Sadık olmayan biriyle evlilik yürütebilir misiniz?
Yürür
Yürümez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sadık olmayan biriyle evlilik yürütebilir misiniz?
Sadık olmayan biriyle evlilik yürür mü sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Bu, evliliğin kalitesine, tarafların ilişkiye ne kadar bağlı olduğuna ve aldatmanın nasıl ele alındığına bağlıdır. Aldatma, bir ilişkinin temelini sarsabilecek ciddi bir sorundur. Aldatma, güveni zedeleyebilir, güvensizliğe ve şüpheye yol açabilir. Bu, ilişkinin duygusal ve fiziksel boyutlarında sorunlara neden olabilir. Aldatma, evliliğin yürümemesi için bir neden olabilir. Ancak, bazı çiftler, aldatmanın üstesinden gelmeyi ve evliliklerini sürdürmeyi başarabilir. Bu, aldatma konusunda tarafların açıkça konuşması ve sorunu çözmek için birlikte çalışmasıyla mümkündür. Aldatma konusunda açıkça konuşmak: Tarafların aldatmanın nasıl gerçekleştiğini, neden gerçekleştiğini ve bu konuda ne hissettiğini açıkça konuşması gerekir. Bu konuşma, tarafların birbirlerini anlaması ve sorunu çözmesi için önemlidir. Güveni yeniden kazanmak: Aldatma, güveni zedeleyebilir. Tarafların, birbirlerine olan güveni yeniden kazanmak için çabalaması gerekir. Bu, zaman ve çaba gerektirebilir. Sorunları çözmek: Aldatma, bir ilişkinin temelindeki sorunları yansıtabilir. Tarafların, aldatmaya yol açan sorunları çözmesi gerekir. Bu, ilişkiyi daha sağlıklı hale getirebilir.
Yurumezde kim takar.
Birine aşık olup gidiyor hayatlar.
İnsanlar kendini kullandirmayi çok seviyorlar.
Sonra oturup ağlıyorlar.
Sanki onun hiç suçu yokmuş gibi.
Aynen katılıyorum. Sırf sevdiği için katlanmak zorunda kalıyorlar yani aldatma bile affedecek derecede böyle insanlar bence başında olmamak daha iyi.
Yürür ama sürekli göz yumman gerekiyor. Sürekli seni aldatacak edecek, başkasıyla birlikte olacak vesaire buna göz yuman insanın kendisine saygısı yoktur.
1 defa yapan , bir çok kez yapar.
Bu değişmez bir kural , böyle biriyle evlilik senin zorunla yürür ama elbet bir yerde sende tükenirsin.
Cevap
17Cevap
Sadık olmayan birisi ile zaten sevgililikte düşünülmez. İnsan zaten onu anlayınca ayrılıyor.
Yürümez eğer yürürse de o ilişki de kesinlikle bir çıkar var kimse sadakatsiz birisine tahammül etmek istemez.
Aynen öyle katılıyorum öyle biri ile kimse bence çok sevse bile devam edemez. Sadakatsizlik bence bir ilişkide asla kabul edilecek bir durum değil diye düşünüyorum ben
Bu şüpheyi veren insanla dahi yürümez, paranoyak olur insan gerek yok.
Aynen öyle katılıyorum. Sadık olmayan biri ile ne ilişki yürür ne de evlilik yürür diye düşünüyorum ben. Bir ilişkide yeteri kadar sadakat yok ise o ilişki bitmeye mahkumdur elbet birgün
Evlilikte güven sadakat çok önemli karşımdaki insan bana sadık değilse ayrılmak en doğrusu
Aynen öyle katılıyorum. Eğer bir ilişkide bir evlilikte kişilerin güveni ve sadakati yok ise eğer o ilişki birgün ne yazık ki bitmeye mahkumdur diye düşünüyorum ben.
Sadık olmayan biriyle evliliği geç yola bile çıkılmaz.
Sadakatsiz insan gereksiz insandır. Hatta insan bile değildir
Yürümez özellikle sizi saklayan görülmek istemeyen birinden hayır gelmiyor kaldı ki eş baba olacaklar..
Yürümez sadakat en önemli şey her şeyin başında gelir iki kişi birbirini sevmiyorsa bile sadakat varsa mutlu olunabilir zamanla seversin
Çünkü yanında oturuyor olsa bile her zaman başka ilişkilerin peşinde koşuyor olacaktır, sen de yalnızlığınla başbaşa olacaksın.
Eskilere bakınca yürüyor. Eminim sitede birilerinin babası annesini aldatmış olduğuna.
Yürümez ders alması da uzun sürer
Ve yıpratır 😔
İlişki, arkadaşlık, evlilik.. hiçbir ikili ilişki yürümez.
Yürümez. İlişki boyunca huzursuzluk olur. En sonunda da geçimsiz ve suçlanan taraf oluruz
Kanser olmak ömrünü çüritmek istiyorsan acı çeke çeke yürür tabii ki de
hayır ben yürütemem kimse yürütemez sadık kalamayan birinin sevgisi zaten sorgulanır büyük konuşmak gibi olmasın ama öyle bir şey başıma gelirse bir gün alalh korusun yinede ama ayrılırım
hayır tabikide nasıl evilik olucak sadık olamayan biriyle
O kadar geniş değilim, yürütmem hayır.
Aynen bende öyle biri ile ilişki falan yürütemem. Sadık olmayan bir adamın yanımda ne yeri var ne yurdu. Sürekli beni aldatır durur bende affederim oldu başka.
Yani
i esi zenginse toleransli olan bir cok insan var
Cevap sorunun içinde soru sormak için mi bütün bunlar
Hayır yürünmez
Hayır yürümez
Yürümez tabii ki de
Of yanlışlıkla yürür yaptım
Boynuz sevenler ile yurur
Aldatılmayı sorun etmiyorsanız seçim sizin
O. c lafına ilgi duymam
Nereye yürüyecek bea
sende sadık olma yürüsün