Öncelikle beni sadece Allah yargılar, saçma sapan yorum yapmayın. Yaptığımın yanlış olduğunun bilincinde biriyim.
- Ben 25 yaşındayım. Severek evlendim eşimle. 1 yaşında kızım var. Sevgiliyken olsun, nişanlıyken olsun her şey çok güzeldi.
- Evlendikten sonra eşime destek olmak için çalışmak istedim, izin vermedi. Ben gerekirse 2 kat daha fazla çalışırım, sen çalışma dedi.
- Evde sıkıldığım için İnstagram açtım kendime. Fakat bunu eşime söylemedim. Uygulamayı eşim yokken indirip, eşim gelince siliyordum. İnstagram'da bir takip isteği geldi yakışıklı bir adamdan. Sohbet etmeye başladık biz bununla sadece arkadaşca.
- Sonra evli olduğunu, mutsuz olduğunu söyledi bir süre sonra. Bende mutsuz olduğumu anlattım. Kendi evinde kahve içelim diye ısrar etti bu adam bana. Eşinin evde olmadığını, eve gelmeyeceğini söyledi.
- Bilmiyorum nasıl oldu ama hiç düşünmeden kabul ettim. Bebeğimi arkadaşıma bıraktım, bu adamın evine gittim. Kahve içtik vesaire. Sohbet ettik sigara içtik. Sonra geç olmadan gideyim dedikçe kal, gitme filan dedi durdu.
- Sonra kanepede otururken elini omzuma atıp bana dokunmaya başladı. Bir an onu çok istedim ve karşılık verdim. Sonrasında olanlar oldu. Neyse ben giyindim, evinden çıktım adamın.
- Bir daha görüşmek istemediğimi söyledim kendimi kötü hissettim.
- Eve geldim eşim işten gelmişti. Yüzü gözü yağ içinde eve geldi. Sanayide çalıştığı için. Sevdiğim çikolata var onuda almıştı gelirken. Bilmiyorum ağladım birden. Sonrasında 2 gün geçti boşanmak istiyorum dedim.
- Neden diyor bana. Bir sebep söyle diyor. Aldattım diyemem önce kendini sonra beni yaşatmaz. Napıcam bilmiyorum çok zoruma gidiyor hala onunla evli kalmak. Allaha dua ettim tövbe ettim bir daha yapmam diye yakardım ama affetmeyecek biliyorum. Napıcam arkadaşlar. Yüreğimde sanki taş var çok huzursuzum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer