tenis oynamaya gidecektim tayt giydim sevgilim pek sevmiyor tayt giymemi bende ceket bağladım yolda giderken yürüyorken foto attım sonra tenis kortuna geldik kız arkadasımla. raketi aldım çantamı çıkardım ceketide çıkardım üstümden düşer rahatsız eder diye sonra sevgilim geldi arabayla baktı sonra gitti bende ona mesaj atmaya gittim o sıradada adam vardı bankta rahatsız olup ceketi tekrar bağladım beş dk bile sürmedi ceketsiz kalmam ama bana yalancısın dedi slk yerine koyma peşindesin bana açıklama yapma cıkardın mı cıkardın ceketi bende gördüm dedi yalan konusunda hassas oldugumu biliyosun bundan sonra senle mutlu olamam ben dedi sizce geri dönermi çok kötü hissediyorum sıkıntıdan intihar edicem en sonunda
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya saçmalama. Bahane aramış o. Ceket çıkardın diye ayrılınıljrmı manyağa bak. Salla gitsin
sence yalan mı bu
Tabi de yalan. Sen düşün aynı şeyi yaşadığını sence ayrılmak için bir sebep mi
benim yaptığım yalan mı?
Ne yaptın da yalan mı diye soruyorsun anlaşmadık?
ben yaşadım çok kez hiçbirinde ayrılmadım ondan zaten. ve onun savunmasıda “ben sana kendim anlattım benden duydun ilk” demesi oldu. e banada sorsan ceketi çıkardın mı hiç? diye bende çıkarıp tekrar bağladığımı söyleyeceğim zaten hadi söylemediğimi farzet bu yalan olur işte
Abartma altı üstü bir ceket
Ne alakası var? Kocan mı bu adam. Bu kadar müdahale ettirmeyin hayatınıza.. Kendinize gelin
sevgilimin arkadaşıyla konuştum o da aynısını dedi en yakın arkadaşı olmasına rağmen bir de. bence ayrılmanız en doğrusu çünkü çözülmez bu saatten sonra dedi yazın sen etek giyiceksin şort giyiceksin rahat bırakmaz dedi sen biraz çekil kenara olacagı varsa olur dedi
Böyle tiplerle ilişki yaşayıp kendini harab etme. Benim kız arkadaşım voleybol oynuyor, düzenli tayt giyiyor karışmıyoruz. Ayrıca şort da giyiyor, etekde giyiyor. Böyle saçmalık mı olur. Kaçıncı yüzyıldayız
giyebilirsin dedi ama beni kandırmaya çalıştın dedi. ceketle fotoğraf atıp onu çıkarman asıl olay dedi sen başta kendin giydin ben sana giydirmezdim zaten zorla dedi ama madem giyip foto atıyosun gözümümü boyuyorsun dedi
ya ne var taytta a*m*k abartmasın
sence yalan mı bu
ya bahenesini bırak ayrrıl bundan olmaz. Bu erkeklerle konuşmanada problem çıkarır yok onu yapma buraya gitme şunu giyme kimsin sen yani
sizi kısıtlayan insanlardan uzak durun abi
o problem zaten. ama ceket muhabbetini bu kadar abartması çok üzücü iki yıllık sevgiliyiz basit mi bu kadar
bi kerede gri tayt giymiştim okulda o istemiyordu üstünede o yüzden uzun sweatshirt giydim sonra akşama doğru ne giydiğimi sordu okulda. bende söyledim neden sabah söylemedim diye ayrıldı benden bar’a gitti bol çıplak kızlı ortam
ayrıl
bitti zaten bi daha senin yüzünü görmek istemiyorum dedi dün evine gittim dayanamayıp ağladım ağlamana bile üzülmüyorum benim canım sıkılıyorsa seninkide sıkılsın dedi. bende bu son ağlayışım senin için ve son konuşmamız dedim seni sevdiğim için konuşmak istedim ama kafamda kurmuştum istemezsen bir daha tek kelime bile konuşmayacaktım sende istemedin pişmanda olsan bir daha o kapıdan içeri giremezsin bu saatten sonra dedim son kez öpebilir miyim dedi hayır diyip gittim sonra aradı 4-5 kez cevap vermedim
iyi olmuş ne hali varsa görsün
Sorun sürekli silinip tekrar mı yayınlıyosun
hayır tekrar tekrar yazıyorum sıkıntıdan
Sana son olarak şunu diyim ayrılık için bahanesi çok saçma olmuş boş ver kaybettiği ile kalır
sence yalan mı bu
Ya bi lişkiden bu kadar kolay vazgeçmez aklım almıyor bahanesi çok saçma bi de erkekler kolay ayrılmaz genelde terk edilen taraftır ama ne bilim çok basit bi bshane
evet onada söyledim bahanen basitmiş yaz da geliyor hazır hızlı ortam dedim sen delirdinmi ne bahanesi ben seni sevmesem oraya kadar niye geliyim dedi.
sence benim yaptığım yalan mı
Değil tabi ben ona takılmıyorum ayrılık sebebi çok saçma ona takıldım
Bir kere yayınlamak yeterdi bence :)