24yaşında babyface güzel cekici biriyim.. Evimizin önünde markette calisiyordum sonra ayrildim oradan ama bu semtin insanıyım yani. Ayrildiktan bi kac hafta sonra param icin markete gittigimde hergun gelip giden babam yaşında ama genc ruhlu biri var o da arkamdan geldi.. calistigim zamanlar ismimi ohle guzel soylerdi ki.. hatta calişanlar bile ima ediyordu biliyordu hepsi benden hoşlandıgını.. ben de kizi bekliyorum para icin.. bu yaninda da bakimsiz karısı da geliyor geldi girirken beni gordu o zaman karı önden gitti işte bu ama kaldı beni gordugune sevindi.. Bana "buralar seni çok özledi" dedi ben de öylesine güldüm.. Sonra hic görmedik bir birimizi... Sizce ne düşünüyor? Beni unuttu mu? Evimin yerini biliyor bence?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Trol değilsen, sana okulda mantık diye bir şey öğretmemişler belli ki
Neden öyle diyorsunuz?
İhtiyara bacağına bizim gibi gençlere bak dedim
2tane kasiyer duruyoruz öylece, ismim de cansu.. Bu adamı gösterip iş arkadaşım benim yanımda birisine konuşuyordu: "bu adam cansunun kasasinin önünde 100tane insan olsa da cansudan gecicek gorursunuz" öyle de oluyordu zaten hep benden gəcerdi
Ee yani
Ne
Baban kaç yaşında gjfdk
51
he yok ben küçük kalıyorum 32 jgkfld
Denendi onaylandı o ilişki yürümüyor beybisi
Neden ya
Dene sen de gör
2tane kasiyer duruyoruz öylece, ismim de cansu.. Bu adamı gösterip iş arkadaşım benim yanımda birisine konuşuyordu: "bu adam cansunun kasasinin önünde 100tane insan olsa da cansudan gecicek gorursunuz" öyle de oluyordu zaten hep benden gəcerdi
O anlamda demiyorum tatlım tamam senden hoşlanır sever o ayrı konu
Aşırı yas farkı olan ilişkilerin altında psikolojik bazı şeyler vardır normal değildir ve bu yüzden sağlıklı değildir
Benimkide en genć ruhlusundandı 3 sene sevgili olduk sonra artık patladık yani
Neden? Çünkü karşımda sevgilim değilde babam varmış gibi hissettiriyordu artık
Ne kadar genç ruhlu olsa da o nesil farkı kendini ilişkinin ilerleyen dönemlerinde farkettiriyor gerçekten karsında ikinci bir baba varmış ve onunla sevgiliymişsin gibi hissedince canın çok yanıyor
Yol yakınken vazgeç diycem ama vazgeçmiyceksin biliyorum güzelim
Ben o hatayı yaptım dinlemedim sen de dinleme ve acını çek belki bu senin senelerine mal olacak ama en azından ders almış olacaksın
Ama ben herseye ayak uyduran biri oldugum icin bence cok sorun cıkmaz yani 2gönül bir olduktan sonra dimi? Hem hic gormuyoruz ki bir birimizi
Sacmalmaa bence soruyu sil
Neden yaa
Babam yaşında diyon. Sonra çok pişman olursun. Kendi cağın bittimi. Babam yaşında diyon mutlu olmazsın zaten cinsel yönden iş biter adamda
Belki hisleri var bana karşı
His var ama yaprak kalmıyor napacan jshdhd
Tamam geçsin senin önünden ne değişecek cağ farkı var anlasamazsiniz ve yaprak kalmaz diyom Anlamiyon mu
Yaprak kalmaz ne demek?
Cinsel yönden diyorum sen gençsin istekli olursun onda iş bitmiş olur
Sizce unutur mu beni uzun zaman gormeyince?
Evet unutur
Ya niye
Ozleden yaz anlatiyim yoruldum burdan yazmaktan
Kendi yașında sevsen olmuyor mu ya
Kafam cok buyuklerle uzlaşıyor kendi yaşımdakilerden farklı düşaunuyorum
Bu adamın așkı seni yatağa atana kadardır bence erkeklerin neyine güveniyorsun
Bu așk mı șimdi arkadașım?
Ne peki
Göz dikmek tabii ki kaç yașında adamm karısı da var
Hatta bi kac aylık cocugu da var
Hatta sapık
Peki senin düşüncen nedir ilgin var mı
Evet ya keşke beni alsaymış
Ben yaş farkı olunca aşk daha süper oluyo
Benimde hep küçüklere ilgim var ama aşk gerek
Bence süper olumlu
Ne
Soruyu sil bence
Neden ama yaaa
Çok sacma amaa nasıl seni sevebilecegini dusunuyorsun cinsellikten baska birsey dusunmezki
Ama bence güzelligimi ve safligimi sever
Bence sadece bedenini sever.
Neden herseyi kötü yorumluyorsunuz
Kocaman adam karısından birsey bulamazsa ne yapar ya
? İhtiyarlarla uğraşma.
Nedenmiş o
Ya görüş bildirdim allah aşkına neyse uzatmamızın anlamı yok hayat sizin😇
unutamaz senin gibi bebegi
Bence de yani sevilmeyecek biri miyim?
deli bile olur sana
Peki ben neden hala yalnizim?
demekki analasamiyorsunuz beraber olmak icin
gelsen öbur taraftan yaz
Asla ve asla
Neden yaaaa
Sever
Gercekten miiii
Eveeet
Sever seni
Gercekten mi