AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
benim de tam tersi maskeyi çıkarınca sen maske takma diyolar 😅
Ağzın kokuyor olabilir mi 🤔 bir dişçiye görünmekte fayda var.
Böyle insanların ilgisine ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum zaten boş ver.
Çirkinsin demek ki. Şaka şaka. Takılma bu kadar çok önemli sanki insanların bakması.
Bi abla var çalıştığım yerde yüzü güzel değil kendi de diyor. Maskeyle kalsak keşke hep diyor. Senin de o hesap büyük ihtimalle maskeyle güzel duruyorsun maskeyi çıkarınca ortaya çıkıyor tipin
Burnun cirkinse maskeyi cikarinca hayal kirikligi olabiliyor
Erkekler bazı kızların maskeyle daha güzel olduğunu söylüyor normalde güzel misin
Maske cok aldatici oluyor, sadece gozleri gormekle butun yuzu gormek arasinda buyuk fark oluyor
Demek ki
Maskeden görünmeyenler görünenden daha çekici değil
Hepimiz maskeliyken daha guzeliz 😄kusurlarimizi örtuyor
İnsanlar canım biraz çok takılma kendileri sanki çok güzel yakışıklı
Sen de bir dahakine bol şeyler giyin ve önce yüzünü göster bakalım tepkileri ne olacak?
Haklısın diyorum ve geçiyorum. Hiç ekstra söze gerek yok.
Demek fiziğin saçların güzel. Yüzünü bozan ne peki burnun ya da dişlerin mi onlarıda yaptrabilirsin
Maske gözlerin gızelligini ortaya çikariyor. aynen dediğin gibi bi cok kiz maskeyi çikarinca soğudum
Belki utaniyorlar cok güzelsin cekiniyorlar insanlat derken erkeklermi
Fotoğraf atman lazım. Demekki çok değişim farkı var maskeli ve maskesiz.
Maske takan bayanlarda bakışlar ön plana çıktığı için ilgi arttı
yani temkinle yakjlaş neden maske çıkınca her şey bitiyor büyü bozuluyor ki
Takma kardeşim ya sal gitsin seni isteyen yüreğinle istemeli
Cunkü maskeden cok güzel görünüyor insan özellikle siyah maske fena duruyor. Cıkarınca tipsizlik belli oluyor
Fiziğin çok iyi olunca yüzünü çok daha iyi bekliyor olabilirler ondan. Fakat yüzünde fiziğine göre çok iyidir eminim. Takılmamak lazım
güzel olan sadece gözlerin burun ve dudakların güzelliğine gölge düşüyor olmalı
Erkekler abaza bunu kabul et, yüzünde sivilce problemin falan varsa doktora gitmeni öneririm 2-3 ayda düzelir, eğee sorun yoksa güzel fondoteni çek kırmızı ruj sür güzel giyin bakacaklardır mutlaka
Bizi abaza yapan sizsiniz?
Kadınlar da abazaaa vermeyen kalmadı
- ... çünkü güzelliğe ilgi gösterilir ve onlarda maskeni çıkardığında ortaya çıkan güzelliği görebilecek göz yok.
- ... çünkü gördükleri güzelliğin ardını sorgulayacak erdem onlarda yok.
Bende de tam tersi maskeyi çıkarınca ilgi gösteriyorlar insanlar garip valla
Kendını sev
İnsanlara cok takılma
Beklentiler içinde olma seni beğenmeyen kadar bir o kadar beğenen de vardir
Bunu unutma iyi geceler 💤
Cevabı tabiki de insanoğlunun varoluş sebebi olan meraktır. Her zaman gizemli şeyler bize cazip gelir, merak durumu sona erince normal davranışsal durumuna geri döner :))
Bendede o zayıflayınca oluyor ama vücut olarak değil zayıflayınca yüzümde zayıflıyor ama kilo alınca yüzüm topaklaşıyor o zaman yüzüme bakmıyorlar kilo alınca bende kendi yüzümü sevmiyom
Bazıları gerçekten öyle maskele afetttt ama bi cıkarıyor direk kaçıyorum
Gözlerin çok güzel demek ki ( mutlaka sen de güzelsindir )
Bak tontisim bunun adı maske fantezisi, bunun ileri boyutu carsaf türban fantezisi de var.
Yüzüne bakmaları güzel sevebilecek insanlar çıkmış ama karşına maskeyi indirince neden itici geliyorsun burnunda mı sorun var dudakta mı?
yani gözlerin güzel anladığım üzere fakat yüzünle birlikteyken güzel gelmiyor bunlara, ondan birden değişiyor fikirleri.
İnsanoğlu işte çiğ süt emmiş, meryem'in de gözleri açılınca rıfat'ı beğenmedi halbukisi körken ona ne kadar aşıktı...
Yasinla alakalı olabilir mi? Maskeyi cikarimca küçük olduğun anlaşılabilir
Bence bu harika bir şey, dış görünüşünle değil fikirlerinle ilgilenen doğru insanı bulmanda sana bir avantaj sağlayabilir
Fotoğrafına baktım hiçte çirkin değilsin neden maske çıkarttıktan sonra işler değişiyor mesela ben varım @
Gizli sormuş nasıl baktın fotoğrafına?
Aaa seninki ile karıştırdım😂
Gercekten ALLAH kadinlarin kaşını ve gozlerini oyle guzel yaratmiski maskeli cok tatli ve cekici geliyor bu olay sadece senlik degil.
Gözlerinden etkilendiler diyeceğim ama maske çıksa bile gözler aynı göz yani insanoğlu garip biraz anlamlandırmaya çalışmamak gerek
Bendede oluyor maske takdığın zaman güzel görünüyosun ama çıkartınca insanların fikirleri fazlasıyla değişiyor
Maskesiz halini bi atar mısın rica etsem boydan. Belki de beklentileri çok yüksek oluyor maskeyi çıkarınca hayaller suya düşüyor
O zaman beklentiyi yüksek tutmasınlar
Bazıları sosyal medyadaki fenomenlerle kendini kıyasliyor hâlbuki onların çoğu yeri yapay estetik. Kendilerine haksızlık yapıyorlar onlara bakarak
Beklentiyi yüksek tutmak karşıdakine bağlı karı kız hastası biriyse yüksek tutar ama ne istediğini bilen biri ise durum daha farklı olur
Demmekki ortalama bi yüzün ama. cok iyi fizigin var
Yüz de gözükmüyor onlara ama sıkıntı orada ortalama bulup görüp beğendiler yine gelseler eyvallah diyicem de
Fizigin boyun posun iyi demekki
Fizik iyi ama çok boylu poslu da değilim uf bıktım ya lanet olsun şu maskeye en azından kalbim kirilmiyordu
Benim çalıştığım yerde bi kız vardı maskeyle çok güzeldi maskeyi çıkarınca hoşlantım gitmişti :)
Yüzgüzelligi beden güzelliği geçici önemli olan içinin güzelliği
Bir maske kadar değeri olan insanlar onlarda tek kullanımlık at çöpe gitsin
Burnunda veya ağzında flqn bir olumsuzluk veya isteöedikleri bir şey göemüş olqbilirler
bende de öyle, genelde burnum yüzünden böyle yaptıklarını düşünüyorum
Öyle karaktersiz insanları zaten hayatında barındırmamalısın sana daha çok kötü hissettiriyorlar
Benide maskeliyken kiz sanan oldu o yuzden maske guzel sey 🤣🤣
İnsanlar maskeli seviyosa maskeyi seviyorlar bence seni değil şaka şaka
Bende maskeli rahat ediyorum maskesiz çirkin hissediyorum
boş ver sen onları senin duruşun yeter çok seksi bir fiziğe sahipsiniz bencw
Gözlerinin güzelliği maskeyle ortaya ciktigi icindir belki maske cikinca göz pek goze carpmiyo
Yüzün çirkindir belki banada aynısı oluyor maskesini çıkarınca çirkin oluyorlar konuşmuyorum birdaha
Acimasizsiniz
Maskeliyken sadece gözlerin görünüyor demekki gözlerin etkileyici..
Maalesef aynı problemi bende yaşıyorum, aylardır bu sebepten dolayı psikolojim bozuldu
Belki fiziğine etkilenip yüzünü görünce vır anda o çekiciliğini kaybettiğin içindir
Knk burun, dudak, dişler. En önemli kısım burun ve dişler
Nw gibi tepkiler verıyorlar, ozelime gelip anlatmak istersen dinlerim cinim z💙