• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Eski sevgili böyle yapıyorsa anlamı nedir?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Eski sevgiliyi aradığında sanki eski günlerdeki gibi samimiyetle uzun konuşup sıcak davranıyorsa anlamı nedir? Ki arkadaş değiliz
Eski sevgili böyle yapıyorsa anlamı nedir?
Nedir Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

2

Cevap

• xpetx
    xpetx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.

Manitasiz kalmis son care aramis gibi geldi bana tabi ozlemis de olabilir bir suru farkli secenek mevcut

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben aradım bu şekilde konuştu benimle ama tabi beni iki ay önce kendisi aradı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

O günlere dönmek istediği belli. Aradığı sevgiyi bulamamış

0
    0 Yorumla
  • Volki87
    Volki87 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Kendisi unutmamış özlemiş olabilir

0
    35 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve sürekli bana diyorki hala aynı evde misin ne zaman konuşsak fix soru bu o bu eve geliyordu hep anlamadım ne alaka

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Evde ne yaşadınız, Ne Konuştuğunuzu bilemem ama umut var eder gibi sözler konuşmuyorsan ozaman belli seni halen unutamamış fakat sende artık istemiyorsan en doğrusu belli bir süre mesafe koyup konuşmamak en doğrusu değilmi sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onu aradım ben zaten unutmadım işte o da her konuştuğumuzda bazen o arıyor bazen ben işte o evden taşındın mı hala aynı yerde misin va diyor hep gelip kalırdı burada

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Ozaman sorduğu eve gelme teklifi için bahane sorusu olabilir. Belkide her sorduğunda senin “evet aynı evdeyim hadi gel” demeni bekliyor olabilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok öyle olduğunu sanmıyorum ama şöyle düşündüm sürekli burada vakit geçirirdik ya acaba baktıkça hatırlıyo mudur yoksa taşınmış mıdır diye mi düşünüyor

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Anladım. Dediğim gibi yaşadıklarınızı ve konuştuklarınızı en iyi siz bilirsiniz, zamana bırakmak en güzeli bence ve her şey zamanla doğru ya da yanlış her şey belli olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eğer bir şeyler olursa yine sana sorabilir miyim

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Tabiki, takipte edebilirsin istersen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Burada mısınnn

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dün 4 saat telefonda konuştuk eskiden şuraya giderdik bak bunu yaptık bak orada çok eğlenmiştik gibi ben sordum özlüyor musun diye eğleniyorduk evet güzeldi dedi sonra beraber oyun indirdik onu bana öğretmeye çalıştı beraber oyun oynadık numaram da hala onda kayıtlıymış beni aramıştı iki ay önce ben de baya soğuk yapmıştım neden öyle yaptın dedi ben de neden aramıştın dedim aramak istedim aradım dedi ya gerçekten çok değişik hissettim tam eski zamanlardaki gibiydi o da mı unutmadı acaba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yine gittin :(

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Yok gitmedim ama belliki ikinizde bir birinizi unutmamışsınız ama bunu bir birinize itiraf edemiyorsunuz bir türlü. Senin gerçekten ne hissettiklerini bilemem ve ne istediğini ancak en iyi sen bilirsin. Okuduklarım senin de boş olmadığın belli ediyor açıkçası. Bir daha ki görüşmeniz de biraz daha konuyu açmaya çalış ve ikiniz nasıl bir şekilde devam etmek istediğinizi konuşun ya da gerekirse tartışın ama bir sonuca varın! Adı konulsun çünkü senin duyguların ve kafan çok karışıyor belli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hala her şeyi hatırlıyor eğleniyorduk güzeldi keşke aynı şehirde olsaydık da dedi aramızda uzak mesafe var hatta iki ay sonra bu daha da uzağa çıkacak ve ben zamanında sorduğumda bana gitmeseydim eğer tekrar denerdik olurdu demişti sanki şimdide unutmamış hala bir şeyler var ama şartlardan dolayı olmuyor gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

:(

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Sevdiğin kişiyle yaşadığın güzel günleri unutmak kolay olmaz tabi üstelik halen iletişim halindeyseniz. Aranızda mesafe olması zorlaştırıyor ve sürekli eski günleri hatırlamak ancak mesafeleri daha da çıkmazlara sokar. Hani konuştuğumuz kişide şehir değiştiriyor ve arada sana ulaşıp duygularınla bir şekil oynamasıda pekte doğru değil bence. Eğer gerçekten seviyor ve istiyorsa seni çabalar ve kanıtlar sana bunu sende ona göre hayatına bakarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Akıl karıştırmak için değil de gittiğini haber vermek için aradı çünkü daha önceden kesinleşmemişti kesinleştiği zaman beni aramış keşke hiç gitmeseydi keşke aynı şehirde olsaydık gerçekten daha eğlendiğim ve konuşmayı sevdiğim başka biri yok

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Keşkeler karında doyurmaz ya da istediğin kişiyede kavuşturmaz. Hayatın acımasız kuralı bu fakat gerçekten bir birinize aitseniz ozaman eminim zamanla yollarınız tekrar birleşir. Gelecekte konuştuğunuz zamanlarda eğer sürekli eski günleri hatırlatıyorsa ve rahatsız oluyorsan bunu güzel bir şekilde söyle ve senin içinde kolay olmadığını izah et 👍🏽

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende açtım o da açtı konuyu rahatsız olmadım ben gerçekten onu seviyorum başka kimseye bir şey hissedemiyorum istiyorum ki bir daha deneyelim eğer bir şeyler tekrar canlanırsa insan her şeye katlanır hatt diyorum gitmeden önce görüşsek mi diye teklif etsem mi sen ne diyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnan çok denedim o aradığında soğuk yapma sebebim buydu artık daha fazla dayanamadığım için aradım ben

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Yüz yüze görüşmek en güzeli olur ozaman gerçekten herşeyi dürüstçe konuşup adını koyarsınız. Bana söylediklerinin aynısı yüzüne söyle ve gerçekten oda seviyorsa senin için daha da çok çabalar. İkiniz hakkında hayırlısı olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya gelmezse ya gelmemi istemezse

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Sence bukadar eksi günleri hatırlatan, keşke aynı şehirde olsaydık diyen kişi mi seninle buluşmayı red edecek? Bir birini gerçekten seven herşeye katlanır ve yine de gelir çünkü her şey karşılıklıdır ve gerçekten istiyorsa senin için çabalar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sadece o hatırlattı diyemem ben açtım ilk konuyu ama baktım o da hatırlıyor hepsini keşke burada olsaydın dedim o da ben sana o zaman söylemiştim güzel olurdu keşke dedi sence gitmeden son kez görüşelim mi demeliyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bir daha görüşemeyiz zaten en azından gitmeden bir görüşelim falan mı desem

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Sonucu nasıl olur bilemem ama uzun bir süre bir birinizi göremeyecekseniz eğer görüşüp içindekilerini sonuçu ne olursa olsun söylemek ve dökmek en doğrusudur çünkü belli duyguların ve kafan çok karışık. Bahsettiğin kişinin rolü çok büyük ve senin için çok çabalaması lazım ve senin çok düşünmen gereken şey mesafeden uzun süreli bir ilişkiye girmek istiyormusun ve geri kalanına zamana bırakmak lazım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Söyledim buluşmayı bende gelirim ama izin zamanımda anca dedi dedimki ben geleyim ilk bi konuşuruz falan dedi sonra kesin bir şey söyle dedim tamam gel dedi bileti aldım ona attım şu an doğu görevinde ben akşamları ararım seni dedi iki gündür ses seda yok mesaj atan da yok arayan da yok amacı ne anlamıyorum neden ben akşamları arayabilirim seni diyip bir daha aramadı ya da aramayacaksa tamam gel dedi anlamıyorum

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Ben dürüst bir insanım ve neyi okuyorsam kendimi o kişinin yerine koymaya çalışırım. Yaşanmış bir ilişkiliniz var okey ve normalde eski sevgilim diyorsun,,, arkadaş değiliz demiştin ve geri araması, eskilerden bahsetmesi, aynı evdemi yaşıyorsun diye sorması fakat aranızda mesafelerin olması varken sen hep bir çaba içerisindesin,, karşılıklı söylenen güzel sözleri güzel günleri geri getirmek isterken karşındaki kişinin sana verdiği çaba ve değer senin ki kadar değil gibi hissediliyor. Bilmiyorum ama bazen bazı şeyleri zorlamamak lazım dicem ama sen kendi duygularına hakimsin. Benim hissettiğim ve düşündüğüm tek şey seni bir oyuncakmış gibi, oynamak istediği zaman kutusundan çıkart sıkılınca geri koy gibi davranışlar seziyorum. Duygularına yenik düşüp kendini yıpratırma bence, sağlını düşün, değermi her akşam oturup kara kara düşünmeye..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum keşke anlayabilsem beni istemiyorsa hala neden numaram kayıtlı ya da hala neden beni arıyor ya da geleyim mi dediğimde neden gel diyor ben anlamıyorum istemiyorsan istemiyorum de diyorum istemiyorum derdim zaten diyor beni öyle bir arafta bırakıyor ki bir gün çok yakın konuşuyor ertesi gün gerçekten soğuk ve isteksiz konuşuyor ben anlam veremiyorum şimdi aramadıkça da ben buluşacağımızdan da şüphe duymaya başladım bok gibi hissediyorum ve konuşabileceğim herkes şu an meşgul işin içerisinden çıkamıyorum kesin gelecek mi ona bile emin değilim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gittin mi

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Tekrar söylüyorum duyularına yenik düşüp birisinin oyuncağı ya da kuklası olma. Seni gerçekten seven seni böyle üzmez bence ve ben artık emin oldum ki eski sevgilin bunu sana bilerek yapıyor. Biliyor senin nasıl birisi olduğunu ve kendi vakti ya da zevki nezaman isterse kafanla duygularınla oynayıp kendi hayatına bakıyor bence. ben dürüst konuşurum. Sende gereksiz yere, (normalde) olmuş bitmiş birisi için kendini yıprat durma boş yere

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben biletimi almışım onunla anlaşmışım benim için belirleme noktası gitmek hal ve tavırlarına bakmak açıkça konuşmak ve dönmek olacak ki bana mesafelerden dolayı olmayacağını söylüyor çünkü haziranda doğuya atanıyor ki daha öncesinde sevgiliyken iş yerinde baya tartışma olmuştu ve bunu doğuya süreceklerdi bu da benden ayrıldı dedim sevmiyor musun beni dediki hayır sevmiyorum ve şak diye suratıma telefonu kapattı ertesi gün işler düzelince ben seni kendimden soğutmak için öyle dedim oraya gittiğimde ne şartlarda çalışacağım belli değil zaten görüşmeyiz dedi şimdi de zaten geri barışmamasının sebebi artık gidişim kesin gitmeseydim olurdu dedi ki ilk konuşurken de asla yanaşmıyordu yine böyle davranıyordu uzak diye bence uzak durmaya çalışıyor seviyor mudur bilemem ama ilk sevgilisi benim ilk buluştuğu kişi benim aramızda mesafeler olmasına rağmen her hafta gelirdi giderdi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ki doğuya atandığı an şak diye beni aradı haber vermek için gerçekten umrunda olmasam neden arasın bunu söylemek için

Yorumla
    • Volki87
      Volki87
      +1 yıl

Ozaman hakkınızda hayırlısı olsun diyorum. Senden şüphe yokki baya çaba veriyorsun ve umarım sonunda mutlu olursunuz. Ama nedense (çok sevdiğin kişiyi) “senden bilerek soğutursun ya 🤨” sonra “yalan söyledim” dersin “biz olamayız” dersin ama “sensizde olmuyor” dersin ya,,, senaryolarını çok gördük ve duyduk açıkçası ama onun ilk göz ağrıyım diyorsan ve bu senide, onun içinde gerçekten özel hissettiriyorsa duygularından asla vazgeçme ve sabırlı ol o zaman. Sana geri döner konuşursunuz ve inşallah buluşursunuz ve her şey istediğiniz gibi olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İnan çok üzülüyorum benim başka kimsem yok bir o vardı ona derdim sen benim ailemsin diye gidişi beni öyle yıktı ki gerçekten tek başıma bilmediğim bir şehirde aylarca evden çıkmadan geçirdim bilmiyorum belki yalandır belki değildir zaten pazar günü gelip gelmemesinden belli olur çok zoruma gidiyor gerçekten kimsem yok o kadar sevilmeye muhtacım ki aslında o yüzden bir türlü gidemiyorum çünkü başka kimsem yok kimse de yanımda olmaya çalışmıyor zaten

Yorumla
  • cleomonster
    cleomonster Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Sen de karsilik verdiğine göre

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgili böyle yapıyorsa anlamı nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgilinin böyle davranması ne anlama geliyor? 3 cevap verildi
Eski sevgilimin bunu yapması ne demek ? 3 cevap verildi
Eski sevgili neden böyle yapar? 5 cevap verildi
Eski sevgili neden böyle yapar? 6 cevap verildi
Eski sevgili neden böyle yapar? 4 cevap verildi
Eski sevgili neden böyle yapar? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aynaya bakıp 'işte zirvem bu' dediğiniz yaş kaçtı?
  • Çeyizinize el örgüsü eşyalar koyar mısınız?
  • Sizin üçlü saç bakım ürününüz hangisi?
  • El örgüsü halıları beğeniyor musunuz?
  • Gerçek sevenler hayalmi oldu mazidemi kaldı sizce?
  • Sarının 50 tonu!! Neon saçlar geri dönmeli mi?
  • Kupa maçı bu tüylü stadyumda oynansa harika olmaz mı?
  • Evin içinde bu kıyafet yanlış mı?
  • 21 gün spor yapma challenge deneyen var mı?
  • En çok dinlediğiniz sanatçılar hangileri?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