Bana neden böyle davranıyor lütfen okuyun?

annem benim düşüncelerime hiç saygı duymuyor bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı 24e gireceğim çirkin biri değilim orta derecedeyim geçen yıl teyzemin vasitasiyla tanidigimiz bir kadın oğluyla beni tanıstirdi istemediğim halde annem beni zorladı ilk kadın bize geldi oğlunu anlattı onlar beni zorlayınca istemediğim hiç beğenmediğim biriyle tanıştım hemde tipi yoktu yani ilk buluştuk ondan sonra annesiyle bize gelip oturdular ve ertesi gün cocuga onunla konusmak istemedigimi buyukleri kirmamak icin kabul ettigimi soyledjm annemle sonra kavga ettik bugünde ayni teyzemin tanidi bi kadin 3 yildir tanidigi bir ailenin ogluyla bwni tanustrmak istiyor istemedim simdi o nisanlanmis bu kezde kardesini soyledi bugun arayip bu nasil bir mantik ya cocuk değil bildiğin 30 yadinda adam ve yakısıklı olmamasına rağmen annem gelmis bana yakısıklı diyor falan filan konus olmazsa olmaz diyor insan dış görünüşünü beğenmediği biriyle konusabilir mi alacakmisim numarasını konusacakmisim bende istemiyorum dedim buna saydirdim bana diyo ki sen cok terbiyesiz saygisiz bir evlatsın seni nerden doğurdum diyor Allah aşkına bòyle anne olur mu sorarım sizlere oğlan kapalı kız istemiyomus mesela ben ileride kapanmayi dusunuyorm annem o kadar aciz ve cahil davraniyor ki ileride kapansa sorun olur mu diyor kadına ben istemediğim halde birilerine göre sekil almak zorunda değilim ben pazardaki elma değilim iyi o zaman otur evde kal diyor bana hem kimse beni beğenmiyor diyorsun hemde istemiyosun diyor fakat buldukları apaçi vs kekodan olusuyor neymis sigarası yokmus bende olsa ne olur simdi herkes iciyor dedim alkolü de olabilir dedim bana bela okuyor namaz kilan sigara alkol kullanmayanları görüyorum karı kız pesinde kosanları var bu isler sigaraya alkole namaza bakmiyor bana diyoki sen kimseyle anlaşamazsın uyumsuzsun diyor sırf beğenmedim istemedim diye
Bana neden böyle davranıyor lütfen okuyun?