Eski sevgilim beni stolkluyor bunu biliyorum onunla alakalı hiç bişey paylaşmıyorum ama bugün onunla alakalı bi tweet attım gördükten sonra hesabını dondurmuş sebebi nedir sizce
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Diğer tweetlerininde onunla alakalı olmadığına emin misin
Ne tivit attın ki kız her yeri terk etmiş
Geçmişte ayrıldığımızda bu benim Doğum günümü tweet atmıştı bende bugün onun Doğum gününü tweet attım ve ardından hesabını hiç dondurmayan kız hesabını dondurdu
Demek ki kendi içinde sana karşı çelişkiler yaşıyor
Ama ben olsam sevinirdim benimle alakalı bi tweet atsaydı bu onunla alakalı atmama rağmen hesabını dondurdu sence kötümü yaptım
Hayır bu kadar büyük bir tepki vermesinin sebebi ya çok seviyor seni ya da senden Nefret ediyor başka açıklaması yok
Şimdi seven insan karşılık verirdi o tiwite çünkü onunla alakalı atmışım hadi diyelim ki nefret ediyor benden neden hergün profilime bakıyor kafamda çok soru işareti var ya
Bilemiycem aranızda neler geçti bunu senin bilmen gerekir
Hala sana karsi hisleri vardir belki
Varsa neden hesabını dondurdu ki
Utanmıştır dikkat cekmeye calismistir
Benden kaçmaya çalışıyor olmasın mı?
Senden kacmayada calisiyor olabilir ama neden stalklasın hala icinde biseyler yoksa
Bende onu anlayamadım işte hergün stolkladıgın bi insan senşnle alakalı tweet atınca neden kaçtığını anlamadım
Kanka nasıl kızı etkilediysen hala seni düşünüyor
Emin misin kanka beni düşünüyorsa niye hesabını dondurdu ki
Daha fazla tweetini görmemek için olabilir
Benden soğumuşmudur yani
Yok soğumamıştır ondan demedim aslında, yani tweetini görüp acı çekmiştir ve twitter hesabını bu yüzden dondurdu bence
Ama kanka ben onunla alakalı kötü bişey paylaşmadım hatta özlediğime dair bir paylaşımdı niye acı çekmiştir sence?
Özlediysen niye ayrılıyon kanka
O ayrılmıştı benden
Hee o zaman farklı. Twitter hesabını belki tekrardan açabilir ama belki seni görmek istemiyodur her şey olabilir
Hergün sayfamdan çıkmıyor eski sevgilime kadar bakıyor bunları yapan insan neden Benden uzaklaşsın ki
ya bu nasıl bi dengesiz kız hem ayrıldı diyon hem de sayfamda dolaşıyo diyon özleme kanka şu kızı ne yaptığı belli değil iyi ki de s1kt1r olup gitmiş kafana takma
Kizcazzii uzmusun
O beni daha çok üzdü ama
Napti sana
Sen ne attin tweet?
Zamanında biz onunla küstüğümüzde aradan baya zaman geçmişti Benim Doğum günümü tweet atmıştı bugün bende ona benzer bişey paylaştım ardından hesabını dondurmuş baktım
Hmm anladim belliki kiz senden uzak durmaya calisiyo bence
Sıkıntısı vardır belkit , lisedemisinz
Hergün stolkluyor biliyorum ama neden onunla alakalı bişey paylaşınca benden uzaklaştı
Yok lisede değiliz
Hissetmistir belkit sen onun icin atın tweet
Sen git konus
bunu yapamam çünkü ben onunla alakalı tweet atıyorsam demekki onu özlemişim ve o bu twiti görüp beni aramıyorsa karakterimi yerler altına alamam üstelik hesabını niye dondurdu kafamda soru işareti bıraktı birde
Belkite diyorum ya kizin kesinlikle bi sikintisi var ondan sana dönmüyor
Kesin ya ailesi felan isemiyordur
Aile konusunda sıkıntı yokta başka ne sıkıntısı olabilir onu bilmiyorum ama normalde böyle yapmaması gerekirdi ilk defa böyle yaptı
Garip ilaki bir sey var belkit yeni sevgili yapmistir
Yok bende stolkluyorum sevgilisi yok hem sevgilisi olan insan niye eski sevgilisini stolklasın
Sen kizlari anamasin stalklerlerrr eski sevgilisinii merakdan
Gururun seni bitirecek git konus
Bütün eski sevgililerini mi stoklar yoksa iz bırakanı mı
Iste orasi muhalla ben olsam iz birakani stoklarim ama ötekilerinide merak ederdim yani bakardm napiyorlar diye sadece