1 yıla yakın ilişkim var ama bana hiç çicek gül almadı evet hediyeler aldı hep ama hiç cicek almadı uzak mesafe benim için ailesinden gizli 3 sefer geldi yasadıgım yere o doguda ben batıda oturuyorum ve yine gelecekmis ama kafama takıldı insan sevgilisine hiçmi almaz benim için dısarıda bi yerden koparsada yeret önemli olan onun vermesi üzülüyorum bu yüzden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu çiçek konusunu bizim erkeklerin başına kim belaa edip moda haline getirdiyse ALLAH onun cezasını versin !!! Çiçek nedir arkadaş kadınları bu halee kim getirdi cidden delireceğim ! B kaç arkadaşımla konuşsam (erkek arkadaşlarım) bu konuya gıcık oluyorlar ! Öncelikle çiçek eskilerde uzun süre görüştüğün kadına alınırdır özel bir zamanda vs vs.. şimdi Z-kuşağı tipler bunu oyuncak ettiler ve "merhaba" dediğine çiçek lamak ZORUNDAYMIŞSIN gibi arıza bir moda çıktı.. ŞAKA GİBİ !
bir erkeğin elinde çiçekle sokaklarda gezmesi biz erkekler arasında alçaltıcı süt çocuğu ezik beta sünepe adam imajına neden olur (bizim erkekler için alçaltıcı bir durum).. bu konudan kadınların haberi olmadığı için kadınlar erkeğe *YENİ* biçilen bu rolü mutlaka görmek istiyorlar (Ego kibr , başka kızlara hava atma.."baaakk banada çiçek aldııııı"tripleriii) . Elinde çiçek olan bir adam normal şartlarda aralarında CİDDİYET , söz nişan vs olan insanlar arasınde olmalıdır , eskiden böyleydi ama günümüzde düzen bozuldu ve herşeyin bokuu çıktı oyuncak oldu değersizleşti..Bu sana verdiğim bilgilerden sonra eğer bunu saplantı haline getirdiysen ve seni sevdiğin erkekten ilaaa bunu istiyorsan ona söyle ozaman. Normal şartlarda sevgi çiçekle ölçülmez, belki o seni deli gibi seviyor ama senin sevgiyi çiçekle ölçtüğünü bilmiyor? zaten öyle ölçülmez.. Belkide sana çookuzun bir zaman çiçek almak aklına gelmeeycek ama seni çok sevecek.. sevgiyi bir objeye bağlama , bir maddi nesneye bağlamak KAPİTALİZM dir, insanlara satış yapmak paralarını almak için bir konu moda haline getirilir, ve o konuda ticaretten para kazanılır..
Bu arada eskiden var olmayan ve şimdi yen yeni moda olan başka bir ARIZA konu daha var sırası gelmişken.. diz çökmek ! Normal şartlarda Kutsal olan şeylerin önünde diz çökülüur.. dua ederken ALLAH'ın huzurunda. ama birileri evlenme teklifi için kadını önünde diz çökmeyi moda haline getirmeye çalışıyorlar ve başardılar gibi. Butür hareketler çok aşağlayıcı hareketler.. Düzgün bir erkek böyle birşeyi ASLA yapmaz ve yapmamalı , kadın ve erkek eşittir deniliyordu eskilerde şimdi KÜRESELCİLER denilen ŞEytanın tarikatını gazalamalarıyla etrafta filmlerde dizilerde görsellerde erkekler evlenme teklif ederken sanki kutsal bir ortamdaymış ALLAH'ın huzurunda peygamberin önündeymiş gibi diz çöküp acaip hareketler yapıyorlar.. Bunlar çok yanlış kesinlikle birlikte olduğun erkekten butürşeyler bekleME ve isteME ve ona yaptırMA bunu (aklı başında olan bir erkek bunu yapmaz zaten) bu bilgiyide eklliyim istedim..
