Yengeniz adını dövme yaptırmadığım için tiplerde bu yüzden ayrılacağız :) yani bana saçma geliyor. Ayrılık sebebimiz: dövme 😂 Siz sevgilinizin ismini dövme yaptırır mıydınız?
Bence aşırı saçma bir hareket ya. Tamam sevgilini sevebilirsin ama yapabileceğin daha güzel şeyler varken neden gidip ismini dövme yaparsın ki? Sevgilisinin ismini dövme yaptıran çoğu kişi sevgilisinden ayrılıyor ve o dövmeyi silmek zorunda kalıyorlar ve bu çok can acıtan birşeydir sanırım. Hayır yani sevgilinle ciddi düşünüyorsan bile dövme yapmana gerek yok. Hem ileriyi sen göremezsin ki, belki o çok sevdiğin kişi hayatından bilerek çıkacak, belki kötü şeyler yaşayacaksınız ve birbirinize karşı olan sevginiz bitecek. Gerek yok yani bu tür saçma şeylere
Yani tamamen gidip adını yazdırmak evet bence saçma onun yerine onu hatırlatabilecek şeyler yaptırmak daha mantıklı direkt olarak gidipte adını yazdırmak aşırı derecede keko davranışı bence
Yaptırmam. Bu sebepten ayrılacak kişiyi de bir dakika yanımda tutmam. Ne o ya? Ergen miyiz? Sevgilinin adını dövme yaptırınca ne olacak? Sahipli birey mi olacağız diğer insanların gözünde? Bunu isteyen kişi bence öz güveni düşük biridir, kadın erkek farketmez..
Eşimin adını dövme yaptıracağım, daha önceleri sıcak bakmıyordum fikrim değişti. Zaten bu aralar yeni dövmeler bakıyorum. Bayramdan sonra inşallah birine karar kılıp yaptıracağım..
Bir arkadaşım yapmıştı bunu kız seviyordu ama ayrıldılar ayrilinca dovmesini yaptirdi eski sevgilisinin barısırız umuduyla çocuk yine olmaz dedi sonra kız aynı isimle baska biriyle sevgili oldu uzak mesafe iliskisi sonra onunla ciddi ilişkisi oldu şu an evlenecekler nişanlılar
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İçinden gelen yapsın. Bedenime bunu yapmak istemiyorsan kimse gelip beni zorlayamaz. Biraz olgun olun ya. Biraz ya biraz.. hayatta daha önemli şeylerin olduğunu bilin ya. Adam gibi seveni bulmak bu kadar zorken birde sipariş verir gibi yok dövmemi yaptir offf hiç çekemem bunları
Sevgilimin adını dövme yaptırmam eşimin bile yaptırmam. İleride ne olacağını kim bilebilir. Sadece çocuklarımın adını veya doğum tarihlerini yaptırabilirim.
Şeyma subaşı da dövme yaptırdı bak şimdi sildirmeye çalışıyor de sevgiline :) evlenince çocuğumuzla birlikte anlamlı bir dövmemiz olsun diye bekletiyorum falan de
Saçma bence. İlla kendinizle ilgili bir dövme yaptırmak istiyorsanız ilişkiniz için bir sembol bulup onu yaptırabilirsiniz bence. Kelebek olur, kedi olur, bulut, gül, çikolata vs bu gibi şeyler olabilir.
Sacma ya boyle birsey icin ayrilan insanin sevgisinden kuşku duy bu ne yaw valla sevgi anlayislari nasil bu insanlarin ayril gitsin boylesi icin canini yakmaya bile degmez