Annem internetten arkadaş yapmama kızıyor, sahtekar hepsi diyor. Sizce haklı mı?

Oyundan ve sosyal medyadan tanıştığım arkadaşlarım var. Hatta bir sevgilim bile var. Az önce birkaç tanesiyle konuşurken annem beni duydu. Bıdı bıdı birileriyle konuşuyorsun, kendini sakın elin adamına kaptırma hayatın biter dedi. O internetteki arkadaşlarına da güvenme hepsi sahtekar çıkıyor senin gibilerini kandırıyorlar haberin olsun dedi. 16 yaşında bir kız telefonla konuşa konuşa evden kaçmış şu an ailesi ağlayarak yalvarıyor nolur kızımızı bulun diye dedi. Sen saf kalplisin, adını soyadını adresini kimseye verme sakın fazla iyi niyetlisin dedi. Sizce annem haklı mı? Ama ben şu an konuştuğum kişileri uzun süredir tanıyorum ve görüntülü aramadan yuzlerini bile gördüm kaç kere hepsi de çocuk. Sevgilim olan kişi de iyi biri ama zaten bu gidişle ayrilcaz belli durum. Günümüzde çoğu genç zaten sosyal medyadan tanışıp arkadaş olup ilişki kurmuyor mu? Sizce annem haklı mı burada haksız mı?
Annem internetten arkadaş yapmama kızıyor, sahtekar hepsi diyor. Sizce haklı mı?