+1 yılsanırım..
yaşından biraz olgunsun ve dahası çocukça isteklerin yok bu yüzden sana cazip geliyordur yaş farkı yüksek olan beyler
Birde bu erkeklerin özelliği ilgili olmaları yani eğer hayatında ilgi eksikliği var ise ailenden yana bu ilgi ve alaka hoşuna gidiyordur..
normaldir..
yaşın 40 olduğunda gençliğin heyecanından etkilenip 20 yaşında bir beyefendiden etkilenedebilirsin
insan kendisin de ve çevresinde olmadığı özelliklere sahip birisinden hoşlanır normaldir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kadınlar zaten yaşça kendisinde büyük erkeklere ilgi duyar çünkü yaşıtınız olan erkekler sizler kadar olgunlaşmamış olur (genelde). 30-35-40 ları ben abartı buluyorum zira bu yaşlardaki erkekler genelde evli olup "Ben karım ile anlaşamıyorum, zaten onu boşayacam, sen bana iyi geliyorsun" gibi birtakım basit ve aldatıcı cümleler ile senin gibi düşünen kadınları cezbedip sizlerden cinsel olarak faydalanma derdinde olurlar. 2-3 örneğini 1. ağızdan (kadınlar) duydum. O yüzden dikkatli olmanızı öneririm. Öte yandan i, Türkiye standartlarını düşünecek olursak aileler bu tür sohbet, muhabbet ya da ilişkilere yaş farkından ötürü onay vermeyebilirler.
00 Yorumla
+1 yılAslında soru bu değil bence. Çünkü evet; babadan sevgi gormeyince böyle şeyler sık görülüyor ve o yüzden normal ama asıl önemli olan başka bir şey değil mi sence de? Örneğin; bu etkileniyor oluşunu mu yaşamak istiyorsun veya bu konuda neler yapıyorsun? Örneğin; seni bu konuda rahatsız eden veya çeken şeyler varsa neler? Konu biraz derin yani.
00 Yorumla
Çocukluğum verdiği bir duygusal boşluk seni gayet iyi anlıyorum. Ama böyle bir tablo hoş değil ilerde sadece onların yatakta da ki tek gecelik zevklerine düşersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılOldukça normal ben de böyleyim zaten son zamanlarda görüyorum ki artık genel olarak galiba bütün kızlar kendinden büyük erkeklere karşı ilgi duyuyor iyi giden bir ilişki varsa farkındaysan zaten genelde arada belli bir yaş fark oluyor çünkü Z kuşak’ı erkekleri ne bakamıyoruz o kadar çocuk gibi davranıyorlar ki konuşamıyoruz bile hem dış olarak hem aşk olarak hem de zeka yapısı olarak kesinlikle 30 yaşın üstü bence daha ideal ben onun altındakilerle arkadaş bile olamıyorum kaldıki etkilenmek.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Babadan sevgi görmemiş, baba figürünü yaşamamış küçük kızların babaları yaştaki adamlara ilgi ve sevgi duymaları normaldir. Aslında aşk değil ilgidir onda buldukları ama yaşları gereği bunu algılayıp ayırt etmeleri zordur. Peki kızı yaşındaki çocuklara göz diken namussuza ne demeli? Neymiş reşitmiş. Lan yürü git, bu apacık sapıklık bana göre. Ben kızım yaşındaki bir karşı cinse kadın gözüyle bakamam. En fazla 10 yaş belki ama daha fazlasına göz diken , kadın yerine koyan, kızın bu durumundan faydalanan kişi bana göre sapıktır. Asıl sapıklık da budur.
30 YorumlaBence normal değil, kusura bakma ama daha yeni ergenliği geçirmiş bir insan, olgunlaşmış bir insanla aşk yaşaması bana çok doğru gelmiyor
kişiliğin çünkü 30-35 yaş arası oturmaya başlıyor ve o yaşta olan bir insan gidiyor 20-22 yaşında bir insan ile aşk yaşaması beni iğrendiriyor açıkcası çocuk istismarı gibi geliyor🤷🏻♀️ Reşit olabilirsin ama kişiliğin daha oturmadığı kesin ve bu dediğimi 10 sene sonra çok net anlarsın!
O yüzden kendinizi kullandırtmayın derim!30 Yorumla
+1 yılNe ilksin ne son olacaksın. Aile dinamiklerinde baba figürü eksik olan, baba sevgisi şefkati almayan kadınlarda böyle bir sorun ( evet bu bir sorun) oluyor. Ve hayatları boyunca hastalıklı ilişkiler kuruyorlar. Bunun kend yaşıtlarını yetersiz bulmakla alakası yok yani.
30 YorumlaBu biraz da psikolojik sanırım. Bu tarz olaylar genelde insanların hayatlarındaki tramvalardan kaynaklanıyor.
25 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim umarım...
Soran+1 yılOlur yazarım teşekkürler
Erkekler ne yazikki çok gec olgunlaşir 25den sonra karakter otururmuş
Ama sağlikli bir ilişki yürütemessin yaşina göre sen öyle zannedersin birlikte olduğun zaman farkli olabilir ama evlendiğin zaman bambaşka olur zorlanirsin ve pişmanlik duygusu yaşarsin bu bir gercek10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKuzu 25 okey de daha fazlası olmamalı senin açından , her şey dengi dengine
28 Yorumla- +1 yıl
Yorumları okuduğunda sanana diyebilirsin ama kardeşim seninle aynı yaşlarda iki kız kardeşim var onlar gibi gördüm , lütfen mantıklı ol , kendini yukarıdaki bilmezlere konu dahi etme baksana kendi şahsiyetlerine bile saygıları yok
- +1 yıl
Özür dileyerek yazıyorum beyin var ama kullanmasını bilmiyorsun, boşuna korumaya çalışmışım seni bir de soruyu güncelliyorsun, inşallah bir gün b@k yoluna gitmezsin
Soran+1 yılNe alaka ablacığım sen yara almışsın diye ben de alacağım diye bir şey yok😅
- +1 yıl
Çok şükür aklımı kullanabiliyorum ben seni çocuk gördüm de işte sen hala yara almışsın falan benim senin gibi bir düşüncem olması Allah şaşırtmasın da , keyfine bak en yaşlısını en zenginini en babana benzeyeni seç kalan 60 senelik ömründe hep pişmanlık yaşa. Aklı selim bile olamıyorsun olanlarada ne alaka oluyor tuhaf. 👋
Soran+1 yılBak yaşından büyük birisini sevmek kötü bir şey değil ki neden buna bu kadar karşı çıkıyorsun anlamadım beni düşünüyor olabilirsin teşekkür ederim ama yorumlarda pedofoli ve kullanır demişsin pedofoli çocuk istismarı ve 18 yaşından küçüklere olur ben çocuk değilim iradem dışında bir şey de gerçekleşmiyor... kullanmak isteyen insan her türlü kullanır bunun yaşla alakası olduğunu sanmıyorum
- +1 yıl
Kuzu haklısın bak kullanmak yaşla alakalı değil ama 18 e geldiğinde de birden 10 sene büyümüyorsun , doğru değil. Tabiki büyüklerden hoşlanırsın ama 30 yaşındaki bir adamdan hoşlanmamak 23 yaşında ki adamdan hoşlanman aynı şey değil , dedim ya kardeşim yaşındasın ben ondan düştüm üstüne yoksa tabi senin kararın senin aklın. Ben yukarıda birkaç tane bey amcaya sinir oldum onların kızı yaşındasın kendi çocuklarına düşünmediklerini bir başkasının çocuğuna düşünemezler yok böyle bir şey. Neyse sen bilirsin bunca lafa rağmen hâlâ doğru buluyorsan ne diyebilirim , iyi bak kendine
Soran+1 yılSen de haklısın işte elimde değil kendine iyi bak teşekkür ederim tekrardan biraz sert girdim kusura bakma
- +1 yıl
Ben de sert girdim dünden beri ama koruma içgüdüsünden dolayı benden seni kırdıysam özür dilerim , iyi ol 🙏
+1 yılÇok fazla be 30 - 35 genelde kabul edilmez ama ruhen genç, bedenen yaşlı biriyse eğer bir ihtimal vardır
00 Yorumla
+1 yılNormalsin. Olgun erkek çekiciliğini hiç birimiz inkar edemeyiz
10 Yorumla
+1 yılçok güzel
Olgun zeki tatlı sempatik
Sizi çocuk gibi şımartan,
Canınızın her istediğini yapan,
Maddi manevi yanınızda olan,
Sizi özel hissettiren, Sürprizler hediyeler alan biri çıksa karşınıza onu ister miydiniz?00 YorumlaKadınlar erkeklere oranla daha çabuk olgunlaştıgından yaşıtları yaptıkları hareketleri görünce çocukça değerlendirip daha olgununa yöneliyor. Oda bir kaç kademe yukarısı oluyor, onlardada, tecrübe ve yumuşak yaklaşım çekici oluyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü ergensin daha çocuksun
sanıyorsun ki büyüklerle çıkarsam olgunlaşır büyürüm
hayır o büyükler senin gibileri kullanır diker atar kenara . hiç akıllanmadınız şu büyük takıntınız dan00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet, Normal.
Beklediğin şeyleri baskın grup olarak olgun yaşlar verebiliyor.
Asıl sorun, erken yaş da bunları keşfeden bir sen olması.
Daha büyük sorun ise, bunun farkına geç varan karşı cinslerle bir arada olman.
cut.00 Yorumla
+1 yılBaba figürünü başka erkeklerde aramak sağlıklı olmaz. Sevgiliyi sevgili gibi sevmek gerektiğini düşünüyorum. Tabi yolunuzu çizen sizsiniz, size kalmış.
10 YorumlaPek normal değil. Aslında senin yaşlarında böyle hevesler olabilir. Klasik öğretmenine aşık olan öğrenci gibi ergenlikte çok görünen bir durum. Ama bu hoşlantın yanlış bir ilişkiye veya kendini suistimal ettirmeye gidebilir. Zaafların ne olursa olsun kendine zarar vermeye başladığında durdur kendini...
10 Yorumla
+1 yılGayet normal bende öyleyim yaşıtlarım bana çok çocuksu ve tecrübesiz geliyor benden en az 10 yaş büyüklerle daha iyi anlıyorum
210 Yorumla- +1 yıl
24 yaşındayım
- +1 yıl
Tüm bunların karşılığında sen de ne var? Özelliğin ne?
- +1 yıl
Vayy be vay anasını beni bul yiğidim 😄 sen kafayı yemişsin
- +1 yıl
Sağol ben almayım hiç
Babandan sevgi goremedigin için kendinden yaşça büyük baban yaşındaki erkeklere ilgi duyuyorsun babanın veremediği sevgiyi onlardan görmeye çalışıyorsun. Senin hayatına yazık
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılUyum daha rahat sağlanıyor olgun erkek genc kiz ilişkisinde toplum içinde kabul gormesede kendimden biliyorum benden 15 yas küçük bir sevgilim vardı inanilmaz uyumluyduk
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBilemiyorum Altan, biz 30lara abi 40lara amca diyoz
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Baba sevgisi eksikliğini yaşıyorsan normal öteki türlü 40 yaşındaki adama ilgi duymanı normal bulmuyorum.
10 Yorumla
+1 yılBaba sevgisinden mahrum büyüyen kadınlar, erken olgunlaşır. Sizinde bu durum tahminimce. Umarım aradığınızı bulursunuz. 🖐️
10 Yorumla
+1 yılDeğişikmiş bende tam tersi 19 yaşındayım maksimum 25 olur sanırım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılBana normal geliyor 10 yaş civarı kadınlar daha erken olgunlaşır o açıdan dengeli olur 30 yaş aralığı.
00 Yorumla normalde bu isler yasla ilgili degil genetiktir.. yetismis agac meyvesi guzeldir.. misali.. dogal secilim boyle
00 YorumlaGayet normal demekki çok olgunsun senin yaşındakiler sana çok geliyor olabilir kafanın uyuşması önemli olan
00 Yorumla34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı Yasemin Özilhan tadında isen bul beni yavrum
01 YorumlaBabasizmi büyüdün erkeklerde onu arıyor olabilirmisin
01 Yorumla
Soran+1 yılBabamdan ilgi görmedim sevmiyorum onu daha doğrusu
+1 yılValla kendinden yaşça büyük erkeklerden hoşlanmak moda oldu anam bu ne böyle ileride kız bulamayacaz 😂
00 Yorumla
+1 yılSonra da tüm erkekler aynı hepinizin Allah bin belasını versin demi dlldlsls
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimde öyle biri vardı her ay 10 bin harcıyordu bana malısef tasındık o sehırden İstanbul'a kaldı 34 yasındaydı aynı sehirdeyseniz öneririm zengin cok bende 21 yasındayım
11 Yorumla- +1 yıl
merhaba dünya tatlısı
Olgun zeki tatlı sempatik, Sizi çocuk gibi şımartan,
Canınızın her istediğini yapan, Maddi manevi yanınızda olan,
Sizi özel hissettiren, biri çıksa karşınıza onu ister miydiniz?
Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Babadan duygusal olarak beslenemeyen kızlarda oluyor o genelde
10 YorumlaKüçükken baba sevgisi görmemiş kadınlarda bu sıkça rastlanıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ve öyle ise tedavi olunmalı çünkü normal değil
Canım beni öncelikle bu toplumumuzda yadırgansada bir nevi normal bir durum, kendinden yaşca büyük birini sevmen mantıklı olmayabilir ama sen hislerinden ve kendinden eminsen, yaşın pek de bir önemi yoktur. İyi dileklerim seninle, hoşçakal
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. bu artık normal senin yaşındaki erkekler cok cok cocuksu
00 Yorumla
+1 yılDeğil
Ciddi birisi olmayı bıraksan gider bu durum00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın şimdiki gençler çocuk daha. Ne varsa tecrubelilerde var.
00 Yorumla 40 yaşında mi vay be, peki erkekler ne düşünüyor senle beraberken?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarin çoğu kendinden buyuk kişilerden hoslarnir olgun oturmuş kişiler
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler geç olgunlaşıyor genelde. O yüzdendir. Örnek; Benn sdjkfsd
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı. Dady isues diye bir sendrom vardı ona yakalanmışsın 😢
03 YorumlaBaba sevgisi görmemiş olabilirsin, sonun kötü hele de bu ülkede anlayan anladı
00 YorumlaKatagori mübarek günde yine gitti gürültüye...🤣🤣🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılYaşıtlarının neye dayanarak çocuk gibi olduğunu düşünüyorsun?
00 Yorumla
+1 yılGerçekten sevdiklerini falan mı düşünüyorsunuz normal değil hiç
00 YorumlaSana göre normalse normaldir.. baskalarina sorarsan cok fazla degisik seyler duyarsin..
00 Yorumla
+1 yılBunun farklı nedenleri olabilir. Hatta çocukluğuna bile dayanabilir
00 Yorumla
+1 yılHerkesin kafa yapısı farklıdır. Normal sadece dikkat etmeniz gerekir
00 YorumlaSen kafa yaşı oturmuş seviyorsun evlilik olmaz ama arkada sevgili olabilir
00 Yorumlaolabilir tabiki neden olmasın kendini olgunlaştırmışsın demekki
00 Yorumla
+1 yılnormal herhalde, demek ki oturmuş kişilik seviyorsun
016 Yorumla- +1 yıl
Normal değil kardeşim , ben 27 yim ilişki illa seks değil düşündüğüm adamın en fazla yaşının 31-32 olmasını isterim daha fazlası olmaz , 35 yalında biriyle olamam o adam kafasında çok şeyi oturtmuş olur , beni bebek gibi büyütmeye mi ilişki yaşayacak. Gittikçe tuhaflaşıyoruz ne oluyor bize
- +1 yıl
@kimleraldı banane
- +1 yıl
Size ne desem olmayacak çünkü aklınız kabul etmiyor , kendinize gelin bir de bahane diyor
- +1 yıl
@kimleraldı sanane
- +1 yıl
Bir git arkadaşım toplumu bozmayın
- +1 yıl
@kimleraldı toplumu ben bozmadım çık ulen yorumumdan keserim topunu bak
- +1 yıl
Sen çık bu kızın yorumundan toplumu bozmada şeninde payın var bir kere buradaki küçük kızlara onay verdin artı kendi çevrene kötü örnek oldun küçükte olsa toplumu etkiledin , al sen topunu çık
- +1 yıl
@kimleraldı burası benim yorum kısmım, sen baya terbiyesiz çıktın, kimi, nerden kovuyorsun, Ahlak dersi verip duracağına git yat
- +1 yıl
Bu platform neden var görüş paylaşmak için sizin fikir de düzgün olmadığından soru soranda hemcinsim artı yaşça küçük olduğundan yazmak istedim , yaptığım terbiyesizlik değil manipüle etmeye çalışmayın üste çıkamazsınız
- +1 yıl
@kimleraldı kızım senin işin gücün yokmu niye bana sardın, bak burası erkek dolu git başka birini bul
- +1 yıl
ben çenesi düşük kızlara tövbe ettim
- +1 yıl
Sizin gibi erkeklerin köküne kibrit suyu , kusura bakma yorumun dikkatimi çekti yazdım , normalde çok konuşmam çünkü senin gibi bir kere söylenenden anlamayanlara kendimi yormazdım ama sen düşüncenin doğru olduğunu iddia ettiğin için soruyu soranda genç olduğundan yazdım
- +1 yıl
La ben cevap veriyorum madem çenesi düşüklere tövbe ettin sen yazma
- +1 yıl
@kimleraldı dükkan benim önünnü kapatıyosun, sebastian kov şu çeçeronu:)))
- +1 yıl
Ucuz numaralara bak! Bu da son sözüm dilerim Allahtan sizin gibi düşüncedeki insanlara çocuk vermez verdiyse de senden ve senin gibilerden korusun , bir şekilde bu yoldan çekileceksin umarım sonu senin için acı olmaz. Saydıklarım bile fazlaydı sizin gibiler aydınlanmayı çakılı kaldığınız katı düşüncelerden ayrılmaya bile değmezsiniz.
- +1 yıl
@kimleraldı ya kızım git artık ne olur ölümü öp git :) zebanimisin nesin
Buarada güzel bir kızsan sana kesin tavsiyem parasi cok olan mevkisi iyi olan erkeklerden ayrilma bide hoslandigin birini bulabilirsen yasadin 20 25 yasindaki serserilerle ugrasilmaz ulan bian senin yerinde olasim geldi yazarken
00 Yorumlaİşte bu ben... ben de aynıyım ve gayet de normaliz 😊
31 Yorumla- +1 yıl
☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kendimden büyük kadınları seviyorum hep maalesef
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar büyük
Cevap sahibi+1 yıl10-15 yaş kadar
Soran+1 yılÇok varmış peki bulabiliyor musun kendine göre
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. 40 yaşındaki dayılar sana ölüp bitiyorsa bu normal değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana daddy issues'u olan bir kıza nasıl davranılacağını bilen bir yaşıtın denk gelmemiş. Doğru mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende 25 yaşındayım bana da 35-40 yaşındakiler çok çekici geliyor ya
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabiki mk 20 25 olsa neyse 40 ne baban yaşında
00 YorumlaKendini kadın sanıyorsun. Olgun olduğunu düşünüyorsun. Her kadında olan bir şey bu
00 Yorumla
+1 yılErkek her zaman büyük olmalı 4-5 yaş senin yaş araşığın biraz fazla gibi ama 🤷♂️
00 YorumlaBende yaşıtım ve 1 yaş büyük kızlaran hoşlanıyorum çıtır hevesim yok.
00 Yorumla- Devamını Gör (102)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat