Bugün arkadaşımda fark etti bende çaktırmadan bakıyodum bugün hep baktı bi kaç kez bende hiç üzülmemiş gibi davranmaya çalıştım oldukça sizce neden sürekli baktı?
Cuma konuşmayı böyle yazarak bitirdik bugün okuldayken hep sürekli bana baktı sizce neden?
Bu mesajdan sonra seninle sevgili olmak istemediğini net söylemiş ama okulda sürekli bakması kafanı karıştırmış 🥺
Büyük ihtimalle pişman mı oldu diye kendi kendine düşünüyor ya da seni kırdığını hissedip nasıl olduğuna bakıyor olabilir. Bazen insanlar karar verip “sevgili olmayalım” der ama duyguları hemen bitmez. Hem merak hem suçluluk hem de “acaba iyi mi?” duygusu karışmış olabilir 💭
Sen kalbinin ne istediğine odaklan. Onu hâlâ istiyorsan mesafeni koru ama kendini de ezdirme. Sen değerli hissedeceğin bir ilişkiyi hak ediyorsun ❤️✨
But tavirlariyla mi ugrasican emin ol bakmasinin da bi amaci yoktur sendeki onu tamamen bitirmek istemiyor ego tatmini cunku istese gercekten cikabilirdiniz okuldan istemiyorum demek disardan okey demek sonucta
Çocuk yine bugün de hep baktı bana ben arkadaşımla koltukta oturuyodum normalde onu koltuklarda otururken görmem karşı koltuğa yakın arkadaşıyla ve bi tane sınıf arkadaşıyla oturmuş aradan bana bakıyo arkadaşı falan arada bize bakıyo anlamadım
Takilma emin ol yapmak isteyen erkek her sekilde halleder bakmasi onemli degil adim atmasi onemli somut bi adim gelip soylesin ya da gelip mesaj atsin yapmazsa sen de yapma bi sey
Okulda bahçede buluştuk kimse görmeden yazışırız akşam gibisinden bişey demişti okuldan olmaz gibisinden sanki ama sonra yazınca böyle oldu bende ne konuştuğumuzu tam hatırlayamıyorum bile
Yapay Zeka Cevapladı
Bu mesajdan sonra seninle sevgili olmak istemediğini net söylemiş ama okulda sürekli bakması kafanı karıştırmış 🥺
Büyük ihtimalle pişman mı oldu diye kendi kendine düşünüyor ya da seni kırdığını hissedip nasıl olduğuna bakıyor olabilir. Bazen insanlar karar verip “sevgili olmayalım” der ama duyguları hemen bitmez. Hem merak hem suçluluk hem de “acaba iyi mi?” duygusu karışmış olabilir 💭
Sen kalbinin ne istediğine odaklan. Onu hâlâ istiyorsan mesafeni koru ama kendini de ezdirme. Sen değerli hissedeceğin bir ilişkiyi hak ediyorsun ❤️✨