10 haftlık bebeğimi kaybettim. Düşüğe sebep doktorum diyabetimi ve kilo azlığımdan söyledi. Kendimden nefret ediyorum ve vicdan azabı çekiyorum. Bebeğimi başka anneler gibi klozete ya çöpe atmak istemiyorum. Parmak büyüklüğünde ve tüm organları yerinde. Onu bir çiçek saksısına göme bilirmiyim? Ruhu bana kızar küser diye korkuyorum. Belki bebeğim çiçek olarak dünyaya gelir 😔 artık yaşayamıyorum
doktorum sağlığımın iyi olmadığını hatta EKG sonucunda kalbimde doğuştan kalp kapakcıklarımda doğuştan kusur olduğundan şübhelendiğini söyledi. Acaba annedeki ve babadaki kalp hastalıkları bebeğede geçermi? Çünki eşiminde kalbi normalden fazla atar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ayak basılmayacak bir yere göm bence
Kedi köpek kokusunu alır topraktan çıkarır diye korkuyorum😔
Mezarlığa götür, bir mezarın üzerinde kendin 20-30 cm derinlikte bir yer kaz, içine göm. Başka da bir şey yapamazsın.
Bunun için mezarlık sahibine para ödemem gerekecekmi?😔bebeğimi oraya gömersem birisi ne gömdüğümü merak edib ben gitdikden sonra bebeğimin toprağını açıp minik bedenini oyuncak eder diye korkuyorum
Öyle bir şeye gerek yok.
Once kendiniz ile ilgili saglik problemlerinizi düşünün
Peki ya bebeğim? Onu ne yapa bilirim? Nereye gömsem daha uygun olur? Bebeğim nasıl rahat eder? Onu bir çiçek saksısına göme bilirmiyim? Böylece annesinin karnında olmasa bile hep evinde olur minik meleğim😔
Olur tabiiki
Teşekkür ederim yani günah olmaz dimi?😔
Hayir tabiiki
Keçmiş olsun orası tamamen senin ruhuna bağlı nasıl rahat edeceksen öyle yap
devlet yapar geregini
Eli ayağı var mı? Nasıl görünüyor
Evet var fakat bedeni parmak büyüklüğünde çok küçük hatta dokunmayada korkuyorum çünki derisi o kadar yapışkan ki dokunursam kopar diye korkuyorum😔
Geçmiş olsun
Allah razı olsun bebeğimi çiçek saksısına gömmek istiyorum evinden ayrı kalmasın başka bir yere gömersem kedi köpek kokusunu alır kazıp topraktan çıkarır diye korkuyorum bir saksıya gömmem günah olur mu?😔