Yanlış anlamayın! babam yaşındakiler değil. Sadece belli bir olgunluk kazanmış insanların; sohbeti olsun, davranışları olsun, olaylara karşı davranışları ve tutumları olsun, hal ve hareketleri v. s ilgimi çekiyor. Yaşıtlarım ve yaşıma yakın olanları çok cahil ve toy görüyorum. Bende de var biraz olgunluk yaşıma göre aklı başında biriyim. 23 yaşındayım bu arada. Normal mi sizce bu?
Cevabın nedir?
+1 yılYaşça kadınlardan daha büyük erkeklere kadınların ilgi duyması normal bir durumdur. Fizyolojik ve ruhsal açıdan kadınlar daha erken olgunlaşırlar. Aynı olgunluğu yaşıtlarında bulamazlar. Bunu dengelemek için kendinden büyük erkeklerle birlikte olurlar. Bu birliktelik hem mental hem de fiziksel olabilir.
Ayrıca daha olgun erkekler daha tecrübeli olurlar. Kadınları ruhsal ve cinsel açıdan mutlu etmeyi daha iyi bilirler. Örneğin bilimsel olarak kanıtlanmıştır ki, 40 yaşında ve daha önce bir veya birçok kadınla ilişki yaşamış bir erkek yatakta partnerini, 20 yaşındaki bir erkekten daha fazla mutlu eder. Kesinlikle cinsel aktivite açısından 20 yaşındaki bir erkek daha aktiftir. Fakat olgun ve tecrübeli erkekler kadına nasıl davranacağını bilirler ve daha mutlu ederler.
Kadınlar erkeğe güvenmek isterler ve erkekte güven ararlar. Yaşça daha olgun erkekler bunu da kadınlara sağlarlar.
Kadınların doğasında var olan annelik güdüsü de kadınların olgun erkekleri seçmesinde önemli rol oynar. Çünkü genç erkeklerin kendilerinden yaşça büyük kadınlarla birlikteliklerini bitirmeleri daha yaygındır. Fakat bütün bunlar elbette genel kurallardır.
Erkeklerin kadınlardan daha büyük olması daha çok görülen durumdur. Fakat öyle an gelir ki, kadın kendinden küçük birisini sevebilir, erkek de seviyorsa birliktelik yaşayabilirler, hatta bu birliktelik ömürlerinin sonlarına kadar mutlu bir şekilde devam edebilir. Ama şunu belirtmek gerekir ki, zorlu bir yolculuktur. Kadının cinsel aktivitesi fiziksel olarak erkeğe göre daha erken sonlanır, zaten kadın daha büyük olduğu için bu ara daha da açılır. Erkeğin bu durumda eşini bırakmaması için onu kalpten seviyor olması gerekir. Bu ruhsal bir birlikteliktir. Bunu sadece ruh kalitesi yüksek olanlar başarabilir. Maalesef çoğunlukla bu başarılamaz. Ya ayrılıkla sonuçlanır, ya da mutsuz bir şekilde devam eder. Zaten bunu çok iyi bilen kadınlar bu yüzden kendilerinden büyük erkekleri seçerler. Bu kadının ailesini ve ve çocuklarını koruma mekanizmasıdır.01 Yorumla- +1 yıl
En iyi erkek görüşü seçiminiz için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
İnan aslında olması gereken bu. Ters bişe değil normal. Olgun insanlardan hoşlanıyorsun aklı başında olsun istiyorsun. Bir çok erkek de aynı şekilde olgun kadınlardan hoşlanıyor. Ama şunu söylemek isterim yanlış anlama. Kendini olgun da sanma o kadar. Çünkü gerçekten olgun bir erkekle beraber olunca uyumsuzluk ortaya çıkıyor.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl"Ergenlik çağındaki bireylerin ailede bulamadığı sıcaklığı; örneğin, babasının yeteri kadar ilgi göstermediği bir kız çocuğu ileride baba gücünü, güvenini, kendisinden yaşça büyük erkek arkadaşları ile ilişki yaşayarak tatmin etme yoluna gidebilir. Ya da hep istekleri yapılan ve öteleme duyguları verilememiş kız çocukları da maddi gücü nedeniyle yaşından çok büyük kişilerle ilişki yaşayabilir. Çünkü değerler, duygular değildir onun için önemli olan. Yalnızca para için ilişki yaşayabilir."
Yazının tamamı: www.hurriyetaile.com/.../...-ilgi-duyar_17782.html00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok normal kızlar daha erken olgunluğa eriştiği için karsısnda da olgun birini görmek istiyo doğal olarak
26 Yorumla
Soran+1 yılEvet, bazen kendimi sapık gibi hissediyorum acaba ben sapık miyim diyorum kendime😂
Cevap sahibi+1 yılBunun sapıklıkla bir alakası yok ben 25 yasındayım sevdiğim ve evli olduğm adam 35 yasında ve gayet de iyi anlasıyoruz kendi yaş dengim insanlarla hiçbir zaman anlaşamamışımdır seninde dediğin gibi çocuk gibi geliyor bana kendi yaş grubumdn olan erkekler
Soran+1 yılKızların çoğu gençlerden hoşlanıyor bakıyorum hoşlandıkları kişilere tam bir ergen ne yuva geçindirir ne ekmek getirebilir. Bu kişinin kendi olgunluğu ile alakalı sanırım.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle canım
- +1 yıl
yok ya :)
- +1 yıl
Çoğunluk öylemi düşünüyor görüş sahibi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
89
Cevap
198Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Olgun olmaları cazip geliyor
#emre0000 Yorumla
+1 yılKadınlar çabuk olgunlaşır. Erkekler ise geç olgunlaşır. Dolayısıyla iyi ilişkiler için erkeğin yaşça büyük olması bilimsel olarak tavsiye edilmektedir. Yani normalsin. Tabii bu demek değil ki kendinden 20 yaş büyük birisiyle bir ilişki kur. Abartmamak lazım her şeyi.
10 Yorumla
+1 yılNormal cicim normal... Bu yaşlar o evreler.. büyüyünce de çıtır istersin...
41 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum. Zaten evlendikten sonra citiri ne yapim eşim olacak.😊
Aynı hislere ve görüşlere bende sahibim tatlım. Hiç canini sıkma çok normal. Hatta sana bir sey söyleyim Ben küçüklüğümde de böyleydim bu daha küçük yaşlarda başlayan bir şey ve şöyle düşün bazı yiyecekleri sevip bazılarını sevmemek nasılsa bu durum da aynı. Öpüldün 😗😗
120 Yorumla- +1 yıl
Neden olgun erkekler ilgini çekiyor?
- +1 yıl
Ben büyüttüm birini
Sonra elimden uçtu gitti... - +1 yıl
Ben sevgiliden bahsediyorum kumall
Çocuk dersen 3 tane var annesinde kalıyorlar - +1 yıl
Hıı kizmiydi dedin de birden çocuk gitti aklıma
Yok değildi duldu
Ömrümden çaldı
- +1 yıl
Burda mı anlatayım 🤔
- +1 yıl
Herkes duysun istemem
- +1 yıl
Duymak istersen paylasirim
- +1 yıl
Masal dinlemeyi severdi 🙄
- +1 yıl
Bu sadece biri
- +1 yıl
Sevsem ne sevmesem ne
Artık ne dayanacak yürek kaldı nde bu yükü taşıyacak beden - +1 yıl
Büyüttüm dedigime göre küçük olması gerekiyor doğal olarak
10 yaş vardı aramizda
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin yaşınızda biriyle evlenmek istiyorum ben mesela; yaş aralığım 23-26 arasında olsun isterim Allah nasip ederse; sebebi ise içimde bir çocuk olması ve tavır olarak da yerince olgun olabilmem. Zaten fıtrat gereği erkekler geç olgunlaşır :)
Sizde sorun görmüyorum ben...10 YorumlaYaşın değil de davranışların olgunluğunu istiyorsun. Kocaman kocaman insanlar değil de bir kaç yaş büyük olgunluğa erişmiş insanlar olsun istiyorsun çevrende... Bende yaşıyorum aynı şeyi. Yaşıtlarımın hayattan beklentileri ve hayata karşı bakış açıları tatmin etmiyor...
00 Yorumla
+1 yılBence normal zaten yaş sorunlarını üzerinden stres yapılmaması lazım. Resul-ü Ekrem efendimiz ile Hz. Hatice validemiz arasında 15 yaş farkı vardı ve peygamber efendimiz küçüktü. Önemli olan kalplerin hislerin mantıkların uyuşmasıdır. Ne olursa olsun Allah rızası için sevmektir.
00 Yorumla
+1 yılKızların nedense bitmeyen isteklerinden biri. Bu durumunu ortaokuldan beri var. O zamanlar sınıf arkadaşlarımız """askerde sevgilim var"", """lise 2 ya da 3 ten sevgilim var""" diyen tiplerdi. Yani demem o ki bu konuda bazılarınız normal değil. Tabi herkesin tercih meselesi.
00 YorumlaBence normal değil yasitlarin olmasa da 3 4 yaş arası iyidir şimdi seni anliyan kişileri özgürce düşüncelerini paylaşan seni dinliyen kişileri seversin yaşıtlarında bunu yapmaz ama işin gerçeği ileride sorunlar olur he diyorsan onlar beni mutlu ediyor aman nolcak evet ama dikkat et faydalanmak isterler
00 Yorumla
+1 yılBence normal 🤔 sonuçta olgun davranışı olan biriyle konuşmak daha iyi hissettiriyo yaşıtlarınla konuşurken sanki yaşıtınla konuşmuyomuşun gibi hissedebiliyon bide bence kendinden büyük olmalı erkek
31 Yorumla- +1 yıl
Gkp edermisin
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen arkadaşımla Mecidiyeköy de bir Cafede otururken karsi masamdaki adamla yaklaşık 30 dk kesistim adam 40 li yaşlarda uzun kaslı inanılmaz yakışıklı renkli gözlü afet bir şey. Çoğu 20liklere taş çıkartır. Bende sürekli olmasa da bazen öyle istisna olgun erkeklere bayılıyorum
20 Yorumla
+1 yılNormal bir durum... bir anormallik yok !
Ekonomik olarak işlerini güçlerini kurmuşlardır, askerlik sorunları yoktur.
Aldatılma ihtimali düşüktür, çünkü gençlerdeki enerji yoktur.
Şimdi nerededir diye düşünmezsiniz, muhtemelen evinde sakin sakin oturuyordur.
Genç olduğunuzdan onla olmanızı lütuf olarak görüp sizin üzerinize titrer.
Genç erkeklerde olduğu gibi eski sevgili kavramları yoktur, ikinci baharını yaşamaktır amaçları…10 YorumlaKadınlar genellikle kendilerine göre daha olgun erkeklerden hoşlanır zaten, normaldir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar olgun erkeklerden hoşlanır evet, bunun yaşla alakası yok. Kafa yapısı olarak olgunluk yani. Aman olgun diye gidipte aranda çok yaş farkı olan birileriyle takılma..
42 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum bu sanırım. Birçok kız olgunluğu yaşla endeksliyor. Halbuki alakası yok.
- +1 yıl
@Senturkdogan57 Herkesin kendi görüşü, bir şey diyemeyiz. Zaten erkekler kafa yapısı olarak çok geç olgunlaşıyorlar. Onun için azıcık da olsa erkeğin bir kaç yaş büyük olması gerektiğini düşünüyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. kendi yaşıtların seni anlamazken dinlemezken olaylara aşırı tepki verirler
ama olgun biri seni daha sakin karşılar olaylara mantıklı yaklaşır senin tecrübe etmediğin şeyleri tecrübe edip deneyimli olduğu konularda sana yol gösterici olur ondandır ilgin10 YorumlaNormal ben de oyleyım. Coluk cocukla ugrasmak istemem. Ama dikkat et olgunluk yasla ılgılı olmayabiliyor bazen de. Olgun dıyorsun bir trip bir naz oluyor bazıları. Cinnet getirttriyorlar.
Yaşının adamını bul sen 👍212 Yorumla
+1 yılGayet normal erkekler geç olgunlastigi için yasitlarindan aynı olgunlugu göremiyorsun. Ve yaşça büyük olanlar her konuda tecrübeli oldukları için ilgini çekmeleri gayet doğal
10 YorumlaYa gerçekten ben de de öyle bence erkek 7-8 yaş büyük olmalı kızdan
41 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum çok geç olgunlaşiyorlar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılhoşalanmak normal fakat 22 yaşında olup şahsen 30 yaşındakine taş çıkarttığım oldu ama olgunlukla herkes adam olmaz ve şunuda unutma kızların pişmanlığı genelde kendinden yaşca büyük erkeklerden doğar bundua yaz bir kenara
10 Yorumla
+1 yılNormal. İster kabul edin ister etmeyin. Bu bir hakaret değil. Kadınlar erkeklere kıyasla çok daha çabuk olgunlaşır. Yaşına yakın bir erkek çocukça gelebilir. Biz hızlı olgunlaşıyoruz bu yüzden olgun erkeklerden hoşlanman normal
00 Yorumla
+1 yılNormal tabi ki. Demek ki kendini güvende hissetmeye her şeyden çok ihtiyacın var. Yaşça olgun kişinin seni yönetebilecegini, iyi bir aile babası olabileceğini, olgunca davranıp sorunları çözebilecegini düşünüyorsun.
00 Yorumlazaten erkegin esinin bikac yas ufagi olmasi lazm atiyorum 23 sen 25den asa biriyle evlenmiycen 30 dan fazlada olmicak ayni yaslarda olunca sidik yarisi oluyo ;Dd cok yas farkida sorun oluyor ortayi bul (19 um layn bende olgun kiz istiom ;( )
00 YorumlaErgenligede bayanlar erken giriyor.. Bizim toplumda daha çok erkek kücükse genelde yanlış gözle bakılıyor.. Kardesim benim annem babam arasında da 8 yas var sorun olmamış.. ama sen yinede 30 i geçmemeye çalış. mutuluklar..
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBence normal kadınlar erken yaşta olgunlaşırlar erkekler ise daha ileri yaşlarda olgunlaşırlar kişilikleri oturur. Olgun erkeklerden hoşlanman gayet normal, yaş sevgi ve aşkın önüne geçmemeli. İnsan göründüğü değil hissettiği yaştadır. ;)
00 Yorumla Yahu senin a normal olduğunu kaç kez söylemedimmi 😂 Sen akıllı adamı üç gün demez, kendine çevirir deli edersin, pisikopat olur. ya da dayamaz, adam intihar eder. 😁😀😂😂😂
06 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman dedin ilk kez soruyorum 🙂
Hem niye deli olsun çok güzel bir eş olur benden
Soran+1 yılAhahah bir sürü gizli üye var😊
Soran+1 yılHahshs😂😂 o yaş aralığında olan bir ben değilim sitenin çoğunluğu bu yaşta 😊
+1 yılYaşıtlarda hic is yok. Erkekler genç olgunlaşıyor malesef. Ne istiyorsun onlardan bedensel temas mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılYa yok cinsellik olarak değil. Onuda yazacaktım açıklamaya ama cinsellik kelimesi geçtiği icin cinsellik konusuna giriyor kabul etmedi xper düşük. Cinsellik olarak değil tamamen karakter, davranış v. s olarak.
- +1 yıl
Ama cinsellikte önemli eger ciddi olarak evlilik düşünürsen. Saydığın özellikler güzel ama yetmez
+1 yılBence normal kendini o şekilde güven de hissediyorsun
olgunlukta kastın çok fazla büyük değil diyorsun yaşı oyuzden seve bilirsin allah gönlünüze. gore versin10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. günaydın, gayet normal :) biraz olgunsan evet çocukca gelirler. ama şunun ayrımını her zaman yapabilmek lazım; çocuk gibi olmıcaksın ama, çocuksuluğunu da kaybetmiceksin.
10 Yorumla
+1 yılGenelde o beğendiğin tipler Güven veren kişilerdir ! Bu yüzden sana sempatik gelebilir ! Normal !
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Canım aksi olsaydı anormal olurdu gayet normal ve doğrusuda bu. Erkek kadının asl ne olup olmadığını 40yaştan sonra anlamaya başlar
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı. Genelde çoğu kızlarda öyle. Çünkü ülkemiz erkeklerinin gençleri özellikle sadece belden aşağısına odaklandıkları için adam gibi sohbet edemiyon ya da bir vizyonları olmuyor.
22 Yorumla- +1 yıl
👍🏼👏🏼
+1 yılOlur ya aslında neden olmasın ki. Onlar daha cazip geliyorlardır sana. Ki bunun nedeni de tip veya para olayı bunlara baktığından değil sen, onlar daha anlayışlı geliyordur 30 üstü sana...
00 YorumlaBir yere kadar normal bir yerden sonra yanlış. mesela ben 33 yaşındayım. benle olur da sen bunu gider 35+ yaparsan sorunlar başlar. Kuşak kaçmaya başlar, işin içine başka konular girer vs
00 YorumlaNormali bu zaten yaşından büyükler ilgini çeker olgunluk balımından kızlar eekeklerden bir kaç yaş olgundue
10 YorumlaHer erkek mi ilgini çekiyor yoksa belli bazıları mi
12 Yorumla
Soran+1 yılHepsi değil tabi sapık mıyım 😂
Bende 17-18 yaşlarındayken asla liselilere bakamazdım. Gözüm üniversitelilere kayardı. 22 yaşına geldim hala 5 yaş büyüklerime bakıyorum 😑
13 Yorumla- +1 yıl
Sadece 5 yaşsa ben köprüye gideyim?
- +1 yıl
Himm bunu duymak güzel evet:)
+1 yılBu normal bir şey. Ben de senin yaşındaki kızların hala ergen olduğunu düşünüp, 28 35 yaş arası kadınlara kayıyorum
10 YorumlaNormal olabilir yasina gore ruhun olgundur ruhuna hitap eden insanlarla muhabbet kurmak istersin.
10 Yorumla
+1 yılNormal bir durum bence ilişkide bir erkek kadından en az 3 yaş büyük olmalı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar olgunları cekici buluyorda benim niye bundan haberim yok 33 olduk. hala boş boş takılıyoruz.
20 Yorumla Gayet normal niye yanlış olsun, kadın karşısındakinin fikirlerine önem verir sen de fikirlerine bakarak ilgi duyduğunu söylüyorsun bu normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı. Normal tabiikli. İlişkide gerçekçilik, boş muahbbete , yılışıklığa gelmiyorsun. Ciddiyet arıyorsun , derinlik ve özellik arıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılSence bir anormallik var mı? Gayet normal öyle hoşlanman tek sen değilsin öyle düşünen çok kişi var
00 YorumlaBende öyleyim anormallik yok. 20 yaşındayım fakat kendi yasımdakılerle anlaşamıyorum 30 35 daha iyi anlaşıyorum
05 YorumlaGenelde hep boyledir zaten. Anormal bir durum yok. Biz ortaokuldayken liselilerle. Liseliyken universitelilerle. Gbi uzayip gidiyor bu durum.
00 YorumlaO yaşlar da bu gayet normal. İnsanların kendinden fazlasına sahip olan örneğin bilgi, tecrübe kişilerle konuşmak şistemesi çok çok normal.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılMahalle baskısı aile baskısı seni çok yorar bende kendimden genç seviyorum genç derken sübyancı degil 20 25 arası ama hemen kızlara yapılan baskıdan olmuyor ne yazıkki istediğimiz olamayacak
00 Yorumla Kendi gelişiminizle alakalı bir konu gayet normal fakat düşüncelerinizi somut olarak göz önünde bulundurup değerlendirmenizi sonra bu
01 Yorumla
+1 yılNormal olabilir yanj, kafa dengini bulduktan sonra yaş farkının o kadar da önemli olmayacağını düşünüyorum
00 Yorumlabenimde kendimden büyük bayanlar ilgimi cekerdi. 2 hafta önce vazgectiğimi anladım. 8 sene önce ayrıldığım son sevgilim benden 9 yas büyüktü mesela
00 Yorumla
+1 yılolabilir , anormal olan bir durum değil aynı şeyi bazı erkekler de hissediyor. böyle şeylere takılmayın
00 Yorumla
+1 yılOlgun adam yerini, yurdunu bilir. Kadın ruhundan iyi anlar. Aile babası olabilecek potansiyele sahiptir.
00 Yorumla
+1 yılYemek yapan erkek seksidir, bulaşık yıkayan erkek karizmatiktir diye diye tüm işleri de erkeklere kitlediniz he. Kadınların kafa zehir.
00 Yorumla
+1 yılnormal bence misal ben 24 yasindayim asla senin yasitin bir kizla anlasamam çünkü sizde olgun erkek seviyorsunuz 35 falan
10 Yorumla
+1 yılGayet normal. Benim babam yaşında olup babam gibi görünmeyenlerde çekiyor
10 Yorumlakendi yaşındaki kişilerin muhtemelen gözüne salak geldiği için kendinden büyük insanlardan hoşlanıyorsun
10 YorumlaNormaldir aslında herkes ciddi anlamda evlilik yönlü bir ilişkide erkeğin olgun olmasını ister.
10 YorumlaBabadan bir sevgi eksikliği var mı üzerinde ilgisizlik vs
10 YorumlaNormal bir durum.
30+ yaşındaki hemcinslerinde genç erkekleri tercih ediyor.
Hayat çok tuhaf.10 Yorumla
+1 yılbu yaş meselesi ne kadarda takıntı oldu ya. sevginin önüne yaşı geçirmek çok saçma..
10 Yorumla- Devamını Gör (227)
Devamını Gör(272)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendimden yaşca büyük erkekler ilgimi çekiyor sizce normal mi bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler