Aylar önce olmuş bir olay 4000 lira acil ihtiyacı vardı ben 3.500 atıyım dedim çok ısrar etti 4000 at diye attım borcu falanda halloldu düşünceniz ne

Aylar önce olmuş bir olay 4000 lira acil ihtiyacı vardı ben 3.500 atıyım dedim çok ısrar etti 4000 at diye attım borcu falanda halloldu düşünceniz ne

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben atmazdim şahsen o kadar attım atmasaydin yaprak... Dedi bundan sonra Allah kuluna 1 krş vermem
Ne kadar verdin arkadaşına aynı benim gibi yardım etmişsin
Miktar söylemem abes olur ama sen verme bende zaten bu saatten sonra vermem
Söyle sorun yok
1milyon defalarca bankadan çek ini kurtardım defalarca icrasını kapattım ama yapmasaydin oldu ve battı 🙂🙂
1 milyon lira mı vaybe
Benim lojistiğim var kardeş tır flom falan yani
Anladım peki hibe mi ettin borç olarak mı vermiştin o parayı gerçi borç versen bile ödeyemez sorduğumuzda soru mu
Borç verdim aldım sıkıntı yok ama işte insanlığın ya
Paranı adam geri verdiyse sorun olan ne anlamadım tam hocam senin istediğin birşeyi mi yapmadı
Sorun olan şu bir günde 1 gün teşekkur etmedi mevzusu olduğunda vermeseydin dedi bende o günden sonra vermedim tüm yardımları çektim sonra battı zenginlerdeki sistem normal gelirli insanlar gibi değil zenginler hep sıkıntı ben zengin değilim onu belirtiyim mal mülk her şey Allah'ın depremde gördük ama insan yaptığı iyiliğe bı teşekkür bekliyo yani
Küfür neden Toplum içinde bi de yayınlıyosun Sansürle bari
Manipüle etmiş gibi seni
Manipüle derken nasıl yani
Arkadaşın yakınlığı ne sana
En yakın arkadaşım
E sorun boşa çıkıyor
Nasıl yani
En yakın arkadaşına borç vermişsin. Vermezse onu silersin
Okurken dolandırıldım
Borcunu ödedi o yönden sorun yokta ısrar etti çok zaten öncesinde yine yardımlarım oldu
Dhakjshsns
Kullanıyor gibi geldi ama
Kullanıyor
Borcunu ödedi sorun yokta rahat istiyor
Bu adama şuana kadar ettiğim yardımları toplasan senle boğazda en lüks restoranda güzel bir yemek yerdik 😂😅
Ahahahah 😅😅
İstersen bir yeriz senin için değer güzel kadınsınız 😂😅
Yok sen arkadaşına para yedirmeye devam et 😚😚
Ona atmıyorum artık rahat ol çünkü borçları bitti düze çıktı yani cebimde param rahatca duruyor hiç dert etme senin için paramı saçarım hiç sorun etme 😊😅
Seni zorlamış sanki mecbursun gibi davranmis
Sen atmazsan arkamda duracak başka kimse yok diyor ondan öyle davranıyor olabilir hoş mı davranış sizce
Bence değil tamam borcunu falan ödemiş ama kullandığı kelime yanlış
İşte hangi kelime tam yanlış ona göre artık tedbirli davranıcam
Senin 500 tl bulman lazim diyorsun oda bulmaam diyor ama sen ikketmeden veeiyirsun
Yani hocam nerde yanlış yapmışım
Manipülasyon.
Derken yani napmak istemiş
?
Manipüle etmiş seni
Nasıl yani
Seni zor durumda bırakmış yani ona yardım etmek zorundaymişsin gibi düşünmeni sağlamış
Verdim zaten sorun yok arkasında tek ben vardım verdim peki yaptığı hoş bir şey mi yoksa kötü mü
Ben rahatsız olurdum. Seni bilemem.