Arkadaşlar merhaba ben iki yıllık evliyim ve bir yaşında kızım var. Eşimle severek evlendik ama nasıl evlendik bende anlayamadım bir anda oldu eşimin yüzünden hersey oldu bittiye geldi bir yıla yakın da nişanlı kaldık bu süreç içerisinde de elbette tartışmalarımız oldu evlendik hamile olduğumu öğrendik her gün kavga tartışma ortada birsey yokken bile. Ki ben sağlık mezunuyum nerede ne konuşulacağını bilirim ve ekmeğimi taştan çıkarırım evlendiğimde bile kozmetik ürünleri satarak eve birseyler kattım. Eşimde sürekli bi aşağılamaya çalışma durumu var ne söylesem lafı ağzıma tıkar sen je bilirsin sana söyleyende suç falan gibi yani ondan aşağıda bir insan da değilim işin açıkçası.. Ailevi sorunlarımız elbette var çok tuhaf insanlar ne yapsam yaranamam bende çok gorusmemeyi seçtim qma benim ailem eşime oldukça saygılı ve herseyde onun fikrini alırlar ona rağmen eşim aşırı soğuk onlara tabiri caizse evimizin marketine kadar alırlar zaman zaman. Zaten yatak ayırma olaylarımız çok meşhurdur bizim iki haftadır oturma odasında yatiyor bende üzerine duşmuyorum artık açıkçası. Atesleniyprum mesele hastalniyorum devamlı yani başımda okey seviyor sayıyor beni diyorum birde bakıyorum ertesi gün sen ne bilirsin sana anlatanda suç birde insanların yanında da aynı şekilde aşağılamaya çalışıyor anladım görgü görenek görmemişte benim suçum ne? Güzel davranıyorum olmuyor kötü davranıyorum olmuyor hiç konuşmuyorum yine olmuyor nasıl davranacağımı şaştım iyice birde kızımız var tabi o da babasına çok düşkün ayrılmayı onun yüzünden düşünemiyorum bile ne yapmaya çalışıyor onu da anlayamıyorum açıkçası.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ayrilmayi dusunme de zaman. kiz cocugunla ayrilsan, yeniden evlensen baskasiyla elin adami kizina kotuluk yapar.
Orta yolu bulacaksin. Aileme soguk diyorsun, sen de onun ailesine sogukmussun. O da nispet yapiyordur
Tabiki tamamen nispet halbuki ben onun ailesini benim çok fazla dedikodumu yaptiklari için istemiyorum ama anlayamıyor bunu
orta yolu bulacaksin.. incele kocani, nelerden hoslanmiyorsa yapma, veya hoslaniyorsa yap.. Akilli kadinlar akillarini kullanip dize getiriyorlar. Bir arkadasim vardi ki, akilli.. Biriyle evlendi, biraz da gorucu usulu gibi oldu. Ama evlendigi kisi mahallenin capkini turunden biri.. Ama ben dedim arkadasim akilli, bunu yola getirir eminim. Adam inanki evine " karim bekler , uzulmesin diye kosa kosa yarim saat bile gecikmeden gider olmus. suanda iki de ogullari var..
Aklini kullan..
Ya deniyorum ama olmuyor yani birbirimizin konuşması sevdiği şeyler o kadar farklı ki..
Biseye cani skkn olabilir dicem ama paylasamasi gerek. Madem maddi seuler ise uaramadi. O zaman dua et.
Hergun mü canı sıkkın olur insanın
Yani haklisin tabiki. Dua edicem semin icin
Çok teşekkür ederim
Hemen boşanmaya düşünme çift terapisine gidin sonra karar verirsiniz
Kabul etmiyor benim bir sorunum yok sen git fdiyo
Gitmezsen boşanalim o zaman de
Ona da gelmiyor
Ay kocanı dövesim geldi nerden buldun bu sığırı. Şimdilik tek başına gidemez misin
Tek başıma gitmemin ne faydası olacK ki benim sorunum onun beni görmezden gelmesi
Sen de onu görmezden gel Sana yaptığının aynısı ona yap
Tınlamiyor hiç ha varlığım ha yokluğum
Severek evlenmişsiniz 🤔tanıyarak evlenmemişiniz bu yuzden bu sorunlar var. O boyle biri oldugunu belli etmistir
Zor bir durum
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer😓
🙄🙄
ömrün boyunca hep aşağılanarak yaşıcaksın . bence boşanma ama bir süre ayrı kalın ayrı yaşayın belki yoklugunuzla birbirinizi daha ii anlarsınız
Gidecek biryerim yok maalesef eğer aileme gidersem tekrar göndermzler aynı şehirde yaşıyoruz onlarla
kıbrısa cık gel :D burada yasarsın
Kızın için devam yapacak bir şey yok zaten kendin açıklamışsin
ayy sen nasil dayandin bu adama
Bende bilmiyorum normalde o kadar sabırsızım ki
ben olsam simdiye boşanmıştım cidden
Bazen olmuyor iste şu an kizim yanımda ve baba diyerek oynuyor
herseye onun icin sabrediyorsun işte
Elbette yoksa ipleri kirmak cok kolaydı
en guzeli bir aile terapistine veya piskologa gitmenz bunu yapan adam cok normal değil
Gitmek istemiyor devamlı söylüyorum zaten ısrarla benim bi sıkıntım yok hersey senden dolayı sen git diyor
sen git piskologa anlat o zaten esini cagirir
Yine gitmez ki 😅
seni doktorada mi goturmez
Benim gitmeme birsey demez ama o gelmez o gelmedikten sonra da ne anlami var benim sorunum zaten onunla
iyide yolda sana eslik etsin yeter
O yoğun çalışıyor ben öyle yerlere hep kendim giderim ayrıca yol boyu tartıştıktan sonra beraber yürümenin anlamı kalmıyor 😊
o zaman ne yapip edip ikna etcen baska care yok
Evlilik danışmanına gidin bi
Asla kabul etmiyor benim birseyim yok sen git diyor
Şiddet ve aldatma var mı peki
Hayır
İyi bali yoksa daha kötü olurdu peki yaşlarınız kaç ve sen ondan daha yüksek maaş alıyorsun galiba bazı konularda kıskanıyor seni
O ne is yapıyor ve yaşlarınız kaç
Cevabını bekliyorum
Ben çalışmıyorum bebeğim çok ufak eşim esnaf ben 22 o 25 yaşında
Siz cok zıt kutuplarsınız galiba onun sevdiğini sen sevmiyorsun senin sevdiğini o sevmiyor
Siz nasıl tanıştınız peki nasıl sevgililiği yürüttünüz ayrılmadan kavga etmeden nasıl evlenebildiniz
Aynen de öyle mesela ben küfürü sevmem eşim sürekli yapar ben ağır başlı insanı severim eşim tam tersi mesela ben yemeği çok pişmiş severim o az pişmiş herseyimiz ters
Durduk yere mi küfür ediyor peki neden küfür ediyor
Cok gec cevap veriyorsunuz
Niye sustun iliskinizi analiz ediyorum
Bişey sorcam
Ama yürümez böyle
Gittiği yere kadar sürüklemeye çalışıyorum
Ayrı mı yatak iyice
Evet iki haftadır ayrı zaten her tartışmada o yatak ayrılır
Sogutur seni kız
Zaten öyle ilk evlendiğimde aşırı düskündüm o yemek yemeden ağzıma lokma vurmazdim ama artık çokta umurumda değil açıkçası ne durumda olduğu
Sıkılmaz mısın artık
Saldım artık diyelim umursamamayı öğrendim
İhmal edilmiyor musun
Tabi ki ediliyorum ben artık sevgi dilenmeyi bıraktım zaman geçtikçe insann hevesi fe kalmıyor bazı şeylere dışarı el ele çıkmanın bi anlamı kalmadı artık mesela güzel bir baba olsun benim için yeterli
Ee ihtiyacların
Diyorum ya hiç önemi yok artık 22 yaşındayım ama sanki tüm dünyanın ağırlığı üstümde gibi hoddesiyorum gerçi bej oldu bitti eğlenceli bi insan değildim ama bu süreç tabi tık daha yordu beni
Yazık etme kendine
İşte bende tam orada kalıyorum bi tarafım düzelmez yazık etme kendine inceldiği yerden kopsun diyor bir tarafımda kizim baba dedikçe eriyor
Tkop et istersen konusuruz
İşin zor
Bayaa
Böyle dewam edıcek. Ve sonunda dayanamıcaksın
Peki kavgadan sonra yanaşıyor mu o işi yapmak için
Bence sizin evlilik çoktan bitmiş ayrıl gitsin