Sizce sanaldan sevgili yapılır mı? Nedenleriyle yazarsanız sevinirim :)
Evet neden olmasın
Sanaldaki sevgiliden hayır gelmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Canım ben ayrı şehirde bulunan birisine aşık oldum ve uzaktan ilişki sürdürdüm şimdi sana neden bana göre neden olamayacağını yazacağım: Benim ilişkim çok farklı bir sebepten ötürü başladı bana manevi olarak kıymetli bir şey verdiğine inandırdı bazı olaylar yaşadık ilk 3 ay arkadaştık sonra başımıza gelen bazı durumlardan ötürü birbirimizden hoşlandığımızı anladık hatta hoşlanmak az kalırdı sahiplendik birbirimizi. Gel zaman git zaman yaşadığımız olaylı durumlardan ötürü benim psikolojim çok kötü etkilendi kendisi beni karşı cinsimin olduğu ortamlardan kısıtlarken kendisi istediği gibi karşı cinsin hem de basit kadınların olduğu iş yerlerinde çalıştı onu defalarca uyarmama rağmen iş yerinde siz diye hitap kullanması gerekirken kendisinden aşağıdaki konumda çalışan kadınlara bile senli konuşturttu ve o insanlar benim uzakta olduğumu bildikleri için aşağıladılar beni. Sevgilim hiçbir zaman mesafesini koruyamadı bunun sonucu ben şu an ilaç kullanmama sebep olacak şekilde sinir krizleri geçirdim aileme akrabalarıma kadar herkese rezil oldum apartmandaki komşularıma kadar hemde. Ve ailesi de aynı şekilde beni aşağıladılar küçümsediler abisinin çok affedersin sevgili diye takıldığı basit bir kızın benim sevgilime asılışını ve abisinin de kendisinin de buna ses çıkarmadığını gördüm. Kız beni aşağıladı rahatsız etti ve onlarda sadece izledi. Ben bu adam için babamla kavga ettim kardeşimle ailemle kavga etmişken 1 gün sonra oldu hem de bu. Abisi kendi basit takıldığı kıza bakmadan benim namusuma kadar laflar etti ailecek ben onların gözlerinde olayların derinini bilmeden internetten tanışılan basit bir kız oldum oysa burada neler var anlatmadığım bir bilsen olayların aslını. O kız beni rahatsız ettikten sonra benden sürekli ayrılmaya çabalamaları ve en sonunda o kızın o eve gelin gireceği ay beni terketmesi ben bunların hiçbirisini tesadüf olduğuna inanmıyorum. İğrenç insanlar Allaha havale ettim hepsini beni tanımadan beni aşağılayan herkesi Allah'a havale ettim. Sonuç olarak ben rezil olduğumla kaldım herkese şimdi onlar da keyif çatıyorlar 3 lü bir şekilde ama zalimlerin zulmü rabbimin gözlerini dehşetle dışarı çıkaracağı güne kadardır bana yaşattıklarını yaşamadan ölmeyecekler.
Çok teşekkür ederim.
@BruhAnı Dediğim gibi benim durumum biraz farklı bana büyük bir iyilik yaptığına inandım
@cileksarisi
Hep de iyilik yaptıklarından dolayı inandığımızdan olur bunlar.
Sen de eskiden benim denk geldiğim gibi sağlam bir rolcüye denk gelmişsin. Göz göre göre kötü birisine gidenlerden değilsin.
Şimdi ikna oldum.
@BruhAnı Çok teşekkür ederim sana da geçmiş olsun:( Peki bir şey sormak istiyorum sonradan birlikte olduğun kişi pişman oldu mu ilahi adalet onu buldu mu çok merak ediyorum bunu
@cileksarisi
Geçmişte bana kötülük yapmış olan tüm hoşlandığım kızlar ve tüm eski sevgililerim pişman oldu. Kimilerinin pişmanlığını başkalarından duyduklarımın sonrasında öğrenince anladım. Kimileri ise bizzat benimle eskisi gibi olmak istedi. Ama ben reddettim.
@BruhAnı Senin adına çok sevindim
@cileksarisi
Sevinilecek bir durum yok. İlahi adaletin benim adıma intikam alması, beni iyi hissettirmedi.
Tersine gitgide kızlara güvenmeme sürecine girmeme sebep oldu.
Şimdi ise tamamen güvenmiyorum.
Yani şu an hayatımda iyi niyetli ve akıllı bir kız görsem bile artık en fazla arkadaş olurum ama sadece orada kalır. İlişki evresine girdiğim an karşı tarafın genelde zeka seviyesi düşüyor ve gerçek yüzünü görüyorum. Bu nedenle çoğu kızı samimiyetsiz bulmuşumdur.
O nedenle artık ilişki kısmına bile gelmemesine dair bir karar aldım. Karşı taraf bunun için uğraşırsa da umut vermemek adına iletişimi keserim. Kaliteli bir yalnızlık, kendi çıkarları için psikolojik manipülasyonlar kullanan kişilerle muhatap olmaktan çok daha iyi.
@BruhAnı Allah hayırlı insanı çıkartır inşallah karşına
@BruhAnı Ben de hiç kimse ile ilişki düşünmezken çıktı o karşıma. O yüzden ben de kimseyi istemiyorum hayatıma
@cileksarisi
Çok teşekkür ederim ama karşıma çıkarmasını istemiyorum.
Yalnızlık bana daha iyi geliyor. Hayatımda gerçekten dönüm noktası olan ciddi bir karar aldım. Artık böyle devam edicem.
@BruhAnı Senin için hayırlısını diliyorum
Burada sorun internttemi? Reel tanidigin da bu olmuyacakmi? Reel tanidigin biride kendini ne kadar tanitirsa okadar tanirsin. Bicak ile ekmek te kesersin adamda kesersin. Fark karakter ve niyette... sonucta tecavuzler internrt uzerinden olmuyor bizzat reelden oluyor.
@Kidemlierkekk Haklı olabilirsiniz ama realde bunlar gerçekten nadir ve şanssızlıktan olan şeyler. Ben internet üzerinden bir kız değil de onunla aynı şehirde yaşayan bir insan olsaydım bunları yapamayacaklardı en basitinden abisinin o basit sevgilisi o gece bunu yaptığında oraya gidip o kıza hesap sorma durumum olabilecekti mesela gerçi bunu telefonda da yapabilirdim ama ilk kez abi ile tanışıyorum bunu mahvetmeyeyim diye sustum ama sonra gördüm ki o adamın benimle tanışma niyeti artniyetliymiş durumu sorgulamakmış kendisi barlarda önüne gelen kızı eş diye alırken benim namusuma laf etti eğer ben uzakta yaşayan bir kız olmasaydım abisi cesaret edip bana bunları diyebilecek miydi? Hayır!
@kidemlierkekk Mesela o kıza telefonda da hesap sorabilirdim dedim ya bu da ciddiye alınmazdı orada yaşamamla oraya gitmem gibi olmayacaktı gözlerinde çünkü bunu diyorum bu benim acım bu benim tecrübem
Yanlis dusunuyorsun. Iletisim sadece yuzyuze olan seslerin titresiminden ibaret degilki. Bugun global dunyada sirketler butun isleri online uzerinden hallediliyor bunlar ciddi aeyler degilmi? Sapik karada derede havada reelde ve nette ayni sapik. Duzgun insan heryerde duzgundur. Kadinlar fizige sekle cok onem verdikleri icin bunlar oluyor. Bir kadina o.. pu dersin adin sapik olur ama usturubunu bulur azdirir yine o. pu dersin bu sefer aldigin cevap bambaska olur. Ozde ikiside kufurmu kufur. Ikiside hakaretmi evet ama birini susleyip alliyip pulluyorsun. Sizlerin bakis acisi cok baska. Kadinlar narin suslu ve hos varliklar ama bu kadina has bir ozellik kadinlar kendilerine has bu ozelligi baska yerlerde ya da seylerde aramamalilar.
