Dövme kullanmayı seven biriyim , bende de mevcut fakat dövme de isim tercihim değil belki ilerde kızım olursa onun ismini yazdırırım. . Sevgilinin ismini dövme yaptırmayı düşünenler içinde şu uyarıyı yapayım; olur da ayrılırsanız yeni sevgilinize açıklamanız zor olur bu durumu, iyi düşünün ")
Hayır, böyle şeyler çok aşırı geliyor. Yani ne gerek var adamakıllı efendi efendi kalbine yazmak varken tutup bir yerlerine ismini kazıtmak. Çok doğru ve çok mantıklı bulmuyorum bu davranışı. Ne sevgilimin ne de karımın ismini herhangi bir yerime dövme yaptırmam.
Yaptıracak olsam kendi adımı dövme yaptırım :D Sevgili kişisi de neymiş :D Benim adım varken niye onun adını dövme yaptırayım :D ama dövmeye karşıyım, bana itici, yapay geliyor. Sevmiyorum. Hatta dövmesi olan karşı cins ne kadar yakışıklı olursa olsun onunla sevgili olmam, o kadar sevmiyorum dövmeyi
Nasılsa ayrılacağız modunda asla olmam. Çünkü bir kişi olsun sonsuz olsun istiyorum. Ancak yine de sevgilimin adını dövme yaptırmam çünkü ben dövme yaptırmam 😂😂
Valla hayatta yazdirmam çünkü ya ayrılırsam bide onun acısı yetmezmiş gibi bide dövmenin acısını cekicem yani siz olsanız o dövmeyi sildirmek yerine işte arrim sevgilinizin isme Osman çocuğunuza Osman ismini koyarsınız kurlursunuz ama ben hayatta yapmam net.
Yani olay sevgili değil de genel olarak isim dövmesini beğenmiyorum. Sevgilimle ortak dövme yaptırabilirim ama sevdiğim bir model olmalı isim falan yerine.
Hangi ana baba çocuğuna Love never fails ismini koyar ya. Çok saçma. Bari no pain, no gain koysaydın her ismi söylendiği zaman anne ve babasının çabaları ve uğraşları aklına gelirdi
yaptırmam kesinlikle. Neden yaptırayım ki yani saçmalık bence bana anlamlı gelmiyor. Hayatta neler olacağını bilmiyorum ki kocam olsa da yaptırmam yanlış anlaşılmasın. :D
Adı değil de gözleri. O da çok severssem. Ha sonra başkası sordu bu kim DİYE? Hiçbiri onun yerini alamaz. Gelen bunu bilip gelsin. Daha çıkmadı henüz karşıma ama bulacağuuum