Neden dudağımdan öptü sizce?

3 hafta önce bir işe girdim. Beni işe alan kişi bana bazı konularda yardım etmek istediğini söylüyordu. İltifatlar ediyordu, seni görünce mutlu oluyorum diyordu. Bana para bile göndermişti. Söylediklerimi de unutmuyordu. Erkekler konusunda da uyarıyordu hatta erkek arkadaşımla ilgili de olumsuz konuştu. Bu kişiyle aramızda 7 yaş var, yani kendisi de genç. Ama yaptıklarını hep arkadaşça olarak yorumladım. Evli olduğu için başka bir şey olduğunu düşünmedim. Başka ihtimalleri düşününce suçlu hissedip utanıyordum. 5 gündür birbirimizi görmüyorduk. Dün beni aradı ve benim yanıma gelip eve bırakmayı teklif etti. Sonra biraz sohbet edelim dedi. Başta normal konulardan sohbet ettik. Sonra ellerin üşümüş diyip elimi tuttu ve ısıtmaya çalıştı. Sonra yüzüme dokundu. Bir tepki vermedim. Karşılık vermedim ama durdurmadım da. Birden dudağımdan öptü. O an kafama dank etti ve durdurdum. "Neden öptünüz" dedim. "Çok güzelsin o yüzden oldu" dedi. Utandı o an. Ben de şaşırdığımı söyledim. "Bu uygun değil" dedim. Özür diledi. "Seni kırdıysam özür dilerim, durduramadım kendimi, kızdın mı" dedi. "Senden hoşlandım" dedi. "Şimdi mi yoksa normalde de mi böyle hissediyorsunuz" dedim. "Genel olarak" dedi. "Evli değil misiniz siz" dedim. O an utandı. "Karşılıklı sanmıştım" dedi. "Sen de öyle hissettin sandım, tek taraflıymış demek ki" dedi. "Öyle bir şey aklıma gelmedi, siz evlisiniz benim de erkek arkadaşım var" dedim. "Bu yüzden mi yoksa karşılıklı mı değildi" dedi. "Bu olmayacak bir şey" dedim. O an üzüldü gibi. Özür diledi, kızdın mı diye sordu gidene kadar, "umarım seni kırmamışımdır" dedi. "Kızmadım ama çok şaşırdım, beklemiyordum" dedim. Üstelik beni insanlar konusunda uyarırken, insanlara güvenmemen lazım derken kendisi böyle bir şey yaptı. Beni eve bıraktıktan sonra da ben binaya girene kadar bekledi. İş yerinden başkaları anladı mı diye merak ediyorum ve utanıyorum. O nasıl korkmadı başkalarının duymasından ya da anlamasından bunu da anlamadım. Sizce neden böyle bir şey yaptı?

Neden dudağımdan öptü sizce?