Zorla öptü amacı ne?

Ben spor salonuna gidiyorum kickboksçuyum aynı zamanda fitness. Spor salonundan bir çocuk var ondan hoşlanıyordum, zamanla o da bana yaklaştı birlikte zaman geçiriyoruz spor salonunda. Daha sonra bugün gece 21.30 da spor salonundan çıktım o da bana geç olduğunu söyledi seni eve ben bırakayım dedi bende tabi çocuktan hoşlanıyorum falan kabul ettim. Sonra bir parkta oturalım biraz dedik kimse yok bende şakalastim ensesine vurdum, o da vurduğun yer acıdı öp dedi bende hayır dedim öpmüyor musun dedi ve birden dudağıma yapıştı dondum kaldım, sonra eve gitmek istedim elimi tuttu ve benden hoşlandığını söyledi, sonra boynumdan öptü beni bırakmadı. Israr ettim eve gitmekte illa sende beni öp diye tutturdu hayır dedim tekrar dudağımdsn öptü eskiden yaşadığım bir travma vardı asla karşılık veremedim dondum kaldım tepki veremedim. Sonra beni öpmezsen seni bırakmam dedi. Zaman kaybedersin eve geç kalirsın dedi. kendimi o kadar kötü hissettim ki amaci kötü değil mi
Güncellemeler
+1 yıl
Kickboksçuyum evt ama psikolojik travmadan dolayı tepki veremedim hala kendimi inanilmaz kötü hissediyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Eve geçince yazdım bugün olanlar neydi ben tepki veremedim amacın ne tarzi şeyler yazdım. O da benimle çıkar mısın dedi ama sevgili olduğumuzu kimse bilmeyecej spor salonuna birlikte gidiyoruz doğru olmaz dedi. bende ağır konuştum
Zorla öptü amacı ne?