Bu arkadaş beraber bir şey yediğimizde çoğunlukla çöpünü bana attırıyor. Ama diğer arkadaşlarına bunu yapamaz muhtemelen yapmıyorda. Beni sevdiğini falan söylüyor bende seviyorum dostluğumuzu ama acaba sadece beni fazla saf olduğumdan kullanıyor mu? Sadece buda değil mesela su alacak buluştuğumuz zamanlardan birinde gene bana aldırtıyor. Sizce bu arkadaş neden böyle?
Kullanıyor
Kullanmıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kullanıyor... Bu bir kez olsun hadi ama sürekli olmamalı sende seviyorsun arkadaşını ama böyle bir seu yok bu sevgi değil kullanma
Kullanıyor dimi zaten ondan soğudum o fazla açık gözlü biri bense ona göre fazla safım yinede benimle gittiği yere başka kimseyle gitmediğini söylüyor beni sevdiğinide söylüyor ama belkide sırf insanları gözlemlemeyi sevdiğindendir değilmi
Benimle devam et diye söylüyor belkide bu anlamaz diyor bilemezsin ama sen rahatsızsin bu konuda ve izin verme sen belki kiramadigin için de yapıyorsun ama yapma kendin için güzel anlayan arkadaşlarla karşılasasin
Hem kıramıyorum hemde rahatsizim sadece bana yapmasa anlarım ama diğer arkadaşlarına yapmıyor sıkıntıda bu neyse belki son bir kez konuşup sonrada aramıza mesafe koyarım teşekkürler cevabınız için
Emin ol pişman olmazsın rica ederim gönlünce olsun her sey
Sende aynısını ona yap bak bakalım ne yapacak
Tamam bir kezde ben ona yaparım daha önce yapmıştım ama sonra gene aynı şeyi yapmaya devam etti
bu tür arkadaşları iyi bilirim seni ciddiye almayan senin saflığını kullanan biri buda
Gerçektenmi bana senin yanında daha iyi hissediyorum tek menfaatsiz dostumsun gibi şeylerde söylüyor
seni uşağı gibi görüyor
😂😂
yapma böyle şeyler şekerim
Komik birisin
teşekkür ederim öyleyimdir gülmek sana yakışıyor
Onun kendi sorunu takma sen kafana
kullanıyor