Ev bebek eş.. ben ne yapacağım?

Size en baştan anlatıyım. Eşimle sıkıntılı bir evliliğimiz oldu. Evliliğimiz boyunca ben hep para biriktirelim geleceğe yatırım yapalım ev alalım istedim. Yapmadı. Ailesinin evine (aynı şehirde değiliz) güvenerekten bulunduğumuz ilden ev almak istemedi. Ev sahibimiz de evi tutarken oğlum evleneceği zaman çıkarsınız dedi. Bizde tamam dedik. Eşim birikim yapmadığı gibi borsada para batırdı. 1 sene de onu ödedik. şu an cocugumuz oldu. Ev sahibimizde oğlunun evleneceğini çıkmamızı söyledi. Bende şu an ücretsiz izindeyim. Bebeğim daha çok küçük ne annem bakarım diyor nede kayınvalidem. Eşim de bu şartlar altında geçim sağlayamayız diyor. Çalışman gerekiyor diyor. Bebeğimden ayrılmak istemiyorum. Eşimede geçmiş mevzulardan çok kızgınım. Sürekli ben sana söylemiştim bugünün böyle olacağı belliydi demek de istemiyorum (çünkü fayda getirmeyecek). Ne yapiyim bir akıl verin..

kayınvalidemler kendi evini satıp destek olmaz bize parada vermez. Borç ödüyoruz derler biliyorum. Kendi anne babamdan da isteyemem yüzüm tutmaz. Üç beş kuruşa geçim sağlayan insanlar. Eşimin de benimde ailem farklı illerde. Aynı yerde yaşamıyoruz. Ev sahibi dilekcesini yolladı evi boşaltacağız kesin..

Ev bebek eş.. ben ne yapacağım?