Anlamıyorum neden evleniyor böyle tipler? Babalığı sadece çoçuğu sevmek sanıyorlar zavalı kadın yetim gibi büyütüyor çoçuğu. Baba sevgisi görmeyen çok var en saçması da böyle tiplerin 2-5 tane çoçoğu oluyor. 30 yaşına kadar Sefa sürüp 18-24 arası kız istemeleri yok mu öğk
Sırf kadın genç diye evlenen çok var demek o kadın 30 olunca aldatacak. Yaşça küçük kız isteyen biri sırf genç diye değer verir evlenir yaşıtı kadınların yüzüne bakmaz teyze abla görür kendinizden yaşça büyük erkeklere bakıp onları mutlu etmem ben
Sırf kadın genç diye evlenen çok var demek o kadın 30 olunca aldatacak. Yaşça küçük kız isteyen biri sırf genç diye değer verir evlenir yaşıtı kadınların yüzüne bakmaz teyze abla görür kendinizden yaşça büyük erkeklere bakıp onları mutlu etmem ben
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben 27 yaşındayım, it gibi çalışıyorum çocukluktan beri. Ülkemiz şartlarında muhtemelen 35 yaşında filan anca evlenirim.
Her geç evlenem sefa sürdüğü için geç evlenmiyor. Benim hayatım sefa ise gel sana vereyim sen sür.
Sonra 20-28 arası isteyeceksiniz demi
Hay o olmayan beynini zikeyim
Haklı değil miyim
Açıklamadan bağımsız söylüyorum 30 yaş üstü teyzedir bunda yanlış ne ki
30 yaş üstü erkekte sayıdır
Dayıdır
O teyze dediklerin senden genç duruyordur
Yok erkek için en güzel yaşlar zaten 50 yaşında ki erkek bile rahatlıkla evlenir özelikle maddi durumu iyiyse
Bu ne kadın düşmanlığı?
Erkeği severek değil parasıyla evlenirler 30 yaşındaki erkek dayıdır
Bi erkeğe sadık olunmaz işte
Ne alaka kadınlara laf etmedim ki ben teyze demek kötü bir şey mi
Seda sayan rahat evleniyor ama
Resmen kadınları obje gören birisin karın 30 olmayacak mı hiç? Onu aldatacaksın demek
50 yaşındaki dedeyi bile genç görüyorsun 30 yaşındaki kadına teze demek nasıl bi kafa
Erkekler için en güzel yaş ne? 30 yaşındaki erkek genç değil evli olmalı ya da düşünmeli
Yok sadece parasıyla değil erkeklere karizma katıyor olgun yaş maddi durumu iyi derken iş adamı falan deniyorum mühendis olur mimar olur doktor olur vs rahatlıkla evlenir. Seda sayan istisna çünkü çok ünlü ve zengin sevgilisi tanınmıyor bile o seda sayan kendi yaşlarında aynı üne sahip aynı maddi duruma sahip biriyle zor evlenir
Komiksin karizma mı katiyor
Sen resmen baba kız dayı yeğen olmayı normal görüyorsun. 20 yaşındaki kıza 26 üstü erkeğin bakması normal değildir
Ne objesi ya sadece kendi yorumumu yazdım ne haddime birini obje görmek. Ben evlenmem ama evlenirsem de genç biriyle evlenirim 30 yaşını geçsede o kişi neden aldatayım sevdiğim kadını
Yabancı ünlülere bak kadınların çoğu gençle oluyor
30 yaş üzeri erkeği hiç beğenmiyorum suratları sert duruyor saçları dökülüyor yanımda babam duruyorlar
Sen genç misin genç istiyorsun? Genç istemenden beli işte aldatırsın demek onun gençliği gidince
30 yaşındaki erkek 18-24 arası istiyorsa 10 yaşındaki kıza bakanla aynıdır gözümde
Mesela 50 yaşındaki adam 30 yaşında biriyle evlenmesi neden abes olsun veya 40 yaşından birinin 25 yasindakiyle evlenmesi. 2 olgun insan ikside istiyor bunda ne var baba kız amca yeğenle ne alakası var.
Sen resmen sap savunuyorsun
30 yaşındaki kadın 50 yaşındaki erkeğin kızı yaşında ikisi asla yakışmaz
Ulan 40 yaşındaki koca kart adamın yanına 25 yaşındaki genç kız mı yakışır
Sap savunmak ne demek? Ben illa 50 yaşında ki biri 30 yaşında biriyle evlensin demiyorum ama böyle ilişkiler var gayet de normal iki tarafta istiyorsa banane
İkisi aynı olgunlukta olmaz kafan mı güzel benle mi dalga geçiyorsun kendinden yaşça küçük kızla aynı mı olgunlukta oluyor? Kız daha onun yaşadıklarının yarısını yaşamamış olur
Asla normal değildir o erkeğin parası olmasa 30 yaşındaki genç kadın onun suratına bakmaz
30 yaşındaki kadının 50 yaşındaki babası yaşında olur. Baba kız arasında 40-60 yaş mı olur
Sen resmen baba kız duran dayı yeğen dede torun duran normal diyorsun normalse git kendinden 5-40 yaş büyük kadınla ol
Okuduğunu anlamıyorsun ben ikside aynı olgunlukta demedim ikisi de olgun kişiler dedim. Neyse benim düşüncem bu ben 22 yaşındayım sevgilimle aynı yaştayız evlenirsek ilerde 30 yaşını geçerse sırf o yüzden bırakacak halim yok sadece 30 yaşındakiler teyze veya abladir dedim konu nerelere geldi
30 yaşındaki erkek de dayı şaka mısın? Bi kadın ergen liseli gözükmeyince teyze mi oluyor. 30 yaşındaki kadın nasıl teyze olur? Senden genç durur çoğu. Sen çok genç duruyorsun? 30 yaşındaki erkek 18 lik mi duruyor
Acıdım kıza çok acıdım 30 yaşında olursa kıza teyze abla diyeceksin demek
Anlıyorum
Bi erkeğe sadık olmam değer vermem bende yaşım 30 olunca gençle aldatacam onu
Merhaba konuşabilirmiyiz bu konu ile ilgili
Hayır
Teşekkürler
Keşke evlenmeseler
Senin hayatın senin kuralların sen bilirsin.