Biz 2 sene önce ayrıldık kesin kararla ondan sonra ben onun dogum gununu hic kutlamamama ragmen o benim iki dogum gunumu de kutladı. hatta son dogum gunumu sirinlik yaparak iste sana pasta gonderiyim tarzında kutladı nedenini anlayamadım ayrıldıktan sonra hic denk gelip de konusmamıstık. ben de bu sefer onun dogum gununu kutladım ismiyle hitap ederek o da cevap cok tesekkurler caniimm yazmis. sizce dusuncesi nedir bu kisinin? barısmak mı istiyor yoksa sadece arkadasca mı?
tekrar barısmak icin yakın davranıyor
tekrar barısmak istemiyor sadece arkadasca davranıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Merhabalar,
Öncelikle şunu bilmelisiniz ki ayrılık eylemi gerçekleştikten sonra bir daha o kişiyle asla ama asla birlikte olmamalısınız. Kişi size karşı birtakım davranışlar da duygular da bulunabilir sizi arayabilir özel günler de mesaj atabilir siz bu tür mesajlara kesinlikle ama kesinlikle cevap vermemelisiniz. Ararsa da aramalarına cevap vermemelisiniz her bir verilen cevap karşı tarafa yeşil ışık yaktığınızı gösterecektir onu unutmadığınızı onunla tekrar birlikte olmak istediğinizi gösterecektir bir de en önemli kural ayrılık sonrası size karşı olan davranışlarını hiç bir şekilde yorumlamamalısınız onunla siz artık birlikte olamazsınız o pişmanlık davranışları gösteriyor olabilir. Sizinle tekrar barışmak istiyor da olabilir ama siz siz olacaksınız bunlara müsaade etmeyeceksiniz kafanıza yazmak zorundasınız onunla siz birlikte olamazsınız artık eğer ki birlikte olursanız hem ilişkinizin çizgisi bozulmuş olacaktır hem de kendinize olan saygınızı kaybetmiş olacaksınız. Kendi çizginizi bozmayınız sizin doğum gününüzü kutlarsa cevap vermemelisiniz siz onun doğum gününü kutlamamalısınız sebebi ayrılık eylemi gerçekleştikten sonra bir daha eskisi gibi olamazsınız en önemlisi onun davranışlarına anlam yüklemeye çalışmayınız o sizin için artık sıradan birisi onun hiç bir davranışı size karşı bir şey ifade etmemelidir şunu da unutmayın ki hiç bir insanın vaadi sizin kendinize olan vaatlerinizin üstünde olmamalıdır bundan sonra ki yapacağınız davranışlar artık onu hayatınızdan komple çıkarmak istiyorsanız
->Mesajlarına cevap vermeyeceksiniz
->Aramalarına cevap vermeyeceksiniz
->Engelleyeceksiniz
->Hareketlerine anlam yüklemeyeceksiniz
Şunu da bilmelisiniz ki ilişki öncesi söylenen vaatler ilişki evresinde geçerlidir ilişkiniz de ayrılmayacağınız diye de bir şey söz konusu değildir o yüzden ayrılığın hakkını verin eğer ki gerçekten ayrıldıysanız bu hayatın her alanında geçerlidir bir şey yaptıysanız onun hakkını verin çizginizi bozmayın dik başlı ve kararlı olun dik durun bu hayatta en önemlisi ise zamanın değerini iyi bilin gidenlerin yerine birileri koyulabilir ama bir şeyin yerine koyulmaz o da zamanın yerine bir şey koyulmaz umut etmeyin bu insandan bir şey umudunuzu kesin onun davranışları size umut vermesin kendinizi umutlandırmayın
Umut etmek en büyük kötülüktür çünkü işkenceyi uzatır -Nietzsche
Teşekkür ederim çok detaylı yazmışsın. Ben normal şartlarda bitirdikten sonra arkama bakmayan bir insanım yani kafamda onunla ilgili artık olmaz demişsem karşıdakinin davranışı kolay kolay fikrimi değiştirmez şimdiye kadar bu hiç olmadı ama bu kişiyle aramız çok iyiydi son tartışmamız bile çok saçma bir durumdu yani birbirimize gereksiz yere haksızlık yapmış olduk. Ben de çok kolay birini beğenen biri değilim sürekli birileriyle tanışıyorum ve görüşmeyi kesiyorum birden. içi uysa dışı uymuyor, dışı uysa içi uymuyor yani beğenememe hastalığı gibi çok geniş kapsamlı bakıyorum karşımdaki kişiye gelecekte birlikte olmak için ve bu kişi şimdiye kadarkiler içinde uyum bulduğum biriydi yani frekansımız tutmuştu. O yüzden eğer birine şans vermek istesem o kişi bu kişi olabilirdi hissiyat haricinde insan olarak çok iyi niyetli biriydi ama yine de bilemiyorum bu tavırla bu kişinin niyetinin ne olduğu.
şunu da bilmelisiniz ki aşk duygusu özel bir duygudur her insanda bu duyguları yaşayamayız çok nadir ve az insanlar bu duyguları bizlere hissettirir zaten her insana aşık olsak aşkın bir anlamı kalmaz o yüzden sizin şu an ki yaşadığınız durum çok normal bir durum olağan akışına bırakınız karşınızdaki insan iyi bir insan olabilir iyi insanlar bile kötü durumlar yaşayabilirsiniz sebebi ise hayatını getirisi bu yönde olduğu için yarının ne getirdiği belli değil iyi olduğun düşündüğünle kötü olabilirsin kötü olduğun düşündüğünle de iyi olabilirsiniz herkesle de tanışmak zorunda değilsiniz ya da tanışıp onunla sevgili olmak zorunda değilsin aşağıda yazdıklarımı bilmenizi isterim
Sevgili nedir: sevgili olma kavramını tanımlayarak başlayalım: Sevgililik, karşılıklı olarak sevgi ve bağlılık duyulan kişiyle yaşanan ilişkiye denilir.
Aşk nedir: bir kimseye ya da bir şeye karşı duyulan aşırı sevgi ve bağlılık duygusu.
Kişinin kendini tanıması nedir?: Bir kişinin hayat boyu iyi kötü olaylar yaşar bu olaylar sonucu kişinin karakteri oluşur karakter oluştuktan sonra kişi neyi isteyip neyi istemediğini bilmesi lazım zorluklar yaşar bu süreçte bu zorluklar aşındıktan sonra kişi kendini tanımış olur ona göre hareket eder
İlişki kurduğunuz insanın geçmişi: İlişki kurarken hayatınızda olan insanın geçmişini bilmemelisiniz onun geçmişini kurcalamak demek şu an ki yaşadığınız ilişkiyi zedelemek demektir şuanı yaşamaya çalışın ilişkileriniz boyunca ve en önemlisi ise karşınızdaki insanın eski sevgilileri varsa onu rahatsız ediyorsa o da hayla sınır koymadan konuşuyorsa onunla kesinlikle ama kesinlikle kavga etmeyiniz orada ilişkinizi sonlandırınız taviz vermeyiniz
İlişkinin çizgisi: İlişki boyunca devam ettiğiniz sürece birtakım kavgalar olacaktır bu kavgalar gerçekleşiyorken ilişki içinde çözülebilecek kavgalar ise bunları ilişki içinde çözünüz ayrılık bir cevap değildir bunu sakın unutmayınız ayrılık bir sondur
İlişkide sadakatli olmak: Sadakat çok önemli bir kavramdır sadakat insanın karakterini çizgisini var oluşunu ve ilişkiye olan bağlılığını ve saygısını gösterir şunu bilmelisiniz ki evet acı çekeceksiniz belki size karşı bir sadakatsizlik olursa ama şunu unutmayın bu çektiğiniz acı size artı olarak dönecektir yaşamınız boyunca bu acılar sizi siz yapacaktır aşka hayata küsmeyiniz sadece arkada bırakmayı öğrenmenizi tavsiye ederim
İlişkide ayrılık: Ayrılık bir başlangıç değildir ayrılık ilişkide yapılabilecek en zor alınan kararlardır sebebi ise o kadar heyecanlı ve güzel bir şekilde başlayan ilişkinin bitmesidir ayrılık bu karar kolay kolay verilmemelidir çoğu günümüzdeki insanlar ayrılık eylemini yanlış yapıyorlar ayrılık eylemi ilişkide yaşanan kavganın cevabı olmamalıdır ayrılık eylemi bir nokta olmalıdır bu eylem gerçekleştikten sonra bir daha kişiyle görüşülmemelidir kişiyle tekrar görüşülüyorsa bu kişi hayat boyu hiç bir konuda başarı sağlayamayacaktır hayatın çizgisi çok önemlidir bu ilişkide de geçerlidir taviz verilmemelidir tavizler insanı delirtir insan iyileşme sürecine girmelidir belli bir noktadan sonra yoksa sürekli aklı zihni fikri hep geçmişte o insanda kalacaktır.
Son Söz: Bu bilgiler öğrenildikten sonra artık siz ilişkiniz boyunca daha bilinçli hareket edeceksiniz ilişkiniz sevgiliniz size karşı çok özel bir insan olmalıdır herkes bu duyguyu size yaşatamaz bu duygu yaşatacak olan insanlar çok az ve nadir olan insanlardır her insan bu duyguyu yaşatsa ortada aşk kalmaz o yüzden sabırlı ve inançlı olun hiç kimseyle sevgili olmak zorunda değilsiniz kurduğunuz hiç bir ilişkide hedef olmamalıdır ilişkiye başladığınız da ayrılığı da düşünmeyin sadece akışına bırakın bu kişiyle de olmadı diye kendinizi yıpratmayınız hayat arkadaşınız sizin geleceğinizi belirleyecektir bunu unutmayın üzülürken bir yanda da sevinmenizi öneriyorum hayatı dolu dolu yaşayın her şey olacağına varır yarının ne getireceği belli değil muallak da olan bir evrende yaşıyoruz geçmişte bırakmak gerekir farkında varmak gerekir herhangi bir suçlu aranmamalıdır kişinin davranışlarını da yorumlanmamalıdır zihninizi rahat bırakın meşgul olun meşguliyetinizi arttırdıkça gerçekten sizi seven insanların yanınızda olduğunuzu göreceksiniz
Kibarlık yapmış ya da arada kendini sana hatırlatıyor ki senin aklında yer edebilsin. Zaten sevse ve barışmak istese iki sene doğum gününü kutlamak yerine sana bu konuyu açardı değil mi? Düşmeyin bu oyunlara.
neden aklımda yer etmeye çalışıyor ki :/ en son gurur yapmıstı ama bilemedim dogum gunumu de degisik bi sekilde kutladı boyle benle ilgili detaylar falan ailemi sormalar anlayamadım ben de cozmeye calısıyorum :D
Ego tatmini çünkü. Aynı şeyleri yaşadığım için bu kadar net konuşuyorum. Cebinde tutuyor seni. Arada kendini hatırlatıyor, sana değer veriyormuş gibi yapıyor ki, yarın bir gün seni kullanmak isteyince kullanabilsin. Anladın mı?
Ben egosunu tatmin edecek bir sey yapmıyorum kendi kendine yapıyor ben de soguk cevaplar vermistim yazdıgında. Peki yarın bir gun seni kullanmak isterse derken ne manada yani onu tam anlayamadım ne diyebilir ki :/
Her türlü bak gerçekten bu tarz karakterdeki insanlar senin benim anlayamayacağımız şeyler düşünüyor. Sen egosunu tatmin etmiyorsun ama bak hemen girmiş aklına acaba barışmak mı istiyor diye. Sen bunu boş ver yenilere odaklan.
yok aklıma girmedi yani bekledigim bir şey degildi bu o yüzden sordum. bir de bu kişinin iyi niyetli biri olduğunu biliyorum ego yapan biri değildi daha cok aileci bir yapısı var sevecen biri ama senin de tecrüben var. şimdiye kadar görüştüklerim içinde en frekansımız uyan kişi buydu ben çok çabuk begenen biri degilim sürekli birilerine bir kulp bulup gorusmeyi kesiyorum ama bu kisi uyumluydu o yüzden tekrar yazsa nasıl gelişir onu da bilmiyorum zaten sadece ne düşünerek yazdığını merak etmiştim
Çok kibarsın seni çok sevdim şu an bir saniye. Ama senin için kötü olmasını istemem, istersen ona ayak uydur ama teslim olmadan. Amacını anladığında ona uygun hareket etmeye başla olur mu?
hahaha tesekkur ederim sen de öylesin :) tamam oyle yaparım sadece arkadasca mı yoksa bir niyetle mi yazdıgını anlayamıyorum ama ben zaten bir şey yazmam durduk yere de o yazarsa artık ona gore karar vermeye calisirim ne yapacagıma olmadi burada yine sorarim sana :D
tamamdırrrr
Sadece elinde tutmak istiyor o kadar