Ablam ve yakın arkadaşlarım sevgilimin beni kullandığını söylüyor sizce doğru mu?

15 yaşımdayken tanıştık şu an 18 im. 2.5 yıllık ilişkimiz var. Sevgilim ise 29 yaşında. Ailesiyle de geçen sene tanıştırdı ailesiyle de aram çok iyi özellikle annesiyle. 2.5 yıllık ilişkimiz de daha hiç kavga etmedik çok iyi anlaşıyoruz. Aramızda bazı özel şeyler yaşandı ama konuyu ben açtım. Ben açtıktan sonra o da konuşmaya devam etti bir şeyler yaşadık 18 den önce ve 18 ken.
Üniversiteye başladım aileme seneye anlatmayı düşünüyorum ama ablama söyledim bana kızdı sevgilime sapık filan dedi beni kullandığını söyledi. Lise de ve üniversite de yakın arkadaşlarım da seni kullanıyor diyorlar.
Ben mi anlamıyorum yoksa bunlar mı çok ön yargılı. Beni kullanıyor olsaydı ailesiyle tanıştırmazdı diye düşünüyorum. Hem hiç kavga etmedik ve o yaşadığımız özel şeyleri açanda ben oldum bana hiç bir şekilde ima veya teklifte bulunmamıştı ben demeden önce. Bugün yine buluştuk içime kurt düştü aslında beraber olacaktık evde ama içime kurt düştü diye bir şey yaşamadık sadece film izledik yemek yaptık beraber somurtmadı hiç. Sadece istemediğim için yorgun musun bir şey mi oldu diye sordu hayır dedim. Bir şey varsa paylaşmamı istedi, yapmak istemezsen söyleyebilirsin gücenmem evlenmeden önce bundan rahatsız olduysan söylememi istedi anlayışla karşılarım biliyorsun dedi, evet biliyorum dedim. Konuyu değiştirdim sonra film yemek öyle geçti sevgilimle günüm.
Sizce beni kullanıyor mu?
Ablam ve yakın arkadaşlarım sevgilimin beni kullandığını söylüyor sizce doğru mu?