Ne yapmak istiyor arafta kaldım ortada bird bebeğimiz var?

Arkadaşlar merhaba ben iki yıllık evliyim ve bir yaşında kızım var. Eşimle severek evlendik ama nasıl evlendik bende anlayamadım bir anda oldu eşimin yüzünden hersey oldu bittiye geldi bir yıla yakın da nişanlı kaldık bu süreç içerisinde de elbette tartışmalarımız oldu evlendik hamile olduğumu öğrendik her gün kavga tartışma ortada birsey yokken bile. Ki ben sağlık mezunuyum nerede ne konuşulacağını bilirim ve ekmeğimi taştan çıkarırım evlendiğimde bile kozmetik ürünleri satarak eve birseyler kattım. Eşimde sürekli bi aşağılamaya çalışma durumu var ne söylesem lafı ağzıma tıkar sen je bilirsin sana söyleyende suç falan gibi yani ondan aşağıda bir insan da değilim işin açıkçası.. Ailevi sorunlarımız elbette var çok tuhaf insanlar ne yapsam yaranamam bende çok gorusmemeyi seçtim qma benim ailem eşime oldukça saygılı ve herseyde onun fikrini alırlar ona rağmen eşim aşırı soğuk onlara tabiri caizse evimizin marketine kadar alırlar zaman zaman. Zaten yatak ayırma olaylarımız çok meşhurdur bizim iki haftadır oturma odasında yatiyor bende üzerine duşmuyorum artık açıkçası. Atesleniyprum mesele hastalniyorum devamlı yani başımda okey seviyor sayıyor beni diyorum birde bakıyorum ertesi gün sen ne bilirsin sana anlatanda suç birde insanların yanında da aynı şekilde aşağılamaya çalışıyor anladım görgü görenek görmemişte benim suçum ne? Güzel davranıyorum olmuyor kötü davranıyorum olmuyor hiç konuşmuyorum yine olmuyor nasıl davranacağımı şaştım iyice birde kızımız var tabi o da babasına çok düşkün ayrılmayı onun yüzünden düşünemiyorum bile ne yapmaya çalışıyor onu da anlayamıyorum açıkçası.
Ne yapmak istiyor arafta kaldım ortada bird bebeğimiz var?