Bebeğime Alkarısı musallat oldu, ne yapmalıyım?

25 gün önce doğum yaptım. 3 gündür geceleri siyah dağınık saçlı, siyah elbiseli, çok kilolu bir kadın, odama geliyor. Bebeğimin beşiğinin yanına doğru ilerlemeye başlıyor. Ben çığlık atıp eşimi uyandırıyorum. Eşim uyandıktan sonra kadın, kapıdan koşarak çıkıyor. İlk gece hayal gördüğümü zannetim, eşim, kadını ilk gece görmedi zaten. Ama 2. gece ve 3. gece gördü. Eşim ve beb, bu gece uyumaktan korkuyoruz. Eşim şu anda Kuran okuyor, bebeğimize üflüyor. Ben ise salonda oturuyorum. Köyde yaşadığım için daha çok korkuyorum çünkü bu tarz varlıklar, köylük alanlarda daha çok oluyorlar. Bizim evimizin yanında eşimin baba evi var. Eşim, olsyı annesiyle babasına anlattı. Kayınbabamla kayınvalidem, çarşıya inip bana gümüş bir kolye ve kırmızı bir başörtüsü aldılar. "Sana alkarısı musallat olmuş. Bunları tak. Alkarısı, kırmızıdan ve gümüşten korkar." dediler. Dediklerini yaptım. Ama yine de korkuyorum. Eşim, gündüzleri şehir merkezindeki işine gidiyor. Ben, korkudan yalnız kalmak istemediğim için gündüzleri bebeğimi yanıma alıp kayınvalidemle kayınbabamın yanına gidiyorum. Onlar nereye giderse ben de oraya gidiyorum. Sadece akşam eşim, eve döndüğü zaman ben de eve dönüyorum. Alkarısı, ahırdaki ineklerimize de musallat olmasın diye ahırın kapılarını ve pencerelerini iyice kilitledik. Alkarısı, ineklerin kuyruklarını ve atların hem kuyruklarını hem de yelelerini örerek onlara musallat olup onları kaçırırmış. Bana bunları kayınvalidemle kayınbabam anlattı. Alkarısı musallatından nasıl kurtulabiliriz? Bazıları: "Alkarısının göğsüne toplu iğne batırınca senin hizmetçin olur" diyorlar. Bu doğru mu?

Bebeğime Alkarısı musallat oldu, ne yapmalıyım?