@Kidemlierkekk Yazdıklarımı iyi okuyun o zaman bana büyük bir iyilik yaptığına inandığım için iletişimimiz başladı görünüşü vs ile alakası yok. Ve yazdığınız kadınları feci küçümseyici yok kadına şu şekilde bilmem ne dersin adın sapık olur yok azdırırsın öyle dersin bilmem ne olur siz ne biçim konuşuyorsunuz ne ahlaksız adamsınız ya şikayet ediyor ve engelliyorum sizi
Tamamen mesaj yazarlığına bağlı bir etkileşim gerçekleri göstermez. Bir ilişki için bunlar güçlü kaynaklar değil maalesef.
Biz burada tanıştık evlendik oğlumuz var çok mutluyuz
Allah razı olsun kardeşim
Evet olur vaktinde olmuştu hatta.
Farklı yöre veya kültürden insanla tanışırsın. Çevrende kafa dengin olmayan birini belki sanalda bulabilirsin.
Dikkat edilmesi gerekenler onu olabildiğince iyi tanımalısın. Eğitim durumu, işi gücü, sana söyleyecekleri başka şeyler bunların doğruluğundan emin olmalısın. Öncelik güven sorunu için temkinli davranman malum ortam sanal sana kendini bambaşka biri gibi anlatabilir.
Başkalarıyla konuşuyor olabilir belki sevgilisi bile vardır fakat güvenilir biriyse zaten aldatmaz öbür türlü aldatacak olan sanal olmayan ilişkide de yapıyor bunu.
Bu sanalda yok sadece ama seninle cinsellik için mi konuşuyor bunun için mi ilişkiniz var bundan emin olmalısın.
Sana yaklaşımı vb. Güzel bir analiz etmen gerekir.
Görüşme durumu mesafe uzaksa çok daha zor oluyor Türkiye dışındaysa özellikle, Türkiye için bir nebze daha rahat ama iller yakınsa daha da rahat olur. En kötüsünden ayda 1-2 kez görüşme imkanı olabilir mesafe varsa. Biraz yakınsa haftadan haftaya filanda olabilir. Yanında olamamak görememek bu tür fiziksel olarak sıkıntı olabiliyor.
Cevap
68Cevap
Yani hayır gelmez değilde sanal ortamdan maksimum flört olur ileri derecede arkadaş olur ama sevgili olmaz sevgili olmak aşk filan duymak bunlar çok büyük şeyler ve kişi ile gerçek hayatta yanyana gelmeden anlayabilmek mümkün değil sanalda evet flört başlayabilir ama sevgili olmak için gerçek hayatta görüşmek lazım
Tabi ki olunur
Hayır, olmaz. Karşı tarafın kendini tanıdığı kadarını bilirsin, görmediğin birine inanıyorsun, internet kapandığı vakit sevgilide kapandı ya da tel. Bozulduğunda vakit sevgili diye bir şey de olmaz ortada ve olmayan birine sevgili demek... Bilemedim 😂sağlıklı bir ilişki yürümez çünkü zaman zaman en yakınımıza güvenmiyoruz. Enayi biri olarak tecrübe ettim olmuyor kesinlikle mznjsjs
Ekmegi bicakla kesmiyormusun? Bicak kesici ve oldurucu diye ekmek kesmemek nasil sacma ise sanaldan sevgiliye karsi olmakta okadar mantiksiz ve sacma. Cunku sanaldan ozellikle kadinlar icin cok guvenli. Bir kisiye sanaldan 7/24 ulasabilirsin konusabilir onu daha yakindan taniyabilirsin. En pratik en ucuz yol ayrica. Yuzyuze gorusme icin zaman mekan ulasim lazim. 7 24 bulusamazsin ama internetten wcde iserken bile konusabilirsin :)) ha sanal dedikse biri almanya oburu japonya olursa olmaz tabi. Mesela ist bursa ya da kocaeli arasi 1 saat maks. Bu iki kisi gaayette guzel ve mukemmel sevgili olur. Ancak bazi iliskiler duyuyorum aylardir sevgililer ama daha bir sefer goruntulu konusmamislar canliya gecmemisler oyle sevgililik olmaz. ya da 2 3 senedir sanal sevgililer biri İstanbul oburu antalya daha bulusmamislar sacma ve saramsacma :)
Olmaz. Olsa bile zordur.
Hani vakit geçirmek anlamında diyorsan eğer bulursun. Sözde sevgili Fakat gerçek aşkı arıyorsan Sanalda nerdeyse imkansızdır. Zaten Aşk, en çok sadece Destanlarda hikayelerde, Şiirlerde Masallarda olur. Gerçekte bulması bile zorken, Sanalda İmkansız durumuna düşüyor. Bunun özlemi var, Güveni var, Yanlızken yanında olduğunu hiss etdirememezi var, Mutluluğunu mutszuluğunu paylaşamaması var, Varda var...
Olmaz değil belki ama çok zor. Birincisi güven problemi daha fazla olur. İkincisi en azından 2 haftada 1 buluşmak isterim ben mesela. Ayrıca ben öylesine sevgili olmadığım için ileriyi düşünürüm orada da aile faktörü giriyor devreye onlar bu mevzuya karşılar onlarla uğraşmam gerekir. Bir de sanalda tanıştığım kişiler genel olarak cinsellik üzerine bir ilişki istediler. Hatta biriyle aynı şehirdeydik ve bende açtığı yara hala geçmedi diyebilirim.
İlk lise aşkım yıl 2017 sanaldan bir kızla tanıştım bağlandık gerçek aşkı bulduk lise bitti üni sinavina hazırlanırken ayrıldık tamamen şans eseri aynı üniversiteye denk geldik tekrar birlikte olduk dolu dolu bir hayat yaşadık ama olmadı ayrıldık dün engeli çaktı bana :)
Olur ama bir süreden sonra bir araya gelmeniz şart olur. Ten uyumu olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Çünkü insan her geçen gün daha da fazlasını istiyor duygusal manada o sanal sana bir yük oluyor.
Neden Olmasın Sanki Realdekilerden Çok mu Farklı ya da Ne Farkı Var Sonuçta İkisini de Zamanla Tanıyorsun ya da Birşeleri Yaşadıkça Diyeyim Kimin Nezaman nerden Ne Şekilde Karşına Çıkacağı Belli olmaz.
şu an ki ilişkiler dışarda tanışın ca instagramdan devam ediyor. Peki buda sanal olmuyor mu?
İnsan her yerde aynı insandır. Gerçekte tanışacağım insanla burada tanışacağım arasında fark yok. Hatta burada tanıştıklarım gerçek yüzünü daha önce bile gösterebilirler
Sanaldan sevgili olmaz ya.
Reel hayatımda bunalıma girdiğim dönemlerde sanaldan yapmıştım ve uzun sürdü biraz
(sanala göre).
Kız reeldeki sevgililerimden daha kötü etti beni.
Yani kısaca yapılmasını ben kendi fikrimce dengesiz buluyorum.
En iyisi reeldir. En azından elleriniz gözleriniz değiyor, görüyor.
İyi günler
İlk başlangıç için bir tanışma aracı olur elektrik tutarsa ileriye taşınabilir, uyanık olmak gerek burada her tip adam olduğundan doğruyu bulmak gerekir
sonuçta bir tanışma platformu oradan konuşursun tanımaya çalışırsın sonrasında gerçek hayatta buluşursun çok kişiyle tanıştım o uygulamalardan hiç bir sıkıntısınıda görmedim
Olur niye olmasın internet herkesin hayatının bir parçası artık normal hayatta nasıl tanışıp sevgili olunuyorsa sanalda da olur ama dikkat etmekte fayda var😂
Hayatta olmaz diye bir şey yok. Sürece ve kişilere bağlı. Pirinç çuvalından taş ayıklamak gibi bir şey.
katiyen olmaz aynı şehirdeysek ona bir şey demem olabilir ama farklı şehirlerde hiç buluşmadan görmeden olmazz
Sanalda kalacaksa olmaz tabi. :)
Sanaldan flört ve üstü olursun ama buluşma olmadıkça sevgili olunamaz. Mantıken mümkün değil zaten
Sanaldaki ilişki yüz yüzeye aktarılmadığı sürece ilişkiden hayır gelmez. Sanalda olduğun gibi değil olmak istediğin gibi görünüyorsun.
Olur. Benim de var ama 2 minik problem var. Kız sandım erkek çıktı. Yaşı küçük sandım 65 yaşında çıktı. Olsun ufak pürüzler olabilir.
Olabilir ama çok fazla zaman geçmeden reelede de bir görmek lazım. Yoksa boşa kürek çekmek kaçınılmaz olur.
Nasip kısmet bu işler. Nasibin varsa eğer fizandan bile gelir çıkar karşına. Olur veya olmaz demek yanlış olur. Her şey takdir-i ilahi
Sanal gelen sevgililer hyir gelmiyor birincisi sırf 31 çekmek için nude istemek için bahane bunlar arka planda konuşan konuşana herkesle olmuyor
Aynı gezegeni aynı oksijeni soluyoruz sanal diye uzaylı değil ya, genelde Real ilişkilerin daha çok ön planda olması birazda cinselliğe bağlı nedendir
Yani şöyle düşünüyorum ileride reele taşınırsa evet olur.
Evet neden olmasın. Riskli ama imkansız bir durum değil bence
Yani dumanla haberleşme çok geride kaldığına göre 😂
Eğer ki kısa sürede reele dönmüyorsa tamamen zaman kaybı
Olabilir. Tabi ki de belli bir süre geçip karşılıklı güven sağlanınca görüşmelisiniz.
Normalde olabilir ama düzenbaz çok olunca bu iş de sakat :)
sanaldan tanışıp real de sevgili olunur bence onun dışında katılmıyorum
Olur olur her şey mümkün çünkü sevgi her şeye bedel
Kafan uyusuyorsa neden olmasin engel azında yuze yuze gormeden biraz taniyorsin
Sanal reel fark etmez ancak yakın olması daha iyi yanında olması..
Evet, neden olmasın: Gerçeğe taşınırsa olabilir, taşınmazsa bilemiyorum.
Ergenlikte sanaldan birileriyle tanışıp buluşmak güzeldi de artık bana gelmez.
Evet olur. şu an sanaldan tanıştığım biri var. Çok seviyorum ama iki engelimiz var. Biri mesafe biride ailesi. Ne yapacağımızı bilmiyorum.
Olur tabii neden olmasın akıllıca davranırsan onun doğru kişiliğini gösterdiğinden emin olursan çokta güzel olur
Olmaz en fazla flort olur birbirini gormeden sevgili yapilabilemez
İnsan illaki bi yerde o kişiyi bulur yeterki bulduğu doğru insan olsun
Evet ama sadece benimle olur nedenlerini her yerde söylemem özel
Haram her yerde haramdır.
Kimseye güvenemem bence olmaz 👎
Olur olmazsa iade edersin
Sanaldan sevgili falan olunmaz
Sanaldan anca sanal takilirsin gercek olmaz
böyle şeyler kısmet meselesi ya
olabilir neden olmasin
Sadece sanalda kalıyorsa olmaz
Arkadaş olabilir de sevgili biraz uzak..
Sanal ortamdan çok sevgilim oldu
Sanalda kalacaksa olmasın daha iyi.
Olur, ama reele dönmeli
Sanaldaki sevgiliden hayır gelmez
Olabilir ama tabi karşılıklı duygu gerekli
reelden olmuyor artık reel devri bitti.
Ne sanalı ne reeli hiç bir yerden olmaz artık.
Olur ama dikkatli secmen gerek
Yapılmaz bence çok tehlikeli
Olmuyor. Olsaydı şu an onla evli olurduk
Evlenirsin ama hala aklın onda kalır bu daha da üzücü
Oluru yoksa
Amaç sanal seks olunca güzel oluyo iki taraf için de bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?