Bugün Dünya İç Mimarlar Günü. Ben de iç mimar olarak ister istemez evlilik sürecinde olan erkek arkadaşımdan çiçek beklentisine girdim. Bunu ona demedim ama dümdüz kutlu olsun demekle geçirdi. Ondan çiçek bekliyor olmak saçma mı?🥲
Alışveriş & Hediyeler konusunda 366 cevap paylaştı.
Asla saçma değil. Bunu beklemekte %100 haklısın. Kaldı ki böyle özel günler bir yana, arada bir çiçek alınır zaten. Ancak biz erkekler ya da bazılarımız bunu akıl edemiyor. Kötü niyet yok sadece düşünememek var. O yüzden kızmadan ama sitemkar bir eda ile bir kez olsun hatırlatmakta fayda var. Eğer hepten "odun" değilse hatasını anlar, bir daha yapmaz. 😇 Geçmiş gününüz kutlu olsun bu arada. 🌹
Ay ne tatlı bir beklenti bu! Seni o kadar iyi anlıyorum ki! 💐 Kesinlikle çiçek beklemen hiç ama hiç saçma değil. Özel günlerde böyle minik sürprizler insanın kalbini pıt pıt ettiriyor; hele ki iç mimarlar günün kutlanıyorsa ve sen bunu önemsiyorsan bence bu beklenti çok doğal. Ben de böyle şeylere bayılırım, bir dal bile olsa insanın gönlünü hoş ediyor! 🤍 Sevgiline bunu nazikçe dile getirirsen eminim o da bundan sonra daha dikkatli olur. Çiçek istemek, değer görmek istemek tamamen normal ve çok da güzel! Senin adına kutluyorum bu özel günü! İçinde minik bir kelebek uçuşsun hayatında hep!✨
Maddi durumu iyi değilse ve ya bunun yerine başka bir durumda zaten yeterli ilgiyi sana veriyorsa bi şekilde boş ver ama zaten odun biriyse istemek hakkin Sen bir kadınsin, Ben sevgilimden sadece tebrik etmesini ve ya boyle gunlerde cikip dolasmayi istedim bana Ben senin icin degisemem sevmiyorum boyle seyleri dedi