Aşk İlişkileri Sevgilinizin Adını Dövme Yaptırır Mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz sizden böyle bir talepte bulunsa ona nasıl bir tepki verirdiniz? Cevabınız asla hayır mı olurdu? Yoksa hiç düşünmeden kabul mü ederdiniz? Sevgilinizin Adını Dövme Yaptırır Mısınız? Cevapla Dövme Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aşkın_Sonu Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dövmeyi uygun bulmuyorum. Hem fiziksel açıdan hem dini açıdan. Bu yüzden bu isteği kabul edemem. 2 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl sevdiyim kadin vokalci var alissa whitcluz onun dovmesini yaptiriridim amma sevdiyim adamin yok. ya birgun nefret edersem 1 0 Yorumla
Tanzanit Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dövme sevmiyorum hayır derim bir de saçma. 1 0 Yorumla
Jokerr_21 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl sevdiğim kadının yaptıra bilirim 1 1 Yorumla Jokerr_21 +1 yıl hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Dövmeyi uygun bulmuyorum. Hem fiziksel açıdan hem dini açıdan. Bu yüzden bu isteği kabul edemem.
sevdiyim kadin vokalci var alissa whitcluz onun dovmesini yaptiriridim amma sevdiyim adamin yok. ya birgun nefret edersem
Dövme sevmiyorum hayır derim bir de saçma.
Yaptırmam ayrılırsak ne olacak
O kadar salak degilim
sevdiğim kadının yaptıra bilirim
hayır
Yaptırmam dövmeyi sevmiyorum
Yapmam niye yapıyım
Erkek arkadaşım yaptırmıştı ismimi ben yaptırmadım
hayır
Saçma
Yaptırabilirim