Sizlerden ricam bu oluşturduğum satırların bir hatıra olarak kalmasını sağlamanız.. 28 yaşındayım, 19 yaşımda hayatımın en güzel en değerli oluşumunu tanıdım.. 9. senemizi tamamlamak üzereyiz elifimle.. Kanserle mücadele etmekte.. Sol elinde kist mevcut, kalem, çatal gibi şeyleri kullanamıyor.. Onu yaradan Allah'ın aşkına öyle temiz, öyle güzel öyle yoğun seviyorum ki.. 9 yıldır yemeklerini yediriyorum, duşunu aldırıyorum, sinema sistemi kurdum ayağına kadar gidiyorum her gün filmler izliyoruz.. Anlık kokusuna, tek bir ufacık gülümsemesine canımı vermeye hazırdım yıllardır halada hazırım.. Vücut ağrıları oluyor, kabuslar görüyor, yeri geldiğinde ayağa dahi kalkamıyor. Ben size gerçek sevmeyi anlatıyorum işte.. Dokunmadan, hissederek, bir an olsun onu zihninden kalbinden silmeyerek.. Bana Şair adamım diyor.. Ona ne kadar güzel baktığımı, ne kadar şerefli ve güzel sevdiğimi vurguluyor.. Allah korusun yarın bir gün vücudunda bir özrü olsa ayağının altında bile yaşarım.. Onun aşkı saç diplerinde, ellerinde, gözlerinde, kokusunda, dudaklarında her yerde ve her an benimle.. Ağustosun Zsinde hayatının en büyük en sonuclandırıcı ameliyatını geçirecek.. Doktoruyla konuştuğumda %60 risk olduğunu söyledi.. Yalvarırım dualarınızı eksik etmeyin, canımdanda can olan, bana sevmeyi aşkı öğreten, her şeyden önce bana imkansızın olmadığını öğreten cennet beyazımı kaybetmek istemiyorum.. Bugün yaklaşık saat 6 civarı saçlarını kızıla boyadım kendisi istedi.. Ve ojelerini yaptım herhangi bir şey o kadar yakışıyor ki.. 0 benim hayatımda vazgeçemeyeceğim belkide tek varlık.. Bendeki bir varlık, bendeki benlik, gönlümdeki şenlik.. Biz düğün kararı aldık 24 temmuz 2022 için benim iki gözümün feri masadan kalktığında Allah'ın izni ile yuvam olacak, eşim olacak, herşeyim olacak.. Varsın eli tutmasın, ben kalbimle sarılırım her hücresine.. Bir ömür ben yine ellerimle yedirir, temizliğini sağlarım.. inanıyorum tüm yüreğimle.. 2023 yazında ondan doğacak, onun gibi maviş gözlü, sapsarı saçlı, gamzeli, cennet gülüşlü bir kız çocuğumuzun dünyaya doğacağına gönlümüze doğacağına inanıyorum.. 2 yıl sonrasında bu yoruma gelirsem eğer, kızımızı kucağımıza almış olarak yanıtlayacağım yorumlarınızı sağlıcakla gerçek Aşkla kalın canlar...
Bunlar yeni keşfettiğim bi kanala yapılmış bi yorumdu... Bana gerçekliğini, samimiyetini fazlasıyla hissettirdi. Önceleri hep derdim, insan dokunmadan sevmeyi becerebilir mi diye. Ve bi örnek olmadığı için karşımda hep hayır derdim. İllaki sevenler vardır ama kıyıda köşede işte, sen görmezsin derdim... Kitaplarda hep görürdük ya işte uzaktan uzağa sevenler, canı yansa bin kat canı yananlar, sırf üzülmesin diye susanlar... Tek bi bakışı ile kalbi yavaşlayanlar, sakinleşenler, huzura erenler... Bunlar hep kitaplarda olur derdim. Ama kim bilir, belki de orda sessiz sedasız oturmuş ve onu bekliyordur. Sevdiğini...
Güncellemeler
+1 yıl
Ya ben kimseyi en iyi görüş olarak seçmedim ki. Bi botu anladım da erkeklerden niçin eig seçilmiş onu anlamadım. NOLUYA YAHUUUU 😅
Güncellemeler
+1 yıl
Sanırım yukarıda bahsettiğim şeyler trol.. Yani kötü düşünmek istemiyorum ama öyle görünüyor. Mümkün değil herhalde dokunmadan sevmek hee? 😅
Dokunmadan sevmek mümkün mü. Dokunmadan sevmek nedir bilir misin?
Merhaba. Dokunmadan sevmek elbet ki mümkün. İnsan zaten sesine sarılır, mesajlarına, fotoğraflarına sarılır. Mesafeler sadece dokunmaya engeldir. Seven insan dokunmadan çok güzel sever, hatta o kadar güzel o kadar temiz sever ki şüpheye bile düşmezsin.
Bunu yazan bir erkek mi pek anlayamadım efendim ama.. Eğer öyleyse helal olsun... Yani pek yabancı değilim bu konuya benim yaşadığım farklıydı tabi ama.. Sonuç olarak 3 sene boyunca ne kendisini gördüm, Ne elini tuttum, nede dokundum... Sadece sesini duyarak telefonda tam 3 sene aşk yaşadım.. Sonu iyi bitmesede yaşadığım en saf ve en güzel aşktı... Dilerim RABBİMDEN herkesin karşısına böyle seven insanlar çıkarsın inşallah...
Dokunmadan sevmek insanlara ağır bişeymiş gibi geliyor efendim.. Ben bunu yaptığım zaman teknoloji yoktu.. Ama şu anda olsa durum illaki değişir sanırım..
😑😄Duygu yüklü bir yazı... (Suskunluk) . . . Sorry... yazamadım. Adam sevmeyi anlatmış zaten diyecek pek bir şey yok. Bunu kabul etmek, bu kadar zaman beklemekk.. "sevgilim diş teli kullanıyor ayrılmalı mıyım?" Diyen var ya...😅 Veya "eşim çok ilgili ama istemiyorum başkasını istiyorum." Diyen var... Adam kusurlarından rahatsız olmamış... gösterdiği ilgi kadar ilgi görmemiş buna rağmen hiç gitmemiş.. Helâl olsun ne diyelim... :) Rabb'ini bilen emanetinin kıymetini de bilir elbette... Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.
"Dokunmadan sevmek" kalıbı başlı başına yanlış. Hataya düşen muhafazakârların çıkardığı bir kalıp! Dokunmak gibi bir engeli neden koyar bir insan, sevdiğine?
Dokunsunlar demiyorum ben, dikkat ediliyorsa iletişime de dikkat edilmeli! Nefs insanın en büyük düşmanıdır, iletişim ile nefsi durmadan alevlendirirsin. İnsanlar sanıyor ki dokunmadan iletişim olursa sevap. 😄 Anlatmak istediğim bu durumdu.