Eczaneden pişik melhemi al ya da pudra öncelikle güzelce yıka bebeğin kıçını sırtını sorna o melhemi veya pudrayı sür ovalayarak iyice yedir sonra bebeğin bezini bağla inşallah iyileşir allah acil şifalar versin bacım Allah bağışlasın hayırlı bir evlat olur inşallah
Şu an krem yoksa zeytinyaği sur hemen. Onun dışında travazol alabilirsin. Sudo krem var sahane hep yigenlerime onu kullandik. Denersen evden eksik etmeyeceksin.
Merhaba bende 2buçuk yaşında kız annesiyim. Kızım beyaz tenli ve alerjik bünyeye sahip. Öyleki 6ayda egzamayla başladık, gıda alerjileride eklendi. Hal böyleyken sıksık pişik sıkıntısı yaşıyordum. Tanıdığım anne vesilesiyle Narted isimli yanık tedavisindede kullanılan pişik likitini aldım. Sonuç efsanevi. Uzun vadede değil resmen ertesi güne kendini gösteren mucizevi ve tamamen doğal bi içerik. Ben eczaneden temin ettim ama almak isteyen annelerde nartedliquid. com adresinden alabilir. Bebişlere şifa olsun. Sevgiler 🌸
Benim bebeğim 40ı çıkmadan çok kötü pişik oldu hem kuru hem minik sivilce şeklinde ne kullansam geçmedi en son kayınvalidem huşürük diye bir şey var ondan olmuş dedi ocağı varmış sanırım götürdü özel yapım melhemlerden verdi parfümlü ıslan mendil kullanımını kesip pamuk ile silmemi önerdi sık sık altını değiştirdim ve merhem işe yaradı günlerce geçmeyen pişik 3 günde geçti hemen
Bephanten var eczaneye sor bebekler için pişik ve deri onarıcı ve ılık banyo yaptır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
pişik merhamı vardır eczaneden al artı sıcaktan uzak tut.. ve imkan oldukça bez kullanma popusu hava alsın ne kadar yapabildiyseniz yapın... geçecek ve ondan sonrada böyle devam edin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
B-phantol'mu ne olması lazim pisik kremi bebeklere 1e1 iyi geliyor. Yeğnimden biliyorum.
En İyi Cevaplar