Bu konuda farklı düşünceler var. Kimisi birlikte olmak anlamında söylüyor kimisi de hiç dokunmamaktan bahsediyor gibi. Sarılmak, el ele tutuşmak bunlar olmadan aşk, sevgi olur mu. Görüşlerde bile uzak mesafe ilişkisi yaşamam deyip dokunmadan sevmeye evet diyenler görüyorum. Şahsen dokunmadan sevemem. Benim dokunma anlayışım ise sarılmak temas etmektir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?Sana sarılmak vardı şimdi, gülüşünden öptüğüm..
Temassız hayal ede ede sevmek , bana mutlaka sonu olan masal gibi geliyor. Sevdiğimi tensel olarak hissedebilmeliyim, dokunmalıyım. Sevgiyi soyut haliyle yaşamak rüya aleminde hapis olmak demek. Ben sevgiyi somut hale getirmek isterim. Bununda tek yolu ona dokunmaktır.
Bazen gerçekten sevmek için dokunamamak gerekir dokunmadan sevmek gerekir uzaktan sevmek gerekir bir insanı gerçekten sevmek ona dokunmak ona sarılmak öpüşüp koklaşmak değildir bazen gerçek sevgi sadece içten bir seni seviyorum kelimesiyle bile olur mesela bunu şöyle düşüne bilirsin biriniz öldü diyelim dokunamıyorsunuz ama sen yaşıyorsun o öbür dünyadan senin ona olan sevgini biliyor ve senin de kendi yanına gelmeni bekliyor aynı şekilde sende bu dünyada onu seviyor ve onun yanına gitmeyi bekliyorsun ama noldu hani sevgi dokunarak birbirinize dokunamıyorsunuz ama kalbinizin bir yerinde hayla birbirinizi bekliyorsunuz umarım yardımcı olabilmişimdir yazı yazmayı çok seviyorum ve böyle düşündürücü şeyler çok hoşuma gidiyor bidahaki sorularda görüşmek üzere
Seviyorsam bir ilişkim olacaksa dokunmam şart. Sarılıp kokusunu içime çekmem gerekir ki özlediğim zaman o kokuyu hissedeyim. Ellerini tutup sıcaklığını hissetmem gerekir ki yanlız olduğumda onun varlığı aklıma gelsin, ellerini avuçlarımda hissedeyim. Nefesinden öpmeliyim ki, aşkın heyecanı hep kalbimin ritmini değiştirsin.
AA nasıl kuramadın, ben yazarken daldım gittim valla. Akşam üstü gün batımında ıssız bir sahil kenarında kumlara uzanmışım yanımda da sevdiceğim. Sadece gözlerimiz konuşuyor. Nefesinden öpüyorum...
İnsanın sevdiğine dokunması bir bağ yaratır. Olan bağı da daha güçlendirir. Evet şartlar uzak mesafe ilişkisini gerektiriyorsa sabredilir elbet dokunmadan da sevmeye devam edilir her fırsatta da biriken borçlar ödenir. Başka türlü eksik kalır her şey bana göre
Bazen birini seversin dokunmasanda , bir gülüş bir bakış yeter ama bir süre sonra sabır kalmaz yanına gelsin istersin dokunmak sarılmak istersin. Çok sürdürmek zor olur
Cinselliği üreme görevinden ibaret olarak gören asexsuel, tırsak, zeka fukarası türk kezbanı tarzıdır bu. İnsan seviyorsa dokunmak ister, dokunma şansı varken bunu yapamiyorsa o ilişkide rahatsızlık vardır.
Dokunmak güzeldir herkes ister lakin dokunmadan da öyle güzel sevilir ki, belkide aşkların en masumudur, hiç dokunmadığın, kokusunu almadığın birine ömrünü adayacak kadar bağlanmak.. daha ötesi var mı?
Benim yaptığım gibi olur sadece platonik seversen seversin maksimum sonra unutur gidersin , ileride bir tanesi daha olur ki karşılık bulur bu hoşlantı akabinde onunla da evlenirsin tam olarak böyle olur hocam
Valla temas bağımlısıyım dokunmadan severim oda maks 2 3 ay sonrası kıskançlık krizine giriyorum (karşındakinden şüphe değil) örneğin baktığı ayna uyuduğu yastık saçını taradığı tarak vs vs
Nikaha kadar beklesin kimse ölmez ya kalpler birbirine değdikten sonra bedenlerin dokunmasına gerek kalmıyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Teen wolf dizinin bu sahnesi soyle bunlar sevgili cocuk biraz asi capkın kızda çok guzel kıskanç surekli kavgalilar ama ayrılamiyorlar çocuk yurt dısina gidiyor orada gay oluyor dondugunde kizla sariliyorlar
Mesela aşık olursun, bir fotoğrafıyla giderirsin hasretini, özlemini, ona ait bir eşya ayakta tutar mesela seni. Hani ona yazdığın şiirler vardır ya işte onlar yakınlaştırır seni ona ne kadar uzak olursa olsun bir resmiyle seversin onu