Selamlar
08 Yorumla- 11 ay
Ne kafa ütüledin be. Öyle görenler ezik kafa yapısına sahip ve kendilerini alçak görüyorlar hepsi bu. Yani kendi yansımaları herkes aynada kendini görür. El ne der diye yaşayan erkekten bi yol olmaz. Not: çiçekler dalında güzeldir koparılmasına karşıyım. Demek istediğim düşünce yapısı
- 11 ay
Kız arkadaşlarına sabır dicem ama sendeki bu aşağılık kompleksi beni yanıltıyor. iki çiçek alcaksın diye bu kadar duyar kasmana ne gerek vardı. Anlamak ister misin ya da işine gelir mi bilmem ama vahşilerin artması sonucu asıl şu an sizin ikna kabiliyetinizin yüksek olaması gerek ki kadınlar size güvensin. Sen bir çiçek aldığın için küçük düşüyorsan zaten ezik bir insansındır. Evlilik teklifinde kadının önüne diz çökmek bir teslimiyet göstergesidir. Bir hizmet de diyebiliriz. Erkekle kadının ilişkisi tek taraflı değil zaten karşılıklı arzu ilişkisine bağlı olmalıdır.
- 11 ay
- 11 ay
@melomi19 kendini göklerde görme önce bi yere in ve evlenecek erkek ara bakalım bu KİBİRLE bulabilecekmisin? Senin önünde sana evlenelim diye eğilip dizçöküp yalvaracak bir erkek arkadaş bul önce? :-))) masallar hayaller. Kimsenin kimseyi ikna etmesine gerek yok , iş kuracazda yatırım mı yapıyoruz? isteyen gelir istemeyen beğenmeyen kendi yoluna gider. Kadın aklını kullanıp kendi seçecek kim düzgün kim yamuk, kadını aklı yoksa ozaman başına geleceklerden kendisi sorumludur. Türk filmi mi çeviriyoruz burada? Fazla Türk filmi izlemişsin gerçekleri öğren. Ben gerçekleri yazdım öğrenmek istiyorsan tekrar oku öğren. Erkekle kadın ilişkisini sen dünyada yokken ben gözlemleyip öğreniyordum biliyordum bana mı öğretiyorsun? komedi bir ülke oldu burası artk Zkuşağı ile. Okuduğunu anladın mı sen? bir daha oku ! çiçek özel bir aman için alınır diye yazdım , merhaba dediğine , önüne gelene çiçek alınmaz ! öğrenin bunları. Kibir ukalalık ego narsistlik ve arıza gereksiz yükse beklentilerin sonucunu bedeli çok ağır ödeyecek zkuşağı.
- 11 ay
@Çağhan2734 Sen her "merhaba" dediğin kıza çiçek taşıyorsan bir daha düşün bakalım Genç.. Sokakta elinde çiçeklerle gezmeye devam ozaman , seçim senin. Ben sadece gerçekleri söyledim sen kendi bildiğini yap Çağhan. NOT: Senden "merhaba" diyince çiçek isteyen bir kızdan KAÇ ! 2. 3. 4. buluşmalarda o beklentiler ROKET olur ve uzaya çıkar bunu iyi düşün. Çiçek konusunu yukarı yazdım, uzun süre tanıdığın özel kadına alınır çiçek önüne gelene alınmaz. Böyle sürekli hediye beklentisi içinde olan kadınları (maddiyatçı) aslaa mutlu edemezsin.. deneyimlerle sabit gerçeklerdir. Bugün merhaba deyip yeni tanıştığında sende çiçek isteyen kız bu hızla giderek sana 4. 5. buluşmada yüzük isteyecektir çünkü o kafada olan birinin beklentisi sürekli "istemektir" bunları iyi düşün. Bu tip kadınların erkeğe hiçbir faydası yoktur sürekli senden isterler ve sürekli sen tek taraflı olarak onu mutlu etme çabalarsın, o oturur bekler ve sen kendi kendini yersin, senin pilin bitince o başka erkeğe gider.. Akıllı omayan erkekler bu DEJavuyu Film olarak tekrar tekrar izlerler.. Sen izleME
- 11 ay
@Pembistann Gelip benim yazımı zorla oku diye boğazını kim sıktı? bana laf sokma isteğin dürtü haline gelmiş. El nerderdi ye yaşamaktan bahsedilmiyor burada , bazı detaylar açıklanıyor. Bir erkek sevdiği kadına içinden ne geliyorsa onu yapar zaten AMA kadın bunu hakediyorsa düzgün bir kadınsa erkeğe saygılıysa ve vampir değilse erkeği sömürme amaçlı onla görüşmüyorsa !
Ben erkeklerin gözünden ve aklından bir detay bilgiyi paylaştım bunu eleştirip karalayıp küçümsemen bu gerçekleri değiştirmez, dünya gerçeklerine karşı savaşmak akıllıların işi değildir. - 11 ay
Hahaha evlenecek erkek aradığımı da kim söyledi aklı olan kadın da seni seçmez zaten amaaan Allah korusun. Ha bide onları dişisini etkilemeye çalışan Arizona kertenkelesi edasıyla etkilemeye çalışıp da ziyan etme kendini moruk gerek yok. Cimrilik hat safhada. Sen kadından hiçbir şey beklemiyor musun ki o senden beklemesin emre. Çıkarınıza uymadı mı nasıl da güzel fakir edebiyatı yaparsınız siz
- 11 ay
@melomi19
Beni kimi seçip seçmediğimin bir önemi YOK :-) Sen bunlara kafanı yorma. Esasen bu ülkede kadınlar zaten hiçbir şey seçmiyorlar çoğunluk ezik aciz ve MAL gibi bekliyorlar , erkek gidip seçiyor (ilk adımı erkekten bekliyorlar ÇÜNKÜ ERKEK ÜSTÜN, eşit falan değiliz) erkek gidip teklif ediyor ve erkek çabalamazsa kadınlar MAL gibi aciz soğuk ve yalnız geziyorlar bunu halaa bilmiyorsan buralarda boş boş konuşup yazıp kimsenin gözlerini boşa yorma :-)
"evlenecek erkek aradığımı da kim söyledi" ozaman kısa süreli takılacak erkek arıyorsun demekki başka seçenek YOK (uzaylı ya da travesti aramıyorsan) ? OK herkesin kendi tercihi seninde kişiliğin böyle :-) Neler zırvalamşsın arizona kertenkelesi vs.. komik saçmasapan örnekler.. Bir kadın İŞİNE GELMEDİĞİ konular olunca erkeği suçlamaya cimri vs diye hakaretler edip aşağılamaya çalışıyorsa o kadın tamamen terkedilmesi gereken arızalı sorunlu kadındır. Benim kadından ne bekleyip ne beklemediğimi sen boş ver , sen kendine bi baksan daha iyi olur :-) evlenecek erkek araMAyan başka şeyler arayan kadın sensin :-)
Merhaba dediği kim olduğunu bile bilmediği kadına daha ilk günden çiçek alan erkek benim kitabımda = ENAYİ SÜZME APTAL dır , sende öyle birini arıyorsun bu açık ve NET. OK ozaman git "evlenilMEyecek" erkeklerle takıl :-) onlarda senle takılmaktan mutlu olacaklardır bozdurup bozdurup harcarlar :-)
Fakir edebiyatı vs vs zamanı geldiğinde anlarsın neyin ne olduğunu :-) 19 yaşında kimseye akıl verecek seviyede ve kapasitede değilsin, arizano kertenkelisiyle oynama devam et. Bu düşüncelerle ve kafa yapısıyla bulup bulabileceğin erkekciller arizona kertenkeleleri olur. İlişki uzmanı akıılhaastalarının videolarını izleyip gelip buralarda tuhaf şekil polemik çıkartmaya devam ozaman.. Hayatta başarılar.
En İyi Cevaplar
Çiçek almak bazen bir niyetin, bir duygunun, bir zarafetin küçük ama etkili bir simgesidir… ama her zaman sevginin ölçüsü değildir. Sevgilin sana uzaklardan gelmiş, gizlice, zorluklara rağmen senin için yol almış; bu da bir emek, bu da bir değer. Ama yine de kalbinde eksik kalan bir şey varsa, o da küçümsenemez. Çünkü bir çiçek, senin için sadece bir çiçek değil; düşünülmek, hatırlanmak, kıymetli hissetmek demek. Onun fark etmediği bir beklentin içinde bir yaraya dönüşmüş. Bu, onun seni sevmediği anlamına gelmez ama seni tam anlamıyla anlayamadığına işaret olabilir. Bazen insanın içini sızlatan şey, eksik olan bir çiçek değil, onun o çiçeği niye hiç düşünmediğidir.
00 Yorumla
11 ayÇiçek almaması illa değer vermediği anlamına gelmez bence. Herkes sevgi gösterme şeklini farklı yaşar. Senin için çiçek önemli ve anlamlı, belki onun dili başka; hediyeler alıyor, uzak mesafeye rağmen seni ziyaret ediyor, bunlar da değerinin işaretleri. Ama hissettiklerini açıkça konuşmak önemli; çünkü küçük beklentiler bile ilişkiyi güçlendirebilir. Duygularını paylaş, anlayışla yaklaşırsa bu konuyu birlikte aşarsınız.
00 Yorumla
11 ay3 yıllık sevgilim olmuştu bana sadece mezuniyetimde zar zor aldı. Bence olmaz ondan ya seven erkek şımartır değer verir ve bunu gösterir. Tabi önce onunla konuş bazen erkekler düz mantık olduğu için bizim gibi ince düşünmüyor.. Alttan mesaj ver bak millet ne güzel çiçek alıyor bana alan kimse yok vs gibi erkekler söylemeden anlamıyor. Ona rağmen umursamıyorsa yol yakınken vazgeç
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Ah tatlım, anlıyorum seni! Çiçek, bir jest olarak çok özel ve anlamlı gelebiliyor insanın kalbine. Kendi hikâyemde de ben çiçek almayı seven biriyim, çünkü küçük gibi dursa da derin mesajlar taşıyor ya! 🌸 Ama bazı insanlar çiçekle duygularını ifade etmeyi pek düşünmüyor ya da akıllarına gelmiyor olabilir. Bu durumda ona hislerini nazikçe ifade etmek en iyisi. Biz severiz böyle tatlı dokunuşları, ama bazen sevgiliye "bunu yapınca ne kadar hoşuma gider" demek gerekiyor.
O kadar uzaktan yanına gelebiliyorsa, emin ol senin için çok değerli şeyler feda ediyordur. Belki çiçek almak veya jest yapmakla sevgisini gösteremiyor ama başka yollarla bolca sevgisini sunuyordur. Ona çiçek beklentini küçük bir ipucu olarak söyleyebilirsin. Mesela "En çok sevdiğim şeylerden biri, sevdiğim birinden çiçek almak" gibi bir şey. Eminim seni görmek için kilometreleri aşan birisi, buna da özen gösterecektir 🌹00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
40Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı.
u 11 ayevet öyle..
00 Yorumla
11 ayÇocuk senin için gizli gizli yanına kadar gelmiş bence bunun daha üstü yok. Belki de daha kalıcı hediyeler almak istemiştir. Ama eğerki istiyorsan bir gün çiçekleri sevdiğini söyle belki o zaman sevdiğin için sana alır erkeklere bazı şeyleri demezsen anlamıyorlar maalesef
10 YorumlaŞu çiçek olayında takılıp kalmayın Arkadaşlar bunun yanında sana başka şeyler yapıyorsa Önemli olan bu Örneğin seni düşünüyorsa Sen acıktığında sana bir şeyler getiriyorsa sen bir yere gitmek istiyorsan seni götürüyorsa sana sürpriz yapıyorsun illa çiçek seni sevdiğini göstermez
00 Yorumla
11 ayValla bende çok nadir almışımdir ancak bu değer vermedigim anlamina gelmez hatta kendi derdi çiçek alacagina biseyler yer içeriz derdi 😊 bu biraz anlayış olayı gerçekten hissediyorsan değerli olduğunu çiçek böcek bence gereksiz (özel gunker vs hariç tabiki)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayAçıkçası evet benim de 3 senemi verdiğim adam tek bir çiçek ne hediye almadı. Ben çok sevip değer vermişim. Arada bakıyorum. Şimdi evlendiği kadına çiçekler hediyeler yağıyor. Dediğin gibi değer vermiyor olabilir. Ama üzülme sakın aynı çok da değer verme biraz mesafe koy şimdiki aklım olsa ben böyle yapardım
00 Yorumlatakılma böyle şeylere doğudan batıya gelmek bile şu şartlarda bence büyük lutüf büyük fedakarlık adamın çiçek kültürü yoktur onun dışında hediyeler almış sonuçta ayrıca gül alma modası geçeli çok oldu alırsa başka bişi alsın
00 YorumlaÇiçeklere değer verdiğini gösteriyor. Sana değer veriyor ama çiçekler ölsün istemiyor, dalında güzel diye düşünüyor ki bence de öyle, çiçek bir canlı sonuçta, birine hediye olsun diye onu dalından koparıp öldürmek saçma.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 393 cevap paylaştı.
11 ayben de almıyorum almayacağım da zira
geçmişte sevgilim yenbir işe başlamıştı ve ben ona bir buket gönderdim
akşam buluştuğumuzda bu ne böyle ergenmiyim ben demişti ki yaşı 28 idi çiçek hediye etmenin yaşımı olur?
00 Yorumla Hiç çiçek alınmaması ne demek iyi bilirim bence de bu değerle doğru orantılı… insan değerini somut maddi şeylerle de gösterebilmeli… kim ne derse desin… bu kadar zor olmamalı… içinden gelmeli ve alınmalı…
00 Yorumla
11 ayney işin var doğulu ile kafa yok bu kızlar da :D
10 YorumlaHer şey çiçek gül değil ki sana önem verip vermemesi mesele ve ayrıca biri doğu diğeri batı öyle insanlar tanıdım ki evli eşi ölse bı bardak su vermeyecek kişiler biraz da kıymet bilin bence
00 YorumlaSenin yaş grubundaki kızlar çiçek alan erkeği sevmeyecektir. O yaştaki kadın ona değer vermeyen erkeği çekici bulur. O adamın o kadına zarar verdiğini herkes görür ama o kadın onu anlayamaz
00 Yorumla
11 ayBir erkek çiçek almıyor diye üzülme bende çiçek almam çünkü bu sevdiğim hatundan daha güzel bir çiçek bulamadığım için. Buna benzer veya daha iyi bir açıklaması vardır kesinlikle 👍
00 YorumlaSevgilinin sana değerini bir çiçekle mi ölçüyorsun ha arada bir küçük sürprizler yapsaydı iyi olurdu ama o yapmıyorsa bile sen yap belki onu da bu şekilde düşündürtmüş olursun. Seni sevmesi Seni tüm kadınlardan davranislariyla özel hissettirip saygı duyması aldatmamasi en büyük hediye degilmi zaten
00 Yorumla
11 ayLütfen kendinize dertler açmayın bir sürü şey yapmış demek ki aklına gelmiyor uygun bir dille böyle bir isteğin olduğunu belirtsen çocuk bundan sonra alır zaten
00 Yorumla
11 ayBir çiçekle değer ölçme bence iki gun sonra kuruyor zaten: ))
Kac km den seni görmeye geliyor kaldiki bunu sana olan ilgisinden de anlayabilirsin
00 Yorumla
11 ayÇiçekleri sevdiğini bilmiyor muhtemelen. Ama verilen değeri ve sevgiyi nesnelere bağlamak bence yanlış. Seni ne kadar sevdiği ve değer verdiğini, "seni en son ne zaman gülümsetti?", "senin için en son ne zaman fedakarlık yaptı?" gibi soruların cevabında bulabilirsin bence
00 Yorumla
11 ayBu senin için çok önemli bir konuysa onunla konuşmalısın. Erkeklerin çoğu bu tür şeylere önem vermez ya da anlam yüklemez. Bazen erkeklerin tuşuna basmak gerekiyor. 🦋💫🍀
00 YorumlaÇiçek yoksa değerde yoktur gibi bir algı oluşmasın. Değer verdiğine dair başka şeyler hissetmiş olman lazım
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
11 ayHerhalde sana çiçek almayı aklına gelmemiştir. Çiçek daha basit ve sıradan olacağını düşünmüştür belki oncin almamıştır..
00 Yorumla Çiçek almaması illa değer vermediği anlamına gelmez. Sevgi farklı şekillerde gösterilir belki onun yolu bu değil.
00 Yorumla
11 ayBana çiçek al de er*kekler de pek düşünme kabiliyeti olmadığı için çok açık söylemen gerekiyor.
00 Yorumla
11 ay6 senelik sevgilim de bana çiçek almadı çünkü çiçekler gereksiz pahalı. İşim olunca her hafta alıcam diyor.
00 YorumlaYani 1 senede de almadıysa kusura bakma ama öküzdür biz kız arkadaşlarımla bile birbirimize alıp şımartıyoruz yanisiii
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySen "ben bu çiçeği çok seviyorum" de laf arasında. Hala almıyosa onun odunluğu. Bir de uzakta, uzun yoldan geliyor ya. orada alsa çiçek mahvolur. Senin yanında alsa çiçekçi bilmiyodur... Dediğimi yap sen
00 Yorumla
11 ayÇiçek sevdiğini belli et belki düşünemiyor. Normal hediye alıyor diyorsun demek değerde veriyor.
00 Yorumla
11 ayHayır Değer Veriyo Eminim Benimde Sevgilim Bana Çiçek Almıştı Baya Seviyo Beni
10 Yorumla
11 aySevgiyle ilgisi yok degerlede ilgisi yok bak diğer şeyleri almış çiçek almayı akıl edememis sadece
15 Yorumla- 11 ay
Simlisogan diye okudum ismini
- 11 ay
Ee ne yapayim
- 11 ay
Al şimdi bu bilgiyle ne yaparsan yap yani
- 11 ay
Su sitede bı tane normal kadın yok
- 11 ay
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
11 ayÇiçek değilde hiç bir şey de almamışsa maalesef öyle görünüyor
00 YorumlaYanii , sevgilim bana çiçek almasaydı üzülürdüm. Ama hediye alıyormuş , bu da bir şey...
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 660 cevap paylaştı.
11 ayBu konulardan anlamadığı kesin sevgilinin odun öküz artık
00 Yorumla Bence değer veriyor sadece verdiği değeri çiçekle değil başka şekilde gösteriyor
00 YorumlaKimi kadın da çiçekten nefret ediyor. Önemli olan gösterdiği sevgi yaptığı fedakarlıklar
00 YorumlaÇiçek almak anlamsız ezberlenmiş bir ritüel. Sevgi böyle şeylerle ölçülmez ki
00 YorumlaAyrılmalısınız. Çiçek almayan sevgili yarın evine de ekmek almaz. Kriter bu olmalı.
00 Yorumla
11 ayZaten hediye alıyormuş, illaki çiçek olması gerekmiyor. Hiçbir şey almasaydı, o zaman sorun olurdu.
00 YorumlaSenin için doğudan batıya gelmiş bundan dahası mı var? Çiçek de eksik olsun.
00 Yorumla
11 ayDemek ki seni herkesin sevgilisini sevdiğinden farklı seviyor.
Bu hiç aklınıza geldi mi?00 YorumlaBaşka bir şey de mi almadı veya sen aldın o almadı mı
00 Yorumla
11 ayÇicek alıp almaması değerini belirlemiyor.
Öyle insanlar var ki çiçek alıyor ama aldatıyor...00 YorumlaYa bazı erkekler çiçeği gereksiz buluyor. Başka hediyeler alıyorsa takılma çiçeğe.
00 Yorumla
11 ayE bekledigini bilmiyordur. De ben cicek cok severim alacaktir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBir " ot parçası" senin için neden bu kadar önemli?
Sen onun yanına gittin mi?
00 YorumlaÇiçek almaması değer vermediği anlamına gelmez, çünkü o kendi çiçeğine değer veriyor... Senin için onca yol gelmiş değer vermese gelmezdi takılmayın böyle çiçek meselesine.
00 Yorumlabuluştuğunuzda ona onun yanındayken bir adet gül alıp bak o kadar da uzun süren zor bişey değil deyip verebilirsin hem sakayla karısık anlar bence. hic almaması da biraz garip
00 Yorumla
11 ayBelki çiçek sevmiyor ya da düşünemiyordur ya da sönük görüyordu romantik hediyeler alıyorsa sorun yok bence
10 YorumlaÖnemsemediğini düşünüyor olabilir veya o kadar fedakarlık yapıyorum bi çiçeği de düşünmez diye almıyor olabilir
00 YorumlaYani bu davranışları ile alakalı çiçek bunu belirtmez.
00 YorumlaUfak jestler iyidir çiçek almıyor olması değer vermediği anlamı gelmez
00 Yorumla
11 ayAlakası yok. Belki boş geliyodur bu işler ona. Olabilir
00 YorumlaÇiçekle değer ölçülüyorsa çoğu kadın sevilmiyor demektir
00 Yorumla
11 ayKız hediyeler almis ya
01 Yorumla
Soran11 ayAma cicek baska mesela ben hiç cicek almadım o yüzdende ondan bekliyorum
Gizli Üye(30-35)11 ayAyneen öyle ben odunum ben anlamam bunlar bos laflar ömrunuzu bu ayilara harcamayin
10 YorumlaAllah başka dert zeval vermesin
00 Yorumla
11 aydusunememistir ailesine cicek alan adam secin
00 Yorumla
11 ayHediye alıyormuş illa çiçek olmasi gerekmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayDoğudaki adamla sevgili olursan öyle olur onlar almaz
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
11 ayHe değer vermeyen odunun teki
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayPara harcamak istemiyor galiba
00 Yorumla Odun sanırım. Göstermez ama belirt kırıldıgını
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgilim hiç çiçek almadı. Bu bana değer vermediğini mi gösteriyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler