikiyorlar zamanla yerine geliyor bu 1.5 sene önce oluyor o yüzden bana dokundurmuyordu bugün ikna ettm hayatımı aldılar dedi bugn bende benm içn bu önemli değil dedm ama bana önemli dedi
Kimseye anlatmıyordu tek bana anlattı zorla anlattırdım foto istiyorm onu bile atmıyor o derece
Ve bugn elledm cidden küçüktü kalkmasına rağmen küçüktü bu yüzdn hiç yapmamış kendine güvenmedği içn hemde geçici değil kalıcı biriylr yapmak istemiş mantıklı geldi keşke bende öyle yapsaydm ilkim olsaydı
Bi erkek icin gercekten onemli bir konu cok zor bi durum isin zor ama birakmazsan o da sana kendini acar
Evet ben bunlara rağmen bırakmadım oda bugn ilk defa dokundurdu ve cidden kendini açıyor doğru söylüyorsn ama bu yukarıda yazdığm olaylar kafamı allak bullak efiyor iftira ama atlatamıyorum yoksa çok şükür cidden çok güzel ilişkimz var
Peki gecmisini bildigi halde senle devam ediyorsa seviyordur
Ben seni herşeyinle kabul edip seviyorm dedm öptüm öyle açtı kendini
O olaylari cozmen gerek yoksa ilerde sorun yasarsin
Oo geçmişim çok kabarık benim biliyor ve arkamda beni tehtid ettler nudemle gene arkamda o kurtardı beni
Evet çözüldü artk hayatımızda yoklar ama uzatan benm aklıma geldikçe hırçınlaşıyorm ve kavga çıkarıyorm mesela bir şey oluyor dinlemiyorm ana bacı sövüyorm sakinleşiyorm öyle finliyorm haklı çıkıyo özür diliyorm 3. kişilere omdam öncede hep kolayca inanıyorum
Gecmisini cok anlatma bildigi kadari yeter daha fazla detay verme
Birisi bişi diyo hakknds hiç sormuyorm bile doğrumu die direk küfür basıyorm
Yok aynen detay vermedm cinsel hayatımı biliyor bana dediği geçmişin beni ilgilendirmez ben yoktum ama şimdi ben varm bu zaman beni ilgilendirir dedi
Sen cozmemissin ki daha olaylari. Ilerde bi olay olur sen bunun yuzune vurursun bu ozel durumunu
Eger bi gun biterse ve baskasi olursa hic bir seyini anlatma
Yok bu durumunu vurmam çünkü onun içn kötü ve muhim durum bir trk bana karşı açıldı konuşa konuşa açtım onu
Evet öyle yapıcam anlatmam eski sözlümden biliyorm yüzüme vurup duruyordu kardeşim
Sen yine de dikkat et cunku biri sana yone bir sey der cok canin yanar onun da cani yansin istersin en derin yerinden vurursun bi daha da donusu olmaz
Anneme falda baktırdm oda dedi o insanlarn şeytan yüzünü falan hepsini gördm ve her boka inanma dedi bi sor önce dedi
İşte o yüzden o varken aldattım başka erkeklere nude attım elleştim buluştm
Dertlerini pek anlatmaz içine atar bana açılıyor ailesini falan yavaş yavaş anlatıyor
Ama su var sen bu cocugun bu haline takilmissin bi gun butun gizemi bitecek her istedigini alacaksin o zaman ne yapacaksin
Seviyorm gerçekten hissediyorm devam edicem bırakacak halm yok
Aşık mısın peki
Evet deli gibi eski sözlüm falan ilk aşkım bunun yanında hikaye
Peki neyine aşıksın
Hani ne bilm kalbine her zerresine uzun zamandır böyle hissetmemiştim
Kendini degerli hissettiriyor degil mi
Evet evet onun gözlerinde bana olan aşkını falan görebiliyorum
Sana ozelini anlatmasi cok guzel geliyor, sen istedigin halde cinsellik yasamamasi cok cekici geliyor
Yani evet biraz garip bi durm istedğim halde yapmaması hemde çok farklı bana
Onceki yasadiklarin hep benzerdi degil mi biraz takilir sonra cinsellige gecerdiniz ama bu hic onlara benzemiyor
Evet cidden benzemiyo diyorm ya başta tşşk geçiyo ya da hastalığı var sandm ama yok normal bugn gördm onu normal ama bu çok farklı sevgi açısındanda
Peki nerde yaptiniz otel felan mi yoksa sinema felan mi
Yok normal sahilde ileri gitmedk öyle uzandk elleştik bu
Biraz zaman tani bakalim icinden canavar mi cikacak yoksa samimi mi oldugunu goreceksin
Öyle yapıyorum bakalım
Ama bu cok uzatirsa sen dayanamazsin
Yok be
Diyorsun acacagim ben onu
Evet zaten açılıyorda