Esimle bosanma asamasindayiz dava actim darp raporu var sikayetci oldum bu ayin 27 sinde mahkeme var. Anne babasinin ust katinda oturuyoduk tartisma esnasinda yukari çıkıp bana hakaret etti ailesi de kendisi de. Benim abim uyusturucu bagimlisi saldirgan 1.5 yaşında bebeğim var. Bu ortamda büyüsün istemiyorum. Ben 6 aydir ailemin evindeyim. Dava açık. Geri don evine diyor esim sürekli dedim ayri ev tut tutamiyor ekonomi berbat zaten hakli gordum neyse dedim tamam dönerim. Ama bi sartim var dedim bana her ay maasindan 5 6 bin vericeksin oyle gelirim yoksa gelmem bi market alisverisi yapicaksan benim o evde isim ne dedim. Zaten elektrik su dogalgaz alt kattaki ailesininkiyle bir esim ödemiyor ailesi ödüyor. Bana her ay annem destek oluyor 6 7 bin lira. Esim ustume borc birakti 50 bin lira ödüyor annem halen. Bana her ay 5-6 bin lira ver ben senden bi sey istemicem dedim cocuguma da kiyafet vs bu parayla alirim sana demem bile hic dedim gerekirse sahsi harcamamdan keser altin yapar kenara atarim dedim. Yani kisacasi bana yapilan haksizliklarin hepsinin uzerine sunger çekip bunları şart olarak koştum. Bana bu konuyu konusuruz diyor nasil ya diyorum tamam hayatim tabi ki de oyle olucak dicegine konusuruz diyip geçiştiriyor. Nafaka cikti bana cocuguma 5500 lira ödemiyor. Beni dava gunune kadar oyaliyor gibime geldi bizi kazanmak istese bence her dedigime tamam derdi. cok caresizim. Ben o eve gittigimde de annemin eline bakicaksam ne isim var orada benim. Ne çocuğuna ne bana sahip çıkıyor. Gelen geçen bize acıyor. Dava sursun neyse de cocugumu elimden alirlar diye korkuyorim abimden dolayi. Surkeli aile evime polisler geliyor kayitlarda cikarirlar karakoldan kesin. Ayrica esyalarimin da üzerine oturdular vermiyolar belki verseler ev tutar ise girerdim cocugum kucuk Şu an bakicak kimse de yok biraz büyümesini bekliyorum. Ben ona cok acıyorum diyorum ne olursa olsun babasi ceza almasin alttan al diyorum ama adam bana acik acik naparsan yap diyo sahip çıkmayarak. Bence beni oyaliyor benim de ona acimamam gerekiyor sanırım alsın cezasını. Cocugum kucagimdayken ailesi kendi bana etmedigini birakmadi kavga gunu. Şu an annemlerdeyim ama burasi cok kötü bi ortam evet annem calisip bana cocugjma veriyor ama abim yuzunden odadan çıkamıyorum abim icip icip saldırıyor etrafa ben ne yapmalıyım bana akil verin nolur? Her seyi yutup gidip o evde oturmali miyim sorumsuz bi kocayla?
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada ceza dosyasina avukat tutmuş
Güncellemeler
1 yıl
Darp raporunda sikayetci oldugum dosyaya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler