• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Sadakat gösteren erkeke hep terk mi edilir?

biradetnar
biradetnar Takip Et
Xper 2 Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor

Arkadaşlarım aşırı hovarda insanlar ve sevgilileri aldatılmasınlar diye deli oluyorlar arkadaşlarıma ama ben sadakat gösterdim diye terk edildim sizce de sorun sadakat göstermek mi.

Sadakat gösteren erkeke hep terk mi edilir?
Aldatma Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _EIS1
    _EIS1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay

Sadakat gösteren bir erkek, her zaman değer verilmesi gereken bir insandır; çünkü sadakat, sevgiyi, güveni ve bağlılığı simgeler. Eğer böyle bir erkek terk ediliyorsa, bunun sebebi asla onun sadakatinde veya sevgisinde değildir. Terk eden kişi, ya olgun değil, ya karakter olarak eksik, ya da ilişkiye dair anlayışını doğru kullanamıyor demektir. Bunu unutmamalısın ki, doğru kişi seninle kalır, emeğinin, sevgisinin ve sadakatin kıymetini bilir; seni terk edenler ise sadece kendi yetersizliklerini ve eksikliklerini gösterir, senin değerinle hiçbir ilgisi yoktur.

1
    3 Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

ne kadar güzel konuştunuz teşekkür ederim. terk eden kişinin olgun olmadığını düşünüyorum zaten çünkü sadakat bu çağda zor bulunan bir şey.

Yorumla
    • _EIS1
      _EIS1
      6 ay

Haklısın, bu çağda sadakat gerçekten nadir bulunan bir değer ve bunu gösterebilen bir insan her zaman kıymetlidir. Terk eden kişi olgun değilse, bu senin eksikliğin değil, onun karakterindeki yetersizliği ve olgunluk eksikliğini gösterir. Üzülmek yerine, kendi değerini bilip, sadakatin ve emeğin karşılığını verecek adamakıllı doğru kişiyi beklemelisin çünkü sen buna layıksın ve hayat sana bunu gösterecek olanı getirecek.

Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

Çok teşekkür ederim bu gece aldığım en güzel cevap. İnşallah senin hayatında hep senin kalbine göre şekillenir. İyi bir insan olduğunu düşünüyorum.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• KezbanŞirin
    KezbanŞirin Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Erkek olmakla alakalı değil, sadık olmakla ilgili.
    Bende sadıktım, kendisi uygulama olarak sadakatini bozmadı ama zihinsel olarak hep başka kızları düşünürdü, hep başka birinin daha hayatına girmesini dilerdi. Sonra da bu hayali için beni terk etti xd sayesinde ben 4 aydır depresyondayım, o da neyse:d

0
    5 Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

Ne yapacağız ben 4 gün önce terk edildim ve ciddi ilişkimdi senin 4 aydır geçmemiş bana geçer diyorlar o zaman benimde geçmez b*ku yedik biz valla

Yorumla
    • KezbanŞirin
      KezbanŞirin
      6 ay

Yemedik, karşımıza daha iyisi çıkacak. Seveceğiz ve sevileceğiz.
      Bu ilk terk edilişim de değil zaten :D

Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

geçmiş olsun ben ilk defa terk edildim daha doğrusu ilk defa ciddi ilişkim oldu ve terk edildim diğer ilişkilerim bunun yanında ilişki sayılmaz. tecrübelisin unutulur diyosun yani.

Yorumla
    • KezbanŞirin
      KezbanŞirin
      6 ay

Öyle bir unutulur ki :D
      Bir gün uyanacaksın ve o içinden gitmiş olacak

Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

inşallah kardeşim hepimiz birgün hakkettiğimiz bulacağız.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Seni sevmediği için ayrılmış olabilir sevmek zorunda mı seni? İyi birisin aldatmıyosun diye peşinden mi koşmalı?

0
    8 Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

O bana ilk sevdiğini hissettirdi. Ben başta hiçbişe hissetmiyordum daha sonra tanıdıkça sevdim bağlandım. tek suçum var hiç konuşmaya başlamamalıydım. Artı olarak peşimde koşmasını gerektirecek bir şey yokki bana bir kere ne olursun beni bırakma dedi ve bende söz verdim sonuç olarak o beni bıraktı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Sevgi zamanla bitebilen bir şeydir. Bu mantıkla senin onu aldatman mı gerekiyor seni terk etmemesi için? Bu mu mantık? Soğumuştur kızmıştır bir sürü sebep olabilir. Niye ayrıldığınızı bilemiyoruz sonuçta. Sadıksın diye senden ayrılmamalı diye bir şey yok

Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

kusura bakma ama tek eşli birisiyim ve ilk yaptığım ciddi ilişkimde de o kişiyle evlenmeyi bile düşünüyordum ha kısa ilişkilerimde oldu onlar için dediğinde haklısın ama ilkim değilde sonum olacak kişininde gitmesini kabullenemiyorum mantık olarak. kolay ciddi ilişki yapan biri değilim senin dediğin şeyler robotik standart ilişki olsun diye başlanan ilişkiler için geçerlidir. mesela sen böyle düşünüyorsan benim senin gibi birisiyle düşünebileceğim ilişki gayet sıradan ilişki olurdu. severdim ilgi verirdim sonra soğur giderdim ki ciddi ilişkimden önceki tüm ilişkilerim hep bu kafadaydı.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Ya ne alaka kafan mı iyi? Ciddi ilişki illa evlilik yolunda olmak değildir ya da evliliğe yakın olmak değildir. Benim hiçbir ilişkim laylaylom değildi ciddiydi. Nasıl ciddiydi, birbirimizi sever sayardık birbirimizi iyi yönde gelişmesine destek olurduk sadık olurduk gelecek planları yapardık vs vs. Zamanla insanlar birbirinden soğuyabilir davranışların hoşuna gitmez, kavgada verdiğin tepkiden hoşlanmaz, kendine bakmazsın çirkin olabilirsin soğuyabilir, onu sıkabilirsin bunaltıp baskı yapabilirsin bir sürü şey var. Evlilik planı yapıyor olabilirsiniz bu hiç soğumayacaksınız demek değil. İstememiş işte seni. Dediğin hâlâ çok saçma. Sadık oldum diye mi terk edildim ne ya bu mantıkla herkes herkesi aldatsın o zaman gözü dışarda olsun böyle mi ilişki olur. Karşı tarafın ilgisini çekmek sizin elinizde ayrıca. Hovarda olanlara köle olmalarının nedeni onların merak edilmesi, terk edilme korkuları. Bu doğru değil orası ayrı zaten. Ama aşırı yılışık, baskıcı, kusturacak derecede cıvık olan insanlar ilişkide çekilmezler

Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

Birincisi kafam iyi evet. İkincisi her ilişkinin parametreleri farklıdır amacım seni kırmak falan değil sadece sadaktli olmanın cepte görülmek olarak anlaşılması ve kaybetme korkusunu karşıya aşırı hissettirmemin sonucu terkedildiğimi düşünüyorum. Yani sadakatın ilişkide her zaman hayatı sikilp atılacak kişiye ait bir özellik olması tesadüf değil bence. Elbette bir terkedilecek varsa daha sadık olan taraf terkedilecek başka sebepleri olabilir ama sadakat en büyük sebeplerden biri bu aldatma içinde böyledir bu arada. Sadakata değer veren biri aldatmaz ama aldatılma riski partnerinden daha fazladır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Sen sadakatli olduğun için değil karşı tarafa onsuz kalamayacağını yansıttığın için kolay vazgeçilen olmuşsun. Bu böyledir. Bi kız sana her an seni sevdiğini sensiz yapamadığını deli olduğunu onsuz yapamayacağını söylese sensiz nefes alamasa sen de soğursun. Soğumam deme soğursun bu böyledir. Aciz görünümdeki insanlar karşı tarafı iğrendirir. Ama sınır çizebilseydin onu sevdiğini ama onsuz da yapabileceğini belli etseydin bu duruma düşmezdin. Bu konu sadakat değil ben sensiz de yaşayabilirim demektir. Sadakat konusunda çok yanılıyosun bu mantıkla herkes aldatacak mı karşı tarafı? Yani aldatsın mı? Sen hayatsız gibi kıza yapışırsan ilgiden bıktırırsan senden soğuması çok normal

Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

Zaten sırf sadık olduğum için terkedildiğimi düşünmüyorum ama onun yanında gözümün ondan başkasını görmediğini göstermek benim için sadakat belirtisidir. aartı olarak kızı sıktığımı da düşünmüyorum sadece ortalama bir kavgada hemen özür dileyip seni kaybetmek istemiyorum minvalinde konuştuğum için vazgeçilmez olduğunu düşünüp o benden vazgeçti. Ama yinede çevremde gördüğüm kadarıyla sadakatsiz insanlar daha çok sevilip daha mutlu hayatlar yaşıyorlar. bunları gördüm çünkü. Ama sen dediğinde haklısın kabuk ediyorum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Onun yanında ondan başkasını görmediğini zaten belli etmelisin ya offff. Bu insanı soğutmaz. Bundan soğudu da demiyorum ayrıca. Her kavgada alttan alıp aşkım aşkım özür dilerim affet aramız kötü olmasın şeklinde konuşmak sizi düşük duruma getirir fikrini belirtmekten aciz, benimle tartışamıyor karşımda güçlü bir erkek yok bana bağımlı bensiz yapamaz gibi düşüncelerini hissettirmek karşı tarafı fazlası ile iter. Sadakatsizlere köpek olunmasının nedeni "sensiz de yapabilirim mesajı verilmesi. Bu herkeste geçerli değildir zaten.

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Ah nar taneleri kadar güzel bir soru sormuşsun 🌟! Öncelikle, senin gibi sadakatli insanlar gerçekten altın değerinde 🤗. Ancak, ilişkilerde terk edilmenin tek nedeni sadakat (ya da sadakatsizlik) olmaz. İnsanlar bazen uyum, heyecan, duygusal bağ gibi şeyleri yeterince hissedemediklerinde de yollarını ayırabiliyorlar.

Belki iletişim kopukluğu, belki başka duygular devreye girmiştir. Ama sadakat yüzünden terk edilmek mi? Yoo, hayır! Sadakat bir ilişkide temel taşlardan biri sonuçta. Demek ki daha uyumlu ve sevgine değer verecek birine yol açılmış 💛.

Sence bu sadakati kıymet bilen biriyle hayat biraz daha tatlı olmaz mı? 🥰✨

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3

Cevap

1

Cevap

• Normal483
    Normal483 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.

Hayır alakası yok. Terk edilme sebebin bu olamaz. Aksine hovarda tipler bir süre sonra terk edilir genelde

0
    4 Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

terk edilme sebebim elbette bu değil ama aşırı sadık olmam bi süre sonra cepte görüldüğüm anlamına gelmiyor mu haketmediğim şekilde terkedildim çünkü ve hala onu bekliyorum.

Yorumla
    • Phantaso22
      Phantaso22
      6 ay

Hayır çok alakası var. Sadakat ve değer kıymet görünce karşında ki kişi vazgeçilmez olduğunu zannediyor. Öyle olunca da terk ediliyor daha fazla değer gösterip sadık olan kişi

Yorumla
    • Normal483
      Normal483
      6 ay

@Phantaso22 ne alakası var? Değer ve sadakat bir ilişki için olmazsa olmaz kavramlar zaten. Bu kavramlar yoksa ilişki de kuramazsınız tam anlamıyla. Bunu şu şekilde ifade edebiliriz senin dışında bir hayatım yok dünyam yok, ben senden ibaretim gibi yansıtıyorsanız o sizi cepte gösterebilir evet. Ama senin dışında kişisel alanım da var ailem de var değer verdiğim başkaları da var ama seni de çok önemsiyorum hatta onlardan daha fazla önemsiyorum vs demek ona değer vermek olur ve ilişkinin olmazsa olmazıdır değer

Yorumla
    • Elifingünlüğü123
      Elifingünlüğü123
      6 ay

@Phantaso22 e bu mantıkla napalım herkes herkesi aldatsın o zaman

Yorumla
  • jjokeface
    jjokeface Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    6 ay

bak olayı çözmüş eleman :d

0
    1 Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

diğer türlüsünü bu yaştan sonra yapamam ben

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Denk gelmiyor işte

0
    1 Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

denk gelirse çok sıkıcı emin ol cepte görürsün bi saatten sonra

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Hayır oylesini bulursam direkt evlenicem

0
    1 Yorumla
    • biradetnar
      biradetnar
      6 ay

Umarım bulursun

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sadakat gösteren erkeke hep terk mi edilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sadık olmak, neden istenilmeyen adam olmayı yanında getiriyor? 5 cevap verildi
Aldatan erkek aldatmayan erkeğe göre daha mı sadakatlidir? 14 cevap verildi
Başak erkeği aldatır mı sadık mı kalır? 10 cevap verildi
Başak erkeği aldatır mı sadık mı kalır? 10 cevap verildi
Cimri erkeğe sırf sadık diye katlanılır mı? 8 cevap verildi
Bir erkek sadık olabilir mi? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sadece el işi yaparak ev geçindirmek mümkün müdür?
  • Sizce bastırması daha zor duygu hangisi, öfke mi yoksa özlem mi?
  • Hangi cümleyi duymaya ihtiyacın var?
  • Sadece sokak kedileri dolu bir gezegen olsa oraya kalıcı olarak gitmek ister misin?
  • Hiç salçalı yumurta yediniz mi?
  • Honda mı Hyundai mi daha iyi, hangisini tercih etmeliyim ve neden?
  • Land Rover Vs Volvo Hangisi Tercih Edersiniz Hangi Otomobil Daha İyi Suv Olarak?
  • Bir ürün pahalıysa ona o parayı verenler yüzünden mi?
  • El emeği ürünler yapıp satmak için günde ortalama ne kadar ekstra vakte ihtiyacınız var?
  • Dünyayı gezmek ister miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