Sevgilimi çok seviyorum o da beni seviyor, hissettiriyor. Çok da iyi anlaşıyoruz ama bana hiç çiçek almadı 5 aydır. Bazen laf arasında söylerim çiçekleri sevdiğimi, yakın kız arkadaşıma da sürekli çiçek gelir, onları da görüyor, hatta ona gelen çiçekler üzerinden sohbet bile ettik. Ama bana almıyor işte. Biliyorum sevgi göstergesi değil ama insan özeniyor işte. Ben neden hiç almıyorum ki? İstemek istemiyorum kendi düşünüp alsın diye bekliyorum bu kadar zamandır. O ne öyle istenir mi yüzsüz gibi olur. Anlamıyorum inat ediyor olabilir mi kendi kendine?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılfarz edelim ki biz ikimiz sevgiliyiz bende sana çiçek almazdım çünkü erkekleri bilirsin çiçek sevmez ben sevmediğim birşeyi almayı bırak dokunmam bile mesela sen bana çiçek alsan gül ise bir kere koklar atarım çiçek erkekler için hiçbir şey ifade etmez kızları anlayamıyoruz ben anlayamadığım sevmediğim çiçeği almam bu yaşıma kadar hiçbir kıza çiçek almadım sana çiçek almam seni sevmediğim anlamına gelir nasıl mı? ben kandırıp yatağa atmak istediğim kıza yalandan çiçek alırım yani çiçek alıyorsam bi art niyet var demektir senden de bir şey beklerim yani yatak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şu an olan ilişkimi okudum resmen üzüldüm yine. Bana da hiç çiçek almadı oysa hoşuma giderdi düşünülmek. Hiç dile getiremedim ben bunu severim ederim diye 2-3 senedirli sevgilim olsa da söyleyemezdim karşımda ki insana böyle. Bana hangi çiçeği alırsa alsın o benim için hep değerli olurdu zaten. İnsanlar sevgilisine takması için kolye, bileklik, yüzük alıyor ve hep takıyorlar mesela benim o da hoşuma giderdi. Yanımda ondan bi parçayı hep takıyorum diye mutlu gezmek ama olmuyor bazı şeyler. Bende artık sadece izliyorum başka kızların mutluluğunu görüyorum susuyorum. Bir insanın cidden içinden gelmesi, düşünmesi ve benim sevgilimin o insanlardan neden eksiği olsun hep en iyisini hak ediyor diyip uygulaması lazım. Yapmıyorsa da kendi bilir ve sevgilisi o konular da hep kırgın olur
84 Yorumla- +1 yıl
sevgilin seni cinsel obje olarak görüyor :D
- +1 yıl
Değersiz hissettirdiği halde neden hala ilişkiyi sürdürüyorsun o zaman? Bir daha bu yaşta olmayacaksın.
- +1 yıl
Cinsel obje görmez öyle cinselliğe düşkün biri değil. Bazı konularda eksik olabilir hepimizin olur ama ben düşünüyorum mesela. Neler hoşuna gidebilir diye düşünüp bir şeyler yapıyorum ona ama o çok o karakterde değil. Bunu da kabullendiğimi söylüyorum ama sadece keşke yapsa benimde hoşuma giderdi içim de o tarz şeyler kalıyor sadece. Ve şunu söyliyim erkeklerden hep bir şey bekleyen biri değilim kendi adıma konuşayım. Kendim kendime bir şeyler alarak mutlu da olurum ama önemli olan değer verdiğim adamında bu tarz düşünceleri olmasında. Bunu herkes böyle düşünür ve ister yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvinin önüne kamyonlarla çiçek döküp sevgisini hissettirmeyecekse seni üzecek şeyler yapacaksa hiç çiçek almasın 👍 Ayrıca sen neden başka birilerine özleniyorsun ki, özendiğin o kişiler emin ol senin kadar sevildiğini hissedemiyor. Bir erkek çicek ve hediyeler alınca gönlünü yaptım şimdi kendi gönlümü yapayım diye düşünüp başka başka sulara yelken açıyor. Çiçek, hediye vs gibi şeyler almayan erkekler minnet altında kalıyor ve psikolojik olarak çiçek alamadığı kişiye sevgisini hissettirmek için çabalıyor. Bu çaba o çiçekten bin kat daha değerli ve önemli 👍
00 Yorumla
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi sen ona söyleyip öyle alırsa bir anlam ifade etmez. O akıl edip alması lazım sana o zaman daha çok mutlu olursun..
İlla çiçek almasını istiyorsan söyle ona arada bana çiçek alırsan çok mutlu olurum diyebilin ya da bunu ona hissettir belli et.
Olmadı ona yakın olan arkadaşına söyle o da sevgiline çiçek alması için akıl versin
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
48Cevap
Alışveriş & Hediyeler konusunda 405 cevap paylaştı. Evet. İsteme çok ayıp. Bir çiçekçi önünden geçmenizi sağla sanki tesadüf gibi. Sonra da aaaa çiçekçiyi gezelim mi de. Sonra da bak bu da çok güzel, bu da harika kokuyor, bunu çok beğendim de. İllaki birini sana almak isteyecektir, reddetme sakın, bırak alsın. Eğer duyarsız kalıyorsa uyumlu değilsiniz demektir, o zaman seni başka türlü dr mutlu edemeyecektir, anlamış olursun, daha fazla vakit kaybetmeden acilen bırak onu.😎
40 Yorumla
+1 yılYani sen istedikten sonra bir anlamı kalmıyor bence. Onu senin değil onun düşünmesi lazım. İçinden geliyorsa zaten bir şekilde alırdı sana. Demekki içinden gelmiyor ki almıyor. Yani ben olsam asla bana çiçek al falan diyemezdim. O almıyorsa ben asla isteyemem. Yani ne bileyim bir insanın içinden gelmesi lazım ilk önce.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslına bakarsan bence çiçek bir ot parçasından ötesi değildir. Sözünü ettiğimiz her ne kadar papatya, gül vb. olsa da bu şekilde sevilmeyen çiçekler de vardır.Mesela;
Amorphophallus titanum veya Ceset Çiçeği, Dünya'nın en kötü kokulu bitkilerinden biridir. Kötü kokulu olması nedeniyle Leş çiçeği de denir. Latince adı Amorphophallus titanum'dur.
Ama herkesin kendi kararıdır tabii, gidip sevgilinden çiçek istersen biraz ayıp olur bana kalırsa hediye alması daha iyidir, ne olursa olsun söyleme bence belki maddi durumu bu aralar kötüdür ve sana söylemeye çekiniyordur, boşuna birini üzmeye değmez.
Ve çiçek ölünce mezara da konur demek istiyorum, ama anlayana...

11 Yorumla- +1 yıl
Ziraatçı mısınız:) ilginç bilgiler
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe m*l m*l yorum yapmkş ya bunlar yok yatak falan yuh a*k. Sen sevgiline de ki "ya sana bir şey dicem ama çekiniyorum çiçekler benim çok hoşuma gidiyor bir çiçeğim olsun isterdim" falan. Ay bilmiyorum bazı erkekler çok odun ben hani sırf arada muhabbet olsun diye bana karam alır mısın derdim bulusmaya gelirken. Bence kibarca küçük bir kız çocupu edasıyla yüzüne söyleyebilirsin cilveli edayla derler ya "çiçekleri çok seviyorum keşke benim çiçeklerim olsa" Diye. Bundan çekinme erkekler değişik bazılarının aklı yetmiyo böyle şeylere. Ben bir erkek arkadasıma çiçek almıstım çünkü çiçeği çok severim bir taneydi zaten ve bazı erkekler çiçeği romantik hediyeleri çok sever bana şey demişti "ben bunu napıcam yicek miyim" Moralim bozulmustu sonra ben bunu eve götüremem demişti neyse çöpe atmış ya erkekler çok duygusuz ya beyinleri yetmiyo
20 Yorumla
+1 yılBu tarz şeyler talep edilmez. İçinden gelse, önemsese zaten alır. Şu da var. Bazı erkek çiçek alır mecburiyet gibi, karşısındaki beklediği için. Bazi erkek çiçek almaz belki ama yaptıklarıyla sana kendini dünyanın en özel insanı hissettirir. Bi kere her şey samimiyetle yapılmalı. Olması gerektiği için ya da beklendiği için.
10 Yorumla
+1 yılyo yo isteyebilirrsin ama dan diye değil.. erkekler umduğumuz gibi değil, açıklıkla anlıyorlar söyleyince, yapıları öyle. kendi ailesinde vs öğrenmediyse sen öğretrceksistersen.. mesela güzel bir övgüyle ilişkinizin güzelliğiyle cümleye başlayıp, onun senin için seçip çiçek almasının seni mutlu edeceğini söyleyebilirsin bundan hiççç çekinme. gerçekten kendi kendilerine düşünemiyorlar açık ifade lazım ama olumlu cümle ile başlamak ve yumuşak olmak püfff noktalar
00 YorumlaEmpati kurarak sevgilinizin bakış açısını da anlamaya çalışabilirsiniz. Belki de sevgilinizin çiçek alma konusunda farklı bir düşünceye sahip olabilir, ya da dikkat etmediği bir detay olabilir. İlgili bir dille ve anlayışla sevgilinizle konuşarak, açık iletişim kurabilirsiniz.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılSöylemekle istemekle bi yere varamazsın, unutma odunu yontarken harcadığın ömrün yerine gidip iyi bi markadan mobilya almak daha mantıklı.
41 Yorumla- +1 yıl
Allah'a şükürler olsun ki böyle düşünen kadınlar olduğunu görmek yüzümü gülümsetti. '' ben onu adam ederim '' mantığı ile uzun yıllar sevgili olan veya evlenenler şu an hüsran. NEsini seviyorlar hala bu odunsuların anlamıyorum. Kız arkadaşım bana sığ*r gibi davrancak ben onun yıllarca kahrını cekicem ölme eşeğim ölme
+1 yılBu kötü bir şey benim de başıma geldi ama ben başta sevmiyorum falan demiştim o nedenle sonrasında lafını açtım ve almaya başladı direkt söylemek yerine ima yapabilirsin belki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eski nisanlimda 3 tane kocaman gül buketi almisti. Hani instada kizlarda görüp imreniriz ya, tipki onlardan. Odama giren burasi cennet bahcesi gibi diyordu, gel gör ki hayatimi mahvetti ve ailesinin tek sözüyle basti tekmeyi. Biliyorum insan istiyor, bende bayilirim ciceklere ama madem seninki sevgisini gercekten hissettiriyor cocuga ilisme be bacim🥹
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğerini kanıtlamış kadına ilgi verilir. Erkek hak eden kadına değer veriyor ise erkektir. Her kadına kendini adıyor ise o erkek değildir köledir. Canı 5 para etmez. Ölse önümde yüzüne bakmam. Hele para yediren bir tip ise acımam kredi kartını inflak ederim⚠🚬
01 Yorumla
+1 yılİsteyeceksin ve alacaksın diyelim sence bu seni mutlu eder mi? İçten gelmeyen hicbirseyin değerli olduğunu düşünmüyorum anlamsız
10 YorumlaEvet olabilir isteme sen istedigin zaman içinden gelerek değil sen istediğin icin alacak o yüzden isteme elbet bir gün alacaktır
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılZorla alınan çiçek seni mutlu etmekten ziyade seni daha çok mutsuz eder ve anlamını yitirir biraz zamana bırak belki birgün içinden gelir kendisi alır her şey gönlünce olsun inşallah 🙏
21 Yorumla- +1 yıl
Üzülme alsana çiçek 🌹🌿🌺🌿🌹🌿🌹🌹🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿
+1 yılErkekler, doğum gününü bile doğru düzgün hatırlayan varlıklar değil. Kaldı ki çiçek almayı düşünsün... 😃Erkeklerden çok da bir şey beklememek lazım. Sen, deyince ne anlamı olacak ki? İçinden gelmeli ki anlamı olsun.
00 Yorumla
+1 yıl🤷♀️ Bilemedim kocanın karakteri veya psikolojisi bozuk herhalde ya da ilkel beyin 🧠 taşıyor. Uzman bir destek gerekebilir. Sen en iyisi akışına bırak baktın olmuyor yol ver gitsin onla mı uğraşacan koca dünyada erkek mi kalmadı sanki
00 Yorumla
+1 yılHediye gönülden sana gelmelidir, ima ile söylemek ile aldırmak yanlış geliyor bana. Belki de dediğin gibi inatlaşıyor ya da saçma buluyor olabilir. Çok zorlama, soğutursun.
01 Yorumla
Soran+1 yılBi daha lafını etmiycem zaten olmuyo doğru
+1 yıl4 yıllık ilişkim oldu bir kez bile çiçek almadı ama aşşşırı güzeldi 3 aylık bir ilişkim oldu birkaç kez çiçek aldı ama gram mutlu değildim çiçek almasa bile çiçek gibi davranması önemli olan şahsen ama alttan alta da benim gibi bir çiçeğe de hiç çiçek alınmadı diyebilirsin
20 YorumlaYoo hic de ayip olmaz istiyorsan soyle ne var israrla soylemedigin surece bir kere soylemenden zarar gelmez
30 YorumlaBilemiyorum 🤷♀️ çok da gerekli değil sanki neticede içinden gelip almadığı çiçeği ne yapayım ben dimii çok istiyorsanız gidin kendiniz kendinize çiçek alın daha anlamlı
00 Yorumla
+1 yılSırf sen istedin diye çiçek almasın.
İnsanin içinden gelmeli. Ve zaten her çiçek alan seviyor diye bir şey yok, her çiçek almayan sevmiyodur diye bir şey yok.00 Yorumla
+1 yılBenden direk istendiğinde buz gibi soğurum. :) Ayrıca almasa ne kaybedersin hiç bişey ama alırsa o para kaybeder :D Havaya atılan paralardan sayılabilir :D
00 YorumlaAaaamaaaaaaaaaaan sen de, derdine bak. :D Üstünde 2 3 yaprak kalmış meşe odunun var, daha ne istiyosun?
00 YorumlaYüzsüzlük olmaz ama o düşünmüyorsa boşuna soylemis olursun çünkü şu an sus diye yapar ama bir daha yapmaz
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden böyleyse.. onun yaptığı yüzsüzlük ayrıca. Hayatını mahvetmeye değmez aşkım bırak şunu
00 Yorumla
+1 yılİsraf olarak görüyordur, çürüyüp atılacak diye. Sen ona saksılı bir nergis al hediye et, kokusu harika dimi de. Belki bakış açısı değişir
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun ya parası yok ya da çiçeğe verilecek parayı israf olarak gördüğü için almıyor.
Üçüncü bir ihtimal daha var ama onun olmasıni istemem.00 Yorumla
+1 yılBen 8 senelik ilişkimde sadece 2 kez hediye aldım ikisi de kolyeydi, çiçek hiç almadı. İlgisiz erkeklerle ilişki yaşamayın canım kızlarım 🫶🏻
00 Yorumla
+1 yılSevdiğim olsaydı söylemesine gerek kalmaz Küçük Sürprizler, Çicek Alırdım Birtanede Kulağının Arkasına Takardım orada Dursun...
00 Yorumla
+1 yılSenin bundan mutlu olacagini bile bile bunu yapmaması çok ilginç.. hiç kendini yormana gerek yok
10 Yorumlaİsteme direkt ayrıl. İstemeden alacak birini bulursun. Odunlarla ömür geçmez.😊
10 Yorumla
+1 yılÇiçek hediye etmenin s×ks çağrısı olduğunu biliyor muydun?
10 YorumlaYüzsüzlük değil de zaten kendisi asla düşünmeyen insandan sen kendin istediğinde anlamı olmaz pek.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen kendine al ben kendi kendime hediye alır sımartırım ya da sevdiklerimi beklemedikleri anda biseyler alıp simartirim olay beklentiye girmemekte ozaman her şey sana geliyo
00 YorumlaKendi kendine çicek al onun yanında utansın. Bi dahakine o almazsa şal gitsin öküzü:)
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılBenm bile sana çiçek alasm geldi şu an
Sevgilin hic romantik degl00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen neden kendini değmeyecek erkek için yoruyorsun ki mecburmusun ona onunla olmaya veya o senin istediğin gibi olmaya mecbur mu bırak gitsin yaa kendini yorma artık
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu hayatta kimseye zorla bir şey yaptıramazsin
Sevgiline sen çiçek al sonra utanıp kendisi de kalkıp sana alır diye umuyoruz 80 milyon olarak 😂
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 706 cevap paylaştı.
+1 yılAranizdaki samimiyete bağlı biraz da. Ben istemeyi birak çiçek fotoğrafı atmıştım 😄
00 Yorumla
+1 yılSen söyledikten sonra alsa ne olur mutlu eder mi, asla.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim de sevgilim bana hic almamıstı uzulmustum buna bir miktar ama belki de yapısı odur yani bi insanı degistiremiyorsun maalesef kafa neyse o
00 Yorumla
+1 yılOdun olan birinden bunu isteme sen ona al belki farkında olur
00 Yorumla
+1 yılO almıyorsa sen kendine al:) içinden gelmiyorsa yapacak bir şey yok ona boş ver gitsin...
00 YorumlaZorla güzellik olmaz derler insanın içinden yüreğinden gelmesi lazım bazı şeylerin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBana alıcam demişti çiçekleri sevdiğimi söylediğimde sonra almadı isteyemem de yani amaç parası değil ama bilmiyorum o bir şey istese falan ben ya alıyorum ya da almaya çalışıyorum o ise hep unuttum diyor "pahalı" hediyelere yöneliyor oysa ki ben de onları sevmiyorum. İyi anlaşmamıza rağmen hediye fikirlerimiz aşırı farklı belki senin için de öyledir
00 Yorumla
+1 yılÇok ayıp etmiş bence, benim sevgilim olsa her gün bir Gül alırım ona 🤭
00 Yorumla
+1 yılSen ona al öküz değilse anlar sakın kadın erkeğe çiçek alır mı diye klişe cvp vermeyin
00 Yorumlasana çiçek gelmesi sürprizle olur, senin isteğinle değil ki
00 Yorumla
+1 yılİsteyip alınca mutlu olacak mısın ki ya ben istemeyi pek sevmem
00 Yorumla
+1 yılİçinden gelmedikten sonra almasının bir anlamı yok tiyatro yapmayada gerek yok içinden gelirse alır
00 Yorumla
+1 yılVallahi hissettiriyorum Arzum uyandırıyor bilmem ama ne almak zorunluluğu yok bence
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılYüzsüzluk değil ama ağzınla istedikten sonra gelen çiçeğin ne anlamı var...
00 Yorumla
+1 yılİste o düşünce yokmus demek ki Varmış biraz odunluk
00 YorumlaEğer maddi olarak zor durumda değilse kadın ruhundan anlamıyor
00 Yorumla
+1 yılbana göre ayıp değil ama yorumdakileri görünce çoğu kişiye göre ayıp olduğunu gördüm. bu yüzden yanında çoğu zaman çiçekler hakkında bahset, çiçekçinin önünden geçerken çok beğendiğini falan söyle. bu şekilde alabilir diye düşünüyorum
00 YorumlaHediye içtenlikle alınan bir şeydir yani onun en başta içinden gelmesi gerekiyor almıyorsa yapacak bir şey yok demek ki alttan alttan laf sokabilirsin anlarsa tabii zorla da olsa belki bir kere aldıktan sonra devamı gelir
00 YorumlaBence sen ona al, Bende ayni durumdayım baktim o almıyor başladım her ay hediye almaya kucuk büyük farketmez he sorarsan değişti mi bisey hala değişmedi ama umudumu yitirmiyorum!!! Ahshhs
00 YorumlaYaa aşkım çiçeklere bak ne kadar güzel de gösterdiğin çiçeklerin ne olduğunu soyle örneğin de ki biliyor musun ben papatyaları çok severim falan de öküz değildir herhalde anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl500-600 lira bir çiceğe para verdirip, gençleri gondikletmenin alemi yok.
00 Yorumla
+1 yılÖyle affedersiniz mal gibi isteme trip at ne bilim soğuk davran biraz ama çocuğu bıktıracak kadar bir süre sonra sana ne olduğunu sorar sen de bunu söylersin
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilim bana hiç çiçek almadı, istemek yüzsüzlük mü olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım