- +1 yıl
Merhaba,, lütfen endişe etmeyin, erkek çocukları kız çocuklarına gore daha tembeldir, gerek emeklemek, gerek yürümek gerekse de konusmak konusunda,, hepsine geç baslayabilirler,, ayrıca emeklemek şart da değil, bazi çocuklar emeklemeden yürümeye başlayabiliyor,, emeklemesinde yardımcı olmak için oyuncaklar var, onları kullanabilirsiniz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Doktorunuza danışın, fiziksel bir engeli olup olmadığını öğrenin. doktorunuz bir problem olmadığını söylerse gerçekten endişelenmeyin, her bebek aynı değil. bebeğiniz kendini hazır hissettiğinde olacaktır zaten... Benim bebeğim hiç emeklemeden yürümeyi öğrendi :)
10 Yorumla- +1 yıl
Lütfen şükret evladın olduğu için. Benim hiç çocuğum olmayacak paramparçayım çok kötü bir durum.
01 Yorumla - +1 yıl
İhtiyaç hissetmiyordur. Sevdiği oyuncu gibi birşeyleri biraz ilerisine koyup teşvik edebilirsiniz
03 Yorumla- +1 yıl
Ağladığı zaman da veriyorsunuz
- +1 yıl
Ağladığı zaman ayağında geliyorsa niye yorsun ki kendini
- +1 yıl
ben 2 yaşımda yürümüşüm nerdeyse fazla kucakta tutma biraz sal çayıra yiğidi :D
00 Yorumla Cocuk gelisim uzmanina bir danissaniz daha saglikli olur
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bebişi yüz üstü yere bırak eliyle uzanamayacağı şekilde ilgisini çeken herhangi birşey koy önüne ona ulaşmak için mecbur emekliyo
10 Yorumla - +1 yıl
Bebeği fazla sıkmayın çok üstüne giymeyin her bebeğin gelişimi farklı oluyor sonuçta ne kadar üstüne giderseniz korkar daha çok uzaklaşır kendi haline bırakın bir çok bebek emekleme den yürümeye başlıyor
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bazı bebekler hiç emeklemeden direkt yürümeye başlarlar , endişe duymayın.
Ayaklarını düz basabiliyorsa sorun yok10 Yorumla - +1 yıl
bende 1 yaşımda başlamışım emeklemeye. bence bir şey yoktur. ama kemikleri ile ilgili bir sorum olabilir. yine de bir doktora git için rahat etmeyecekse
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Panik yapmadan yvs yvs ögret hep öyle gdecek deyil
00 Yorumla - +1 yıl
Direkt yürüme ihtimali daha yüksek, kucağa alınca hareketli mi
00 Yorumla - +1 yıl
Çocuk hastalıkları hekimini mutlaka göster emes gibi bir hastalık olmaz inşallah
00 Yorumla Benim abim kilosundan dolayı 11. ayda emeklemeye başlamış 1,5 yaşında yürümüş eğer bir kilosu yoksa çok geçmeden doktora götürmekte fayda var
00 Yorumla- +1 yıl
Her bebegin emekleme yaşı farklıdır benim yeğenim 14 aylığa kadar sürünmedi 1 hafta süründü yürüdü
00 Yorumla - +1 yıl
Bana mesaja ttınız fakat size mesaj gönderemiyorum
00 Yorumla - +1 yıl
Yani dr gifin bence geç yürğyecek sanırım
00 Yorumla - +1 yıl
Başlamıyor mu ki hiç ayağı ustune
00 Yorumla Doktora göster bir
00 YorumlaBi doktora götür
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bazıları emeklemez
00 Yorumla
Detaylı bilgi