Aşık oldukları güzel kadınlara nispet olsun diye mi sevmedikleri çirkin kadınlarla evlenirler? Yoksa başka sebepleri mi vardır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çirkin tabiri benim hayatımda yeri yoktur sizin tabirinizle neden çirkin kadınlarla evlenirler kendi görüşüm olarak 2 sebebi var 1. sebep o tarz erkeklerin çoğu her haltı evlilik öncesi yiyen bir b*k* yaramayan evlenirken de yine sizin tabirinizle çirkin insanın çirkinligin verdiği eziklikle her türlü kontrol edebilecegini düşüncesiyle evleniyorlar o tarz insanın aldatmayacagi özgüveni olmayacağı ya da olamayacağı kanısı var ama yanılıyorlar 😅
2. sebep ise istediği kadını elde edemeyen kişiler ne yapalım elde bunlar var bunlardan birini seçip evleneyim düşüncesi oluşuyor sevgi olmadan mantık evliliği de diyebiliriz buna 🙂
Şimdi diyecekler ki ya insan sevemez mi o insanları evet sevenlerde var başta sevmeyip evlendikten sonra sevmeye baslayanlarda var ama azınlıkta olduğu için bu maddeyi es geçtim00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çirkin kadın kavramına inanmıyorum, daha az kendine özen gösteren kadınları neden seçmezler olarak ele alırsak, biraz başka yere gitmesin, beni aldatmasın durumuna takılan bi kesim var, diğer kesimde de şöyle bir durum var ki, tümüyle iç güzelliğe odaklılar ya da spontane gelişen bir ilişkide, bir erkeğin normalden farklı olarak ilk önce iç güzelliğine aşık olması ve sonra dış etkenlerin de güzel gelmeye başlaması. Başta yapılan fazla fedakarlık, "he bu beni güzel seviyor ya" derdirten bi takım şeyler diyeyim genel olarak.
00 Yorumla
+1 yılbir gün mecnunu padişah çağırmış mecnun olum sen kafayı mı sıyırdın bu kız çirkin la ne buldun sen bunda demiş mecnun da padişahım sen leylayı bir de benim gözümden gör demiş. iyi forumlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılMecnun sonra kimle evlenmiş peki
- +1 yıl
leyla ile mecnun hiç birlikte olamamışlar çünkü kavuşursun evlilik olur kavuşamazsın aşk olur. iyi forumlar.
Soran+1 yılSevdiği kadına kavuşamayıp sevmedigi kadına kavuşuyor zaten erkekler
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Belki senin göremediklerini görüyorlardır. Belki kalpleri o kadar mükemmeldir ki kimsede yoktur. Kusur Yüz de olmaz, Kusur kendini çok beğenmişlikte olur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü sürekli keyif yapıyorlar belli bir yerden sonra artık ipin ucu kaçınca acele olunca böyle oluyor.
10 Yorumla
+1 yılÇirkin kadın yoktur öncelikle bakımsız kadın vardır. Ve erkeklerin tabi caizse güzel olmayan kadınlarla evlenme sebepleri bu kadınların kendilerine olan özgüveni daha azdır. Ve başka erkekler tarafından pek beğenilmiyceni düşündükleri için evlenirler aldatmaya meyilli değillerdir. Tabi ki böyle adamlar da el altından başka güzel sevgili bulup yoluna devam eder. Kadın içinde aslında öyle. Şahsen ben çok yakışıklı kaslı boylu poslu bir adamla evlenmek istemem çünkü o adamın öz güveni tavandır ve ilk kavga da resti kolay çeker çünkü tercihleri fazladır.
20 Yorumla
+1 yılKaraktere önem verdikleri, kendi ruhlarına hitap edenlere mantık çerçevesinde yaklaşıp ömür boyu bir yastıkta kocamak ve hayatın müşterek olduğu bilincine sahip oldukları uğrunda her şeyi feda edebilecekleri makul ve de makbul karşı cinsi seçmek istedikleri için tabiki de. Bilhassa çirkinleri seçmeleri gibi bir durum söz konusu değil zira gönül kimi severse güzel odur.
10 Yorumla
+1 yılNamuslu, beni aldatmaz ya da parası işi var diye evlendi gördüklerim açıkça da söylüyorlar bunu bence hoş değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılDiger güzel buldukları kadınlarla kırıştırıyorlar mı
- +1 yıl
Evlendikten sonra çoğu daha beter azıyor bulan aldatıyor bulamayan şikayet edip duruyor
Soran+1 yılRahatlıklarını duşünerek evleniyorlar
- +1 yıl
Sanmıyorum ya dışardan gördüğüm kadarıyla sırf evlenmiş olmak için evleniyorlar o kadınlarada ciddi anlamda eziyet ediyorlar psikolojik işkence nefret ediyorum insanlardan çoğu zaman
Gönül kimi severse dünya güzeli oymuş diye bi laf vardııı
10 Yorumla
+1 yılÇirkin insan yoktur
İllaki onu güzel kılan bir şey vardır
En önemlisi kalbi
Çünkü şu çirkin diye dışladığınız insanların kalbine baksanız kendinizden utanırsınız
Unutmayın güzellik gelip geçici kalp güzel olsun yeter00 Yorumla
+1 yılgüzellik göreceli bir kavramdır her şey güzellikte değildir huylarını sevmiştir bir söz var kendi güzele 1 günde doyarsın da huyu güzele bir ömür doyamazsın gibi birşeydi
10 YorumlaSevgiden saygıdan kim anlıyorsa onunla evlenirim. Yok bir de tipine bakacaktım. 😃 Sevgisiz saygısız guvenilmez biri dünya güzeli olsa ne olur. Banane yani.
00 Yorumla
+1 yılOna çirkin gelmiyor demek ki, ya da beğenmediği halde bilerek evleniyorsa öylesine evlenmek için evleniyordur ki bu da kadına saygisizlik.
02 Yorumla
Soran+1 yılHer 2 erkekten 1 i sevmedikleri kadınlarla evleniyormuş arastırma
- +1 yıl
Değişik, sevmiyorsa niye evlenir ki, demek ki kendine de güvenmiyor.
+1 yılNeye kime göre çirkin olduğuna bakılır senin gözünle kimse bakmaz o bakımdan çirkin ibaresi tamamen görecelidir
06 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin senin cekici bulmadığın kadındır
- +1 yıl
🤣🤣 güldüm buna ben peki sen öyle bil
Soran+1 yılAynı şeyi dedik ama neyse sen mal mal gülmeye devam et
- +1 yıl
Lügatın çok itici sağlıcakla kal
Soran+1 yılOzur dilerim
- +1 yıl
Estafurullah özür dilemen gereken bir şey yok ben özür diledim yanlış lans ettiysem
Gizli Üye(18-24)+1 yılkabul edin çirkin kadınlar sekste hep daha iyidir vahşilerdir fennnaalardır
güzel kadınlar hep kibar takılırlar nazlıdırlar aptal sarışın gibidirler kim napsım güzeli11 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şansları mi var sekste iyi olup yiplerindeki eksikliği kapatmak zorundalar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇağımızda güzel bir kadının geçmişinin temiz olma ihtimali milyonda birden daha düşük... Ama çirkin bir kadında en azından yüzde bir gibi... Yüzde birlik ihtimal de milyonda birden çok daha yüksek bir olasılık... Mevzu budur...
00 Yorumla
+1 yılBen güzel kadınları severim 😍
https://www.youtube.com/embed/mz0MblHI9nE00 Yorumla
+1 yılAllah Allah çirkin kadin mi var 🙄 ver biriniz kendinizi kaf dağında görüyorsunuz en güzel görüyorsunuz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar Bir Adım Öne
Çirkin kadın yoktur. O senin bakış açın bence00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Neye göre güzel? Neye göre çirkin? Kadınları, insanlari artık belli kalıplara sokmaktan vazgeçin artık. Böyle soruları hiç sevmiyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. sadekatleri ve dunyaya tok oluslarini gorunce bazen insan mest oluyor...
ve her gecen gun de alisiyosun ona00 Yorumla
+1 yılmerhaba . Öncelikle çirkin kadın yoktur hatta çirkin insan yoktur. Bu göreceli bir kavram olduğu için sorunuzun cevabı bulunmamaktadır...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılGönül işi bu cirkinlikle alakası yok bir söz vardır
Gönül kimi severse güzel o dur02 Yorumla
Soran+1 yılSevdiginizle evleniyosunuz sanki
- +1 yıl
Ne alakası var ki şimdi bu dediklerinin sevdigim oldu evet evlenemedim hayatta iki kere sevdiğimi kaybetmiş biri olarak söylüyorum her kişinin ruh eşi vardır ama bazı sorunlar onları bir araya gelirse de devamı olmaz hayat karşına çıkaracağı kişiyi sevmek zorunda kalırsın haa o da biter o ayri
+1 yılErkek adamın karısı çirkin sevgilisi güzel olurmuş 😂
02 Yorumla- +1 yıl
Obje
- +1 yıl
Hııı?
Herkesin sebebi kendine özeldir. Tek bir sebep yok.
00 Yorumla
+1 yılSahip çıktıkları için olabilir kadın değer veriyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKime göre güzel?
Türkiye de çirkin kalmamış be..
Herkes güzel.. Önemli olan banyodan çıkınca güzel mi? Ona bakarım ben..011 Yorumla- +1 yıl
Türkiye'de çirkin kalmamış mı 😂
Evet çoğu kız makyaj yapıyor ama bir o kadar da çoğu kızı makyaj kurtarmıyor maalesef.
Soran+1 yıl@knksorumolacaktı O makyajın altında ne var bilmiyo konuşuyo işte boş ver
Cevap sahibi+1 yılHm...
Pekte özgüven var sende..)
Peki sen hangi taraftasın?
Cevap sahibi+1 yıl@Soran kezbanov olduğun belli.
Altında ne var ne yok beni ilgilendirmiyor..
Anlayan anladı ve cevap bile verdi..
Soran+1 yılSeni çok mu s. kmişler topal kalmışsın
Cevap sahibi+1 yılHahahah, buyur bide buradan yak..
Tam bir kezbanov.. Semt keko ağızıı hahaha))) yürüyen makyaj olduğun belli.. Uzaa
Soran+1 yılKorkak korktugunun kokusu buraya kadar geldi
- +1 yıl
Sadece makyajsız değil makyaj yapıp güzelleşemeyenler de oluyor. Mesela ben de çirkinim 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Soran
Üfff.. Sabah sabah hiç uğraşamam... Bak işine..
@knksorumolacaktı
Harika bende çirkin seviyorum.))
Kendine çirkin diyen kadın favorimdir.
- +1 yıl
Çirkin birini sevmek çok saçma bir şey. Bir insan birini seviyorsa onu hem tip olarak hem de düşünce olarak seviyor demektir. Çirkinlikten kastım herkes tarafından çirkin görülen biri değil. Mesela birisi herkese çirkin gelir ama o adama çok güzel gelir işte o adam için artık çirkin değildir.
Cevap sahibi+1 yılAllahım açıklamalara bak..)))
Hep böylemisin aşkoo?))
Bence güzellik gelip gecici en önemlisi fizik..
Fit olmalı insan.. Sen öyle misin?
Değilsen ver misketlerimi herkes kendi yolunaa
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok sevdikleri kadından yediği kazıkla ona değer veren insanları hayatına alması gerektiğini öğrendiğindendir o
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin ve çekici kadınlar seksten daha iyi anlıyor 🥰
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruyu soran güzel bir kadınsa sorunun zeka seviyesi yerlerde olduğu İçin olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden zekam yerlerde olacakmış araştırma soncu soruyorum ve sevmedikleriyle evlenmelerine sinirliyim sadece bunkadar
Cevap sahibi+1 yılAraştırma sonucu mu? İnsanların hep beraber toplanıp çirkin olduğuna mı karar vermişler.
Soran+1 yılÇirkin buldukları kadın işte ya sevmedikleri cinsel çekim hissetmedikleri normalde istemeyecekleri kadın
Cevap sahibi+1 yılÖyle SAN gerçekten insan bir ömür geçirecek ve öyle olacak ha? Çok güzel kadınlarla evlenip aldatanlar da var. Çirkin neyse de zekasızı çekilmiyor
Soran+1 yılFelsefeciler bile bunu savunuyor ya diyor ki kadınlarla mutlu olmak istiyorsan çirkinleriyle evlen güzelleriyle yat
Cevap sahibi+1 yılDolu felsefeci var ve birbirlerine karşı olan dolu felsefeci var. Felsefenin amacı bilgi ortaya koymak değil düşünmektir. En basitinden idealizm materyalizm böyle dediğin gibi saçma felsefe duymadım
+1 yılLeyla Mecnun olayını biliyor musun Leyla o kadar çirkin olmasına rağmen Mecnun'un gözüyle dünya güzeli idi
06 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik sorusuyla ne alakası var?
- +1 yıl
Demek ki bilmiyorsun önemli olan senin ya da başka insanların nasıl gördüğü değil Mecnun nasıl görüyorsa orada bi Leyla vardır illahi
Soran+1 yılAnlatamiyorum galiba ya zaten kendi görüşü olarak çirkin olandan bahsesiyorum
- +1 yıl
Demek ki soruyu yanlış sormuşsun
- +1 yıl
Nasıl oluyor da güzel kadınlar çirkin erkekler ile birlikte oluyorsa aldatmayacak diye erkekler de o nedenle olabilir
Soran+1 yılÇünkü soruyu uzattıkça cevap gelmiyor kuçük sordum eksikler de detayda
+1 yılAbi bu kural değişmez erkek kötüdür kız çok iyi kalplidir diğer erkekte iyi kalplidir kız kötüdür böyle böyle ömürler geçer heba olur gider
00 YorumlaNe saçma güzelmkadınlara mispet olsun diye olur mu hiç.
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye başka
Soran+1 yılAşık oldukları guzel kadınlar onlara yuz r
Soran+1 yılYüz vermiyor
+1 yılÇirkinse iyi olamaz mı? Güzeliyle çıktık da ne oldu aga hayırdır?
00 YorumlaNe saçma güzelmkadınlara mispet olsun diye olur mu hiç.
00 YorumlaErkekler dış görünüşe bakarak evlenmezler ondan dolayı, kızlar gibi sadece tipe bakmazlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeye bakarlar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlar neden ipsiz sapsız kişilerle, kendisi aldatan, kendisinden başkasına bakan, her haltı yiyen erkeklere yâr oluyor?
10 Yorumla
+1 yılÇünkü çirkin şansı devreye girer😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. güzel kızlar da çirkin erkeklerle hep
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbaşlari derde girmesini istemzler
02 Yorumla
Soran+1 yılNe derdi aldatılma filan gibi mi?
- