Aslında herkes sever beni ama yanımda kimse yok. Kiskaniyorlar mı değişik biri miyim anlamadım. İtici miyim soğuk mu geliyorum deseniz hayır çok saf ve sıcak samimiyim değer verene de çok değer veririm herkesin hayatında bir iz olmusumdur. Anlamadim gitti
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende oyleyim bence birbirimizden uzakta oldugumuz icin yalniziz
Ben böyle dışlanan herkesle arkadaş oldum sonra onlar beni disladi dhdh
Ulan be ayni kader mi yasanir hep.. haketmiyolar kizim bizi
İyiler kaybetmez kaybedilir.
Off cok iyiydi haklisin
Nerelisin ki sne
İstanbul sen
Uzaksın yaa
Sen nerdesin
Denizli
Aa tüh
Kısa boylu ve cirkinsin
Artı sağlığın mallık derecesinde
Hmm neden öyle dedin
İç görüm iyidir
Ne alaka be
Kısa ve cirkinsin bu tuttu ama canım değilsin kabul
Ya he he
Biraz kötü ol bundan zarar gelmez
Bak vücuduna kötü zararlı mikrop ve bakteri ile nasıl yaşıyor biraz kötülük yap
Sağlıklı olan bu
bu hayatta herkese karşı iyiysen seni böyle yalnız bırakırlar
Abi vurdun yaraladin
ölmediysen sıkıntı yok hayat devam ediyor. eskiden ben de senin gibi düşünüyordum şimdi o insanlar dediğin hiçbiri umrumda dahi değiller ölseler Bir damla gözyaşı dökmem hiçbiri için
Öyle gerçekten ama ben utanmiyorum yine herkese karşı iyiyim hiçbir zaman öncelik ben olmadım
vallahi bilmiyorum ben bu hayatta bir şey beklemeden yaşıyordum kendim çalışıyorum kendim bir şeylerle uğraşıyorum kendim bir şeyler isteyerek yapıyorum. bu yüzden bilmiyorum kendine iyi gelecek şeyleri düşün onlar için çabala dediğim gibi başka türlü hiçbir insan derdine derman olmuyor yoruyor insanlar
Bana iyi gelecek şeyler varda onlarda ailem karşı. Ynai kabullenmekten başka çare kalmıyor
anladım aileler Özgür olmaya izin vermiyor ama özgür olmak istiyorsan kendin çalışıp kendin kazanacaksın misal bana bu hayatta gelen tek şey denizde yüzmek veya gezmek kendim çalışıp kazanıyorum bütün iyi gelen şeyleri elimden geldiğince yapıyorum gezerken kimseye ben geziyorum demiyorum veya denize giderken kimseye ben denize gidiyorum demiyorum bazı şeyler zamanla oluyor şimdilik bekleyeceğim kendini üzme değmiyor bu insanlar için
Özgürlük yalnizlik getiriyor işte.
vallahi özgürlük yalnızlık getiriyor mu bilmiyorum ama en sevdiğin insanlar seni her şeyden uzaklaştırıyor kendinden bile hayallerinden bile sevdiklerinden bile yani bu sağlığından bile oluyor. sen buna yalnızlık diyorsan ben özgürlüğümle mutluyum Sana da tavsiye ederim Bir gün beni daha iyi anlarsın belki bugün değil ama bir 10 sene sonra benim dediklerimi anlarsın
Diğer durumda beni üzüyor denemedim mi saniyosun
peki seninle mutlu eder şu anki durumdan hangi durum seni kurtarır bu konuda kendin düşündüğünde cevabı bulabiliyor musun
Ben umudumu kestim galiba
Öylesine yaşıyorum artık
ona bakarsak hepimiz bir gün ölmek için yaşıyoruz yani ölümden kaçış yok o gün için her gün acı çekerek yaşıyoruz
Kabullenince hicbisi hissetmiyorsun shsh
sadece senden benden daha beter insanlar var böyle yaparak sağlığını kaybedersen o zaman umudunu kesmek ne demek anlarsın bilmiyorum ben de senin gibi yaşadığım zamanlar var şu an sadece yalnızım sadece eşime bakıyorum mesela sen şu an evinde sıcak yatağında yatarken ben şu an evimden kilometrelerce uzakta çalışıyorum gözlerimde uyku var ama çalışmak zorunda olduğum için çalışıyorum o hayat pes etmekle olmuyor hayatımda tek eksik olan şey gerçekten hayatıma anlam katacak seveceğim insan sadece bir parçam eksik
Kendin olmakdan vazgeçme. Seni dislanyan insanlar senden alt seviyedir o yüzden hazm edemiyorlsrdir
Kiskaniyorlar zaten biri güzel bişi dese hazmedemiyorlar
İnsanoğlu Sonucda Başarı Yakalayan Veya Kendinden Üstün Olan İnsanlari Hep Bı Yere Düşürme Cabasindalar
Bende senin gibiyim kimsem yok nedense sevgi versende fayda yok
Aynen insnalari anlayamadım gitti
Valla benimde ne kuzenim ne arkadaşım nede akarabam var yalnızlıktan bıktım artık
Nerelisin ki
İstanbul
Sanaldan knk bul kendine 😔😞
Ben yanımda istiyorum sanal cok
Benimde yanımda kimse yok doğru işimiz biraz zor sanki ya
Gerçek dost kalmamış hepsi filmlerde kitaplar da
Erkeklerle yakın oluyorum ama onlarda sürekli aşık oluyo bana shhs
Valla haklısın
Demekki güzelsin 🤣1 tane sevgili yap ozmn
Bu sayede yalnızlığın hafifler 😔😞
Nerden bulcam evden çıkmıyorum ki zaten bulsam birini hep yanlış çıkar ya da bı bana yanlış yapar
İnternetten bul ozmn 🤣
Sahte canım onlsr
İllaki iyileri vardır bence ya ama bilmiyorum 🤣
Belki de sen öyle sanıyorsun
Bilmem bakıyorum etrafa herkes samimi zhxh
Eee nolmuş yani
sözlü mü yoksa hareketleriylemi dışlıyorlar
Hareketleri değişik
belki senden çekiniyorlardır yüz ifadende sertlik var mı muhabbet edersek terler falan diye düşünüyor olabilirler
Öyle değil beni tanımayan herkes benle hemen muhabbete giriyor tanıyan kişiler böyle
kanka terziymişsin bende teraziyim biz boş lafları çekemeyiz zamanımız değerlidir bizi genelde tanıyanlar çekeöez zaten rahat ol
Aynen cekemiyolar dhdhdh
dost görünen düşmanımız çok dikkat et arkamızdan iş çevirme olasılıklarıda yüksek
Biz bir günde yaralanmadik
alışkınız ama fazla tahammülümüz yok kank
Cidden benimde tahammül seviyem aştı. Ama sadece hakettigim değeri görmek isterin
bende istiyorum ama yok maalesef
Yanlış kişiler
Doğru kişi kim
Kendin gibi kişiler
Bitmiş kalmamış buralarda
Burcun ney?
Terazi
Evet bi terazi :) adımları var
Ne oluyomus peki
boş ver kim ne yapıyorsa yapsın canı cehenneme :)
Şöyle merak ettim
Nasıl
Burcumla ne alakası var
Hımm
Soğuksundur
Yapmacık değilim sadece
O soğuk oluyor işte
Yoo her şeye gülüyorum sacmalaiuorum bazen soğuk değilim ki fazla kibarim hatta
Sempatik misin
Kişiye göre değişir
Libidolu musun