Sadece sanaldan tanidiginiz biriyle sevgili olabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak canım ben cok pisman olarak bir cocugun cıkna teklifini kabul etmistim. Hic tanımadıgım, gormedigim birisiydi. Zamanla tanımaya basladım. Bikac ay boyunca hic umursamazdık bile birbirimizi yani konusmasak da oluyodu, pek sallamıyoduk. Bikac yil gecti hic bulusmadik, ayrildik baristik ayrildik baristik. Sonra artik ne olduysa ben onsuz, o da bensiz yapamiyodu. Sık sık mesajlasmaya basladık, ben onu aradım o beni, goruntulu konustuk bol bol. Hep saygili davrandık birbirimize. Bulusmaya karar verdik ve bulustuk, ben cok korkuyodum, ama ona guvenim sonsuzdu. Bana sımsıkı sarildi alnımdan optuz (dudaktan da opustuk şştt soyleme kimseye:p) Tam 5 yildir taniyorum onu ve ondan baskasını sevmedigimi anladım. Kısmetimde varmıs, ben hayatımın aşkını yanlışlıkla bulmusum...
74 Yorumla
Soran+1 yılWaay iyiymiş
- +1 yıl
Anlatım tarzın harika hikaye gibi okudum. Mutlu sonla bitmesine sevindim.
Cevap sahibi+1 yılTesekkurler *.*
En İyi Cevaplar
Ben sanaldan tanıştım ve nasıl oldu bilmiyorum cesatetimi toplayıp buluşmaya gittim olumlu geçti şu an devam ediyoruz konuşmaya ikinci kez buluşmayı istedi bakalım tanıma aşamasındayiz çok tedirgin oluyor ama insan. Yani arada hiçbir tanıdığımız olmadığı için acaba kafasına estiği zaman ayrılıp gider mi diye düşünüyorum sürekli:((
42 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnternetten tanistim hem de ilk sevgilim. .. cok sevdim çok ama cok... hep guvendim yanlislarim oldu elbet ama safca sevdim
Terk etti gitti kac kere hep geri geldi
Yalanlar soylemis sakladığı bazi seyleri kendi sonradan dedi bazilarini kendim buldum... kocaman yalanlardi öyle basit şeyler değil
Hepsinde de affettim sagudum doğru ama hala seviyordum toparlanmaya çalıştım
Bana söz vermişti seni inşallah terk etmem
bir gün tel çaldı soğuk kendinden emin bir ses annem ilişkiyi öğrendi onaylamiyior dedi... ve terk etti farklı şehirlerde idik görmeye gitmiştim33 Yorumla
Soran+1 yılHmm
Soran+1 yılSanakda yalanlar cok oluyo
Cevap sahibi+1 yılMalesef öyle ama sonlara doğru sevdiğine inandim sevdi amaa geç oldu:(
+1 yıl206 Yorumla
Soran+1 yılAhahaaa:DD koptum
- +1 yıl
işte kısa ve net tebrik ederim :DDD
Soran+1 yıl:DD
- +1 yıl
Komik resim, tebrikler ahbukızlar kardeşim :).
e. i. c seçmen güzelde, sorunla alakası yok.. çünki genelleme tarafı var, vede resmin cevabı erkekler yalancıdır sanalda sevgili olma adına !!! y. anlama apt. komşularımın bayanlarının bazısı.. kızım olsa inan sana verirdim Allah gönlüne göre versin dedi.. babası fabrika sahibi olan bir abi bana aracı yollayarak kızıyla tanışmamı rica etti.. beni tanıdığını, boşanmış olup çocuğumun olmadığını ve huyumu karakter ve niyetimi vede maneviyatıma hassasiyetimide bildiğini belirtti aracı abi bana.. sadece örnek veriyorum, gurur kibir vb. bir niyetim yok.. ince düşünmen.. vede sorularında benzer e. i. c seçme hatalarında bulunmaman adına yazdım.. yoksa bu cevaba değer verip e. i. c. seçtiğini gördükten sonra cevab yazmak iştirak etmek soruna bana yanlış geliyor..
Soran+1 yılFotoyu cevap olarak secmedim sdc. tebessum ettiren foto bide bir mesaj veriyo :)
- +1 yıl
eic. icin teşekkürler..
realsanalvefa arkadaşım bu sadece erkekler icin değildir. kadınlar icinde geçerli bir konu. hayatımıza yalan ya da gerçek herneyse biz yön veririz. yalan söylerken sadece kendimizi kandiririz aslında. beş parmağın besi bir değil elbette. özetle sadece masum bir resim.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
119Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sanaldan konuştuğum bir cocuk vardı, cok guvenmistim ona bana gayet dürüst gelmisti, inancki da biriydi ne var ki dün facebook ta dedektiflik yaptım ve Allah da yardım etti yalanlarini gördüm yani o kadar çok ve o kadar tutarlı yalan söylemiş ki anlamiyorsun bile. Benim tamamen güvenim sarsıldı. O yüzden sanaldan uzakudurun derim. Ben sanalda dahi dürüst olduğumdan herkesi kendim sandım ama Pinokyo kaynıyor buralar
00 Yorumla
+1 yılLise zamanında yapıyodum ama sadece sanalda görülemiyoduk bile çok malca ama görüşüceksen yani ordan tanışmışın başka yerden tanışmışın ne farkeder sanki hepsi şerefsiz sadece şerefsizlermi internetten sevgili oluyo ben mesela sayısız internetten sevgili olduğum oldu ve hiçbirine bişey yapmadım aşık olduğum halde bastı gitti hepsi ama iyilerinide gördümmü gördüm her türlüsü var millette sadece kötüymüş gibi bir algı var
10 Yorumla
+1 yılDoğrusunu bulmak zor ama sanaldaki birine de güvenmek zor arkadaş olabilirsin ama sevgili evlilik çok uzak şeyler bana göre yinede büyük konuşmamak lazım..
14 Yorumla- +1 yıl
Doğrusunu bulmak zor ama sanaldaki birine de güvenmek zor arkadaş olabilirsin ama sevgili evlilik çok uzak şeyler bana göre yinede büyük konuşmamak lazım..
- +1 yıl
Ne diyon la sen !!
- +1 yıl
Sen ne diyon kiz :))
Soran+1 yılŞşt sakin olun :))
Belli bir süre sonra buluşulacak ise, görüşülecekse olabilir. Benim iki arkadaşım eşiyle eşleriyle sanaldan tanıştı. Uzun süre sevgili oldular. Şimdi de mutlu bir evlilikleri var. Aynı şehirde olup görüşme imkanı varsa olabilir.
23 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel :)
Soran+1 yılAynen
+1 yılAklınızı peynir ekmekle yemişseniz olur.
O yüzden herkese benden iskender -.-21 Yorumla
Soran+1 yılOo cok bonkorüs:D
- Aşk İlişkileri konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılolur olur ball gibi olur.. akan sular sularda durur.. bir düşün sen düşün yine.. neler olmaz bu alemde.. bin dereden su getirme.. yanıma gel gel gizlice.. afdsfsf
03 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz olmaz bu iş olamaz hic yalvarma bu iş olamax :DD
- +1 yıl
olursa ekime olmazsa kasıma yine olmadı aralık, ocak, şubat, mart, nisan... a kadar..
Soran+1 yılOlmadi. seneye:D
+1 yılSanal seks oluyorda sevgili neden olmasın bir ara sanaldan sevgilim olmuştu sanal yoluyla hamile bıraktım onu yıllar sonra öğrendimki çocuğa sanal bez almaya para yetiştirememiş bebeği ttnetin kapısına bırakmış 😞
12 Yorumla
Soran+1 yılIsminiide sanalbebek koyun :DD
- +1 yıl
öyleydi zaten çok severdim çocukken hiç alamamıştım ondan yaptık oldu :D
+1 yılHep sanal olursa olmaz ama buluşursanız o olabilir ki bu da riskli bir iş. En iyisi yüz yüze olandan :))...
00 Yorumlanerden tanistigimin ne önemi var önemli olan sevdigini bulmak nerde fark etmez tabi discoda felan olmaz yani okadarda degil :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaa:D haklısn
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyalan dolan olmak istediğin ve belkide hiç olamayacağın biri gibi tanıtmak için ideal bir ortam. sağlıklı bir ilişki sanalın adının yanından dahi geçemez :)
02 Yorumla
Soran+1 yılGorustugundezaten dedigi gibi biri olup olmadigini ogrenirsin
- +1 yıl
vakit harcamaya değer mi sen karar ver ben sosyal hayatım varken tercih etmem açıkçası konuşursam da öylesine ciddiyetim olmaz :)
Ben olurum şahsen.. Daha heyecan verici buluyorum :D İnsan bazen aynı insanı her Allah'ın günü görmektense görmediği birini uzaktan sevmek isteye biliyor.. İç güzelliğe inananlardanım
22 Yorumla- +1 yıl
+1 borclu kalmayi sevmen :p
Soran+1 yılHmm gzl cevap
Sanaldan tabışıp realde görüştüğüm insan oldu ama realde görüşme imkanın azsa çok zor
10 YorumlaSanalda tanışıp gerçek hayata taşıyabilirseniz neden olmasın? :)
10 Yorumla
+1 yılEvet sanaldan biri ile sevgili oldum ve çok pişman oldum.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden pisman oldn
- +1 yıl
Aramızda çok uzun mesafe vardı ve birleşmemiz imkansızdı. Ayrılmak zorunda kaldık.
Soran+1 yılHmm anladim
Olunur ama doğru kişi dediğin biriyse... bn netten tanıştım 2 senedir beraberiz ve şansa bak aynı memleketliyiz... anlıcan şans meselesi
12 Yorumla
Soran+1 yılOo süper miş ya
evet olunabilir. aşağıda cevapları okudum hemen hemen herkes olmaz diyor ama bir çok çöpçatan sitesi var. :-)) bu işte bir terslik yok mu?
12 Yorumla
Soran+1 yılBilemedim bnde:)
Aşk İlişkileri konusunda 518 cevap paylaştı. 00 Yorumla
+1 yılCok mutluyum ruh esimi buldum bu siteden. umarim bozulmayiz. mesafeleride asicaz gece gunduz calisiyorum 18 yasindayim
01 Yorumla
Soran+1 yılSevindm adına
+1 yılEvet olur. Lisede basladigim uniyi bitirdigim evimde ailemle defalarca gunlerce kalan sanaldan tanistigim bir sevgilim oldu. Cokta mutluydum. Sartlar geregi son buldu :(
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm:(
- +1 yıl
Hmm ya
+1 yılİyimiş olumluluğun devamını dilerim ilişkinizde size mutluluklar... :) :) :)
00 Yorumla
+1 yılIki taraf da dogrulari konusursa olur neden olmasin?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsevgili değil arkadaşlık olur sevgi aşk daha yoğun duyguların birleşmesiyle olur
00 Yorumla Çok denedim, olmuyormuş :)) arkadaş olmak için on numara platform burası...
02 Yorumla
Soran+1 yılNedeni ne peki
Sanaldan kasıt internetten tanışıp gerçek hayatta sevgili olmak ise pek tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılSanalda baslayabilir ama iliskinin devamı sanalda yürümez
01 Yorumla- +1 yıl
hayat olmuş zaten sanal bir fark kalmadıki :s
Olmaz ya daha bir kaç saat önce ayrıldık olmaz kalıbı mı basarım olmaz ben Manisa da o ise Adana'daydı
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm evet gelen cvplardan cikardigm sonuc mesafe en büyük sorun
reel olarak görüşüp kişiliğine güvenirsen neden olmasın ama reel olarak görüşme olmazsa sevgili olmak zor biraz
06 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan tanışıp reele taşımak
Soran+1 yılKatılıyorm
Soran+1 yılSadece sanal daha guvensiz oldugu icin zor bisey
Hayr sanldan sevgili olmaz o ne öyle. Karsina alicksn gozune bakicksn kokusunu duyucksn dimi.
01 YorumlaEmin ol olur. Hatta bir süre gerçekten çok mutlu olursun. Ama herşeyi baştan konuşup ne olacağını nereye kadar gideceğini kararlaştırmalısın.
00 Yorumla
+1 yılKardeşim sanaldan tanıştığı kişiyle nişanlandı :) neden olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılHmm tebrikler onlara :) bir arkm sanaldan sevgili olmas demişti ama sonucta reelde de yeni tanıştiginiz birini sanaldaki biri kadar az taniyoruz bnde size katılıyorum
- +1 yıl
yani sanal sadece reelde görüşmeyi sağlama amaçlıdır :)
sanalda kalanda oldu sanaldan reele taşıdığımda oldu ama çok uzun sürmedi sanal sevgiliden hayır gelmiyor
03 Yorumla
Soran+1 yılReelde fark neki sanaldan hyr yok diyosun
Soran+1 yılAnladim mesafe yuzunden
Çok Denedim olmuyor, yürümüyor. Bir yere kadar iyi gidiyor ama sonrası yürümüyor.
00 YorumlaBuluştuğunuzda birbirinizden hoşlanırsanız neden Olmasın ki
10 Yorumla
+1 yılEğlenilecek sevgili olunur ancak... kabul edersen o da. Aklı başında birininde zannetmiyom kabul etsin
00 Yorumlabirkaç kere denedim, ama uzakta olduğundan olmadı. Sanalı tanışma vesilesi olarak kullanırsanız neden almasın...
00 YorumlaTabiki olabılır ama sonu var mı yok mu o tartışılır
02 Yorumla
Soran+1 yılReeln de garantisi yokki
Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. kafeden yeni tanıştığım biriyle sevgili oluyorsun sanaldan niye olmuyorsun kafedeki alnında bu çocuk güvenli mi yazıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorm zatrn bir insani tanimak cozmk cok zor relde maskeli dolasan insan cok sanirim sanal vdya reel prk farketmip heruerde yalanci cok
Soran+1 yılCok berbat yazmisim ya kendim bile okuyamadim:D reelde de sanalda yalanci cok o yuzden fazla fark etmio galiba
Soran+1 yılAynen insan kendini bile bazen anlayamio cozemio
olur tabi ki çok da güzel olur çok da iyi olur taam mı
00 Yorumlahayır tamamen sanal olmaz ama reele dönerse neden olmasın
11 Yorumla- +1 yıl
yani reel olursa gayet hoş :)
evet 2 yıllık ilişkim vardı :D bazen memleketine gidiyordum :D
00 YorumlaSanalda başlayan ilişkiyi gercekte yürüttükten sonra neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılvalla olmaz diyodum ama duruma göre değişebiliyo büyük konuşmamak gerek
00 Yorumla
+1 yılSanalda birisine fazla guvenmem ilgilenmemdesanal cunku yalan is gibi geliyor aslada cikmam acikcasi
=^-^=00 Yorumla
+1 yılolan göedüm üstelik kız japondu nişanlılar şu an :))
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmas diyenlere kapak :D
"Sanal" dan tanışmak ssdece araç.
Amaç doğru insanı bulabilmek.04 Yorumla
Soran+1 yılDogru insani bulmak zor olani zaten
Soran+1 yılSuyu dikkatli icelim o zmn
+1 yılolur da ne kadar saglıklı olur bilmem
çünkü cok fazla yanlış dönüyo yüzyüze görüp tanımak lzm bnce :) öyle daha mantıklı olur00 Yorumlasanal sadece tanışma aracıdır knka sanalda tanışır reelde bluşursun ondn sonra sevgli olablr
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen katılıyorm
+1 yılOluncaksada en kısa sürede buluşma teklif etcen. Yoksa sanalda full sallio iki tarafta. :D
00 YorumlaOlupta evlenen tanıdıklarım var mutlular çocukları bile oldu bunun yanında yürüyemeyenler de oldu
10 Yorumlaolabilir neden olmasın. sanaldakileri canavarlaştırmayalım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı. cinsellikten öteye geçmez.. cinselliğe gitmemesi için kendini koruyabilirsen sorun yok.
00 Yorumlayikin su tabulari ya sanki sanalda olan reelde farkli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 921 cevap paylaştı. evet olunabilir ancak reele taşımazsan bir süre sonra biter
00 Yorumlaolur ciddi bir yani olmayacaksa olur kendini kaptirmadigin surece :)
00 YorumlaBenim 3 yıldır sevgilidende öte var. İyi seçersen neden olmasın ki?
00 Yorumlatutku aşk hissi olurda sevgililk te olur aslındada sosyall deki gibi olamaz. ve sosyal olmalı zaten
00 YorumlaTabiki Olur neden olmasın.. Benim halamın oğlu netten tanıştığı biriyle evlendi.. şu an 1,5 yaşında oğlu var MaşAllah cokta mutlular :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlunur tabii ben sanaldan kız arkadaşımı hamile bırkatım
12 Yorumla
Soran+1 yılYaw tamam abartmadan sorduguma pisman ettirmeyin!
Cevap sahibi+1 yılYaw ne w nedir allahın apaçisi
+1 yılbuluşunca süpriz lerle karşılaşma riski olsada olabilir olduda
00 Yorumla
+1 yılSanaldan sevgili olmaz bence. Sadece birbirinizi tatmin edebilecek iki insan olursunuz.
10 Yorumla- Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem