her şey güzel çok güzel gidiyo bı anda fotoğrafimi gönderdiğim anda engeli basiyolar ben artık nasıl çözüm bulucagimi bilemiyorum fikirleri olan yazabilir mi?
Çok tipsiz olup da çok güzel kızlarla çıkan kişiler de var. İnternet ortamında seni yakından tanıyıp, kalbinin güzelliğini bilmesi imkansız bir insanın. Örneğin arkadaş ortamında mesela dershane ye gitmiş olduğunu düşünelim. 2 tane kız arkadaş edinden 2 tane de erkek arkadaş edindin diyelim. Bir gün sınıfa dengesiz bir hoca girdi. Test dağıttı. Herkes çözdükten sonra şu soruyu yanlış yapan el kaldırsın dedi. Baktı bu iki kızdan biri de el kaldırınca şöyle bir cümle kurdu: bu kız yaptıysa zaten herkes yapmıştır dedi. Sonra bu şekilde sınıfın içinde dengesizce rencide edici cümleler kurmaya devam edince. Sen herkesin içinde hocam yaptığınız yanlış siz böyle yaparak insanları hem dersten soğutuyorsunuz hem de farkında olmadan insanları rencide ediyorsunuz. Üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim diye bir cümle kurduğun zaman ne olur? O kız kendini değerli hisseder. Sana karşı da içinde bir sempati oluşur. Zamanla sen bu kızla iletişimini kesmez isen ve karakteri de düzgün biriysen. Emin ol o kız için tipin ikinci planda kalır. Her kız için geçerli mi peki? Tabiki değil. Bazı kızlar da gerek yoktu ben kendimi savunmasını bilirim zaten bir daha benim adıma yorum yapma diye cevap veren tipler de olabilir veya başka başka tiplerde. Benim demek istediğim özet olarak: Değer verdiğini İnternet üzerinden göremez karşı cinsler. O yüzden önce tipe bakarlar. Reel de ise tipinden ziyade karakterin daha ön planda olur.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Reis sana hak veriyorum doğru bu ama bütün özgüvenimi kaybettim ona çözüm bulabilirmiyiz acaba? 😔
🙂 teşekkürler bu arada senle bişey paylaşmak istiyorum eskiden bı kız beni çok seviyodu bende onu gerçek anlamda seviyodum sonra her yerden beni engelledi şimdi baktığımda evli ve hamile olduğunu gördüm ben bunu hakediyor muydum 😔😔😔