Mayın tarlasında yürüyüp durmuşum aşk sanıpta..
Telli örgülerde durmamış, bir delikten geçmişim..
Her şey bana dur demiş,
kulağım darbe almış duymamışım..
Sonuna kadar aşk yaa sadece inanmışım..
#54srp

Birini seviyorsam olay bambaşka bir boyut kazanır.. Ben birini kolay kolay sevip hayatıma dahil etmem zaten ama diyelim ki sevdim artık o saatten sonra kimseye konuşma fırsatı vermem.. Ben yaşayıp görmek isterim.. Fakat şu var, asla kulaklarımı tıkayıp yaptıklarını görmezden gelmem.. Çevremdeki insanların dedikleriyle uyumluysa davranışları o zaman zaten uzaklaşırım.. Çevremdeki insanlar konuşuyor diye değil kendi gördüklerim yüzünden.. Keyifli geceler..
Mayını da yerleştirdiğimize göre tamamdır.😂😂
Sevdiğim kişi hakkında söylenen şeyleri dikkate almam ben, bir söyleyene bakarım zaten gerisini kendim görürüm.
İnsanların niyetleri o kadar farklı ve bozuk ki...
Sırf sana ya da ona ilgisi var diye bile kötüleyebiliyorlar.
Sevdiğim kişi sadece sevdiğim değil aynı zamanda belli başlı güven sağlayan biridir bana, kalkıp ona değilde söyleyenlere niye inanayım ki... Kensim görür ya da kendim şahit olurum o çok bambaşka bir durum ama başkasının lafıyla hareket edecek bir akıla sahip değilim ben...
Fjfjf
Lama gibi demek istedin herhal djfjf
Gibi fazla mı oldu ne.😂😂😂
Vuhuuğğ bol tükürükler djdjfj
Aman ablam ne demek hep beraber.💦💦😂😂
Alıyorum. Zamanında yakın bir arkadaşım için etrafta çok kötü bir kız denmesine rağmen ben dışarıda denilenleri umursamayıp onunla arkadaşlık yaptıktan sonra büyük bir kazık yedim ve ondan sonra artık söylenen her şeyi dikkate alıyorum.
Ne konuşulduğu önemli ama olur olmadık kişileri de konuşturmam zaten.
Cevap
9Cevap
Almazdım ben kendi tanıdığıma göre kendi bildiğime göre Hareket ederim kimseyi kimsenin ağzından dinlemek doğru olmaz
Kimseye körü körüne güvenmem. Altında bir şey ararım
Hayır tabi ki kimsenin düşüncesini umursamıyorum. benim ne düşündüğüm önemli
hayır genellikle bu dikkate almadığım bir şey
ben kendim tecrübe etmedikçe..
İnsanların dediklerine bakmam. Atsınlar bir delil, başka bir şey ona göre gereğini yapalım. Boş konuşmalara gelemiyorum ben.
İnsanların dediklerini umursamam. Kendim tanımak isterim.
Çok söylense de dikkate almayıp, sonra pişmanlık yaşadığım bir durum var maalesef. Bazen dinlemek gerekiyor uyarıları. Ama kendimi biliyorum, yine olsa yine dinlemem☺️
Mesela biri gelip bana sevdiğin adam seri katil diyebilir
Belki bu benim hoşuma gidecek sanane kardeşim
Bak işine derim
büyük konuşmayayım ama zaten önce sorup soruştururum. çevresinin emin görmediği birini sevmek için adım atmam.
Sevdiğim kişiye sorarım onun yanıtları benim için önemlidir..
Aşkın gözü kör boşa laf değil bu mağlesef doğru ama aşık güzel görmek değilmidir
Asla yalanda olsa kendi soyledikleri daha önemli benim icin
Herkese karşı savundum onu bunyüzden pek almam kendi düşüncem önemli
Onun iyi biri olmadığını en iyi ben bildiğim halde diğerlerine iyi anlatıyorum sürekli dikkate almak ne
Herkesin bi hikayesi vardir başına gelen olaylar yüzünden değişiyorlar o yüzden kimseyi tanidigin haline gore yargilama.
Arkasından konuşturmam
Hayır zerre kulak asmam.
Ya etkilenirdim sanirim
Herkes için dikkate alırım kendim değerlendiririm.
Benim bildiğim bana yeter
Mesnetsiz sözlere inanmam
hayir dikkate almam hepsinin cani ceheneme !
İt ürür kervan yürür
Almam🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?