Arkadaşlar herkes bi baksın sade bir nikahla evlilik düşünür müsünüz?

Arkadaşlar ben daha önce bir evlilik yaptım ki o zamanlar fiyatlar böyle uçuk değildi ancak bana göre yine de gereksizdi
Öncelikle şunu söyleyeyim kimse yanlış anlamasın kendisiyle konuşmamı soru sormamı vesaire ben boşandım ben ve ailem sosyal medyadan birilerini bulup evlenmeye karşıyız sadece genel bir yoklama yapıyorum kim bu konuda ne düşünüyor diye
Ben daha önce bir evlilik yaptım ve o zamanlar bile fiyatlar bu kadar pahalı olmamasına rağmen bana gerçekten gereksiz gelmişti yani düğün salonu, çeyiz, gelinlik vesaire ki zaten her şey o bir gün için yapıldı ve inanın ki sonrasında kullanılmadı veya yüzüne bile bakılmadı ki ben 5 yıl evli kaldım ve boşandım ki ev eşyalarını falan da ben borca girerek almıştım onu da exeşime verdim ne yaparsa yapsın ve ben şu anda kaç aydır polis evinde kalıyorum.
Ben bir daha evlenmek durumunda kalacağım yani kimse bana çıkıp da "evlenme kızınla vakit geçir" falan demesin yakarım ortalığı çünkü kızım daha küçük ve exeşim olacak dengesiz de babası bir daha görmedim diye mahkeme açmış hala o mahkemenin sonuçlanmasını bekliyorum ve baştan da peşin peşin söylüyorum. Ben buyuk bir düğün istemiyorum bahse konu düğüne vereceğimiz parayı ve alacağımız parayı biriktirip gezmek istiyorum yeni eşimle beraber peki siz bu konuda ne veya nasıl düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Soruya yazsana kanka cevabını
Güncellemeler
+1 yıl
Son güncellemeyi yanlışlıkla yapmışım hala cevapları bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar burada bayanların hepsi sade düğün peşinde ancak gerçek dünyada hiç kimse sade bir düğün veya masraftan uzak bir nikah vesaire istemiyor ve erkek istemediğini söylese cimri vesaire gibi görüyor ben mesela sade bir nikah bile yeterli diye düşünüyorum ki düğüne gösterişe verdiğimiz para yine o parayı biriktirmek/elimizde tutmak ile eşim olacak kişiyle birlikte bol bol gezerek ve kendimize harcayarak kullanmak istiyorum ve böyle birisini gerçek hayatta bulamıyorum
Arkadaşlar herkes bi baksın sade bir nikahla evlilik düşünür müsünüz?