on gün hayır sonra dedim ona sonra bi gün ayarladım o gün buluşalım diye konum attım gelsin diye nerdesin yazdım mesaja bile donmedi abi aklım almıyor şizofren mi bu her herden cıktım onu unf attım sonra yazma bana dedım oyle niye boyle mallk yaptı bu
Güncellemeler
+1 yıl
ekmedim hayır bugün olmaz diyip erteledim hep ekmedim yani o ekti
Cocuk on gün boyunca hergün buluşalım dedi hep yazdı ben ektim neden bulusma günü böyle yaptı?
ya kuzu ben bilerek buluşmamazlık etmedim ve ekmedim erteledim hep bugğn degıl diye bahanelerim vardı o da son gün hevesliydi tamam ask falan ded gel diyince en sonra bi saat sonra metresini agac oldum dedim yazmadı yani sonra saatler sonra daha yazma sakın bana dedim ve unf attım olay bu yani yaptıgı cocukcaydı
kac gün geçti aradan ben yazma diyip unf attıktan sonra sandı ki kopegi olucam hahaha ne ses var ne baska bi sey eminimki dayanamayıp arayacak ya da yazacak ama asırı sacmaydı yaptıgı
ama buluşma günü buluşmak icin hevesli görünüyordu en son nerdesin dedim hic bakmadı daha mesaja ayrıca ekmedim ki ertelemiştim vok garip yani yazmadı halen kac gün gecti unf attım zaten
ekmedim ama erteledim bugğn olmaz olmaz diyip islerim vardı bulusma günü mesaja bile dönmedi cok garip niye ki ben de yazmayınca bu dedimki bana bidaha sakın yazma diyip unf attım yine yazmadı qmk
abi kendisi kaybetti hdhfjf ben keyfime bulusmamazlık etmedim hastaydım falan zaten bak buraya yazıyorum o beni arayacak yazacak ama ben eskisi gibi olmucam hata etti keriz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
10 gün sen ekmişsin yalancı çoban misali niye seni kaideye alsın 😂
lan ekmedim ki yanlıs yazdım erteledim musaıt degılım diye
Sen önce bi yazmayı öğren tro sonra cevap yazarsın
yav dayı sk tır gıt koyun güt ne anlatıyon hırbo
gizli ye çekmişsin popon kalmış ciğer peş para etmeyen it sürüsü gibi bir daha yaz ma,.
gagahahhshshs uza ezik
Senin bklu gtn bile sklmz hala yazyn ya orp çocuğu yüzsüz köpk nokta
hahahahhsgxgchcg sqlak shhzhd
Hoşuna gitti tabi Yarrpma kurban ol sen Orssspu çocuğu🖕 🍆al bokunu temizle Ammmmnnnkodduömunjnn kaşmari 🤐
cok eziksin ona gülüom hıyarto hahahah
Senn gibilern sorunu yzszlğn ve hadsizliğin den ne olduğun aşikar şimdi skrt gt lan dmbk
Sen ekmişsin oda ekmiş intikam almış iyi de olmuş sana
ama ben gelcem diyip gitmemezlik etmedim erteledim hayır sonra dedim
Senin ona çektirdiklerini sende yaşa istemiş :D
ya kuzu ben bilerek buluşmamazlık etmedim ve ekmedim erteledim hep bugğn degıl diye bahanelerim vardı o da son gün hevesliydi tamam ask falan ded gel diyince en sonra bi saat sonra metresini agac oldum dedim yazmadı yani sonra saatler sonra daha yazma sakın bana dedim ve unf attım olay bu yani yaptıgı cocukcaydı
Sen erteletmişsin o da bekletmiş başka bir açıklaması yok yani
kac gün geçti aradan ben yazma diyip unf attıktan sonra sandı ki kopegi olucam hahaha ne ses var ne baska bi sey eminimki dayanamayıp arayacak ya da yazacak ama asırı sacmaydı yaptıgı
Arayacağını sanmam :D Neyse iyi akşamlar dilerim
dün aradı engellediğim icin kayıtlardan gormusum ben de ses yok :) iyi aksamlar
On gün boyunca oyalayınca böyke olması dogal
ama buluşma günü buluşmak icin hevesli görünüyordu en son nerdesin dedim hic bakmadı daha mesaja ayrıca ekmedim ki ertelemiştim vok garip yani yazmadı halen kac gün gecti unf attım zaten
Yapacak bişey yok😊
İyi yapmış
intikam
cidden mi
evet
ekmedim ama erteledim bugğn olmaz olmaz diyip islerim vardı bulusma günü mesaja bile dönmedi cok garip niye ki ben de yazmayınca bu dedimki bana bidaha sakın yazma diyip unf attım yine yazmadı qmk
umrunda değil :D
ne? anlamadım
oda senı ekmiş umrunda dğeil unf atman
lan degılse pesimde on gün kopek olmustu hep yazıyodu
intikamını almış bitmiş
abi kendisi kaybetti hdhfjf ben keyfime bulusmamazlık etmedim hastaydım falan zaten bak buraya yazıyorum o beni arayacak yazacak ama ben eskisi gibi olmucam hata etti keriz
Egoo