Sizce babam tarafından seviliyor muyum?

Babam ile çok kavga ettim. O bana laf söyledi, bende ona. Sonrasında ben ona tam ne dediğimi hatırlamıyorum çık git filan dedim herhalde ama el kol hareketi yaptığımı çok iyi hatırlıyorum. Sonrasında annemle kavga etti. Bana ve anneme kötü laflar söyledi. Sonra ki günler yüzüme bile bakmadı. Bende onun yüzüne bakmadım. (Babam annem ve benden bıktığını söylemişti kavga esnasında. Bizden bıkmış artık.) Sonrasında da benimle konuşmamaya devam etti. (Bende konuşmadım.) Annemle ben evde olmadığımız bir vakit bir tanıdığa bana kırıldığını söylemiş. Sonrasında o tanıdıkta babama dışarıdan bakıldığında bana değer vermiyormuş gibi gözüktüğünü söylemiş. Babam dolukmuş. (Ben bu dolukmasının duygu sömürüsü olduğuna inanıyorum.) Bu konuşmadan sonra bayram günü yanımıza geldi ve bana yakın davrandı ancak ben pas vermedim. Sonra birgün annemle şiddetli kavga etti. Anneme geberseydin filan dedi. Bende oradaydım. Onların kavgalarını ben ayırdım ve sonra ona bela okudum. Bana bu kavgalardan öncesinde de kötü laf söylemişliği var. (Ş***fsiz) Ben o lafları haketmedim. Babam benim yüzüme bile bakmıyor ama kuzenlerimi görünce onlarla konuşuyor yüzünde güller açıyor. Annemi ve beni şu an önemsemiyor. (Ya da öyle görünüyor.) Şu anda sürekli başka yerlerde. Annem bana babamın beni sevdiğini söylüyor ama ben inanmıyorum. Sizce haklı mı? Beni seviyor mu?

Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama okuyup cevaplanlara teşekkürler. :)

Sizce babam tarafından seviliyor muyum?