Bebeğim biraz ufak doğdu sütüm de geç gelmişti mama verdik biberonla. Ama yüzde 20 30 süt de emiyordu. Şimdi 3 aylık ve emmiyor ağlıyor meme görünce. Çok üzülüyorum. Sütümü sağdığımda 10 cc bile çıkmıyor. Artık artmaz mı sürekli sağsam?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Merhaba, öncelikle üzüntü ve stres sütün üzerinde daha da olumsuz etki yapacaktır bunu unutma, sütün az geliyor ve bebek doymuyorsa ağlaması yani tepki vermesi çok normal, ki anne sütüne göre daha sekerli olan mamanın tadını aldıktan sonra anne sütünü emmek istememesi de çok doğal,, gerekirse pompa kullan, bebeğinin çok aç olmadığı zamanlarda emzirmeyi dene, uykuya dalmisken örneğin,
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
8Cevap
Bebek Bakımı konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ilk işiniz biberonu degistirmek olacak kullandiginiz biberon lap diye mamayi veriyor agzina bu yuzden gogusunuzu istemiyor. Buna ozel biberonlar var mamayi emdikce veriyor gogusunuze tekrar alisacaktir
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Hangi biberon acaba
Merhabalar. Anneden gelen süt oranı bir çok faktöre değinmektedir. Ruh hali , tüketilen gıdalar, emzirme pozisyonu vb. internette bulunan süt arttırma yöntemlerini inceleyerek çocuk doktoruna danışabilirsiniz. Lütfen bebeğiniz az emiyor veya emmiyor diye strese girmeyin zira bebekler annelerini en çok emerken hissederler. :)
00 YorumlaSütünü 2-3saat arayla hem gündüz hem gece sağmalısın sadece gündüzleri sağman sütünü azaltır geceler de önemli bebeğine biberonla içirmeyi deneyebilirsin.
00 Yorumla- +1 yıl
Çokta panik yapmayın bende emmiyordum ailem bana mama veriyormuş ilerde demir eksikliği gibi problemler olabilir ama buda var 5 yaşından itibaren vitamin vermeye başlarsanız düzelir
00 Yorumla Pompayla önce bir kaba al sonra silikon Kaşıkla bir süre dene
00 Yorumla- +1 yıl
Bence doktora gitmen gerek çünkü Allah korusun hastada olabilir bu durum ciddi
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sütün azsa iyi beslen, sebze, yeşillik ve kuruyemiş ye, yulafta tüketebilirsin, bebeğine emzirmeyi bırakma, alışır bir kaç güne
00 Yorumla - +1 yıl
Başkasına emdir … senin sütünü beğenmemiştir
00 Yorumla - +1 yıl
Sütünü biberonla emzirebilirsin
00 Yorumla Artar
01 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
İlk bebeğin mi
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet
- Cevap sahibi+1 yıl
Öneride bulunabilirim istersen
- Soran+1 yıl