+1 yılSevdiğine çiçek almanın sırrı, ona değer verdiğini göstermenin en nazik ifadesidir. Sevdiğin insana çiçek ya da hediye almak için, özel günlerin beklenmesi şart değil, sürprizlerin en güzeli özel günleri beklemeden habersiz yapılandır. Özel günlerde herkes sevdiğinden hediye ya da çiçek bekler, çünkü o gün (adı üstünde) özel gün, ama sıradan bir günde hiç bir beklenti içerisinde olmazsın ve hiç beklemediğin bir günde ansızın aldığın hediye ne kadar küçük olsa bile senden mutlusu ve senden değerlisi yoktur dünya üzerinde 😍🥰❗❗❗
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEğer çiçek yerine farklı şekillerde şımartıyorsa bu adam kaba demem ama dümdüz ilişki de beni çabuk sıkar. Sürprizler mühim… doğum gününde, yıl dönümlerinde ne bileyim bir geçmiş olsunda falan çiçek her kadının bekleyeceği bir şey sonuçta. İlişkide her iki tarafın da beklentilerinin karşılanması gerektiğini düşünüyorum. Makul düzeyde olduğu sürece iki taraf da elinden geleni yapmalı. İnsana “seviliyorum” hissi veren şeyler bu beklentilerin karşılanıyor olması sonuçta. Her kadın hayatındaki erkekle ilgili “benim için napıyor?” diye sorgular kendini zaman zaman. Özellikle mesafe ilişkisi yürütenlerin bu tip jestleri ilişkilerinden eksik etmemesi gerekiyor. İltifatla geçmez bir ömür.
10 Yorumla
Değil bence. Ki herkes hediye ya da çiçekten hoşlanmaz. Bende hediyelerden nefret ediyorum zaten. İlişkide karşıdan elle tutulur bir şey için beklenti içine girmek gereksiz. Bu her iki taraf içinde geçerli. Olmasın değil ama olmaması kabalık değildir.
10 Yorumla
+1 yılKabalıktır net. Hoşlandığın kişinin sevdiği çiçeği öğrenmek sorulacak ilk 5 sorunun içerisindedir 😎
12 Yorumla- +1 yıl
Sevdiği çiçeği bilmek yüs puan
- +1 yıl
Almak ise baraj puanı 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
+1 yılKabalık değil ama önemsememek gibi olabilir yani her kadın bence bir kere çiçek almalı
10 YorumlaKabalık değildir bence. Bu kural bile olamaz. Bu insanın içinden gelen bir inceliktir. İnsan değer verdiğine illa ki bir nesne almak zorunda değil.
Eğer insanlar nesneler ile mutlu oluyorsa kusura bakmayın ama ortada bir kullanılmışlık vardır.
Sevmenin, değer vermenin, sahiplenmenin bir değeri yoksa ortada koca bir yalan vardır.
İnsan içinden gelerek jest yapar bu başkaca bir şeydir. Ama sürekli ön planda tutmak sevginin yüzüne maske takmaktan bir farkı yoktur.10 Yorumla
+1 yılOdunluk olabilir. İnce ruhlu insanlar, jest için çiçek alır.
10 YorumlaDeğildir herhalde ya çiçek yerine başka bir şeyle de mutlu edebilir insan mesela tektaş falan öyle yaanii
12 Yorumla- +1 yıl
Çiçeğe para vermeyen tek taşa verir mi 😂
+1 yılHiç almamak evet kabalık. Sürekli olmasa da arada alınmalı kadınların böyle beklentileri oluyor nihayetinde. İlişkide beklentileri karşılamak da oldukça önemli.
10 YorumlaÇiçek mi ! Hey gidi hey ne hediyeler alanlar oldu da yaranamadilar bırak çiçeği tek bir güzel kelime bile hak etmiyorlar eski kadınlar olsaydı ömrümü verirdim 😅
10 Yorumla
+1 yılOdunun önde gideniyim ama ben bile 2-3 kez çiçek aldım. Kabalık denmeyebilir lakin, bence yapılması gereken bir jest
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar valla gidip 10 güle 300 lira vereceğinize çilek, erik falan alıp da yeyin daha güzel oluyor. 🤓
10 YorumlaDeğil bence. Alan alırsa ince düşünmüş olabilir ama almayanda kaba değildir.
10 YorumlaKabalık mı bilmiyorum ama en azından bir kere alabilirler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyıllarca süren ilişkim oldu bir tane bile çiçek almadım oysa millet o kadar çok alıyor ki değerli bile bulmuyor artık çiçek de neymiş diye yüzüne bakmıyor. Ben hiç görmedim. Olsa çok mutlu olurdum
10 Yorumla
+1 yılkabalık olduğunu düşünmüyorum kabalığı bir çiçekle değerlendiremeyiz
10 Yorumla
+1 yılçiçekleri çok severim, bu bilindiği halde alınmasaydı kabalık olurdu. ama alınıyordu.
10 YorumlaÇiçek seven ve bu jestleri seven bir kadına almamak kabalıktır.
10 Yorumla
+1 yılŞu kadınların hediye beklentisi sürekli ilişkiden soğuma sebebi resmen. :D
00 YorumlaDeğildir bir çicek olmuş 500 tl
13 Yorumla- +1 yıl
çok daha uygun fiyatlıları da var
- +1 yıl
Bak internetten 100 liraya da var
Kabalık mı onu bilmem ama bir kadın olarak arada bir böyle süprizler istiyor insan haytında
10 YorumlaGuzel bir ani katar.. cicek almak güzel birseydir.
10 Yorumla
+1 yılDüşüncesizlik
10 Yorumla
+1 yılNezaketen alırım , kabalık yapmamak için
10 YorumlaSevdiğine çiçek almamak düşünülemez
10 Yorumla
+1 yılBenim icin sorun değil.
10 Yorumla
+1 yılOnun da en güzelini aldık.
10 Yorumla
+1 yılHiç almadım. Hep öküzler denk geldi
10 Yorumla
+1 yılKabalık olarak görmem. Çiçekler dalında dursun
10 Yorumla@pnrakgl ban ne dio 😂😂😂
19 Yorumla
+1 yılOkuzluktur odunlukta doktoradir😄😄
10 Yorumla
+1 yılBirazcık ara ara güzellikler yapmalıyım
10 Yorumla
+1 yılBilmem ben çok takılmam çiçek almışım almamışım
10 Yorumla
+1 yılBen biraz kabayım sanırım
10 YorumlaPek taraftarı değilim sevmem
10 Yorumla
+1 yılBu tarz şeylere çok fazla anlam yüklemiyorum..
10 Yorumla
+1 yılBence büyük kabalık
10 Yorumla
+1 yılYani yerinde almak güzeldir.
10 Yorumla
+1 yılDeğil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevmem ki
10 Yorumla
+1 yılEvet odunluktur
00 YorumlaDeğil bence
10 Yorumla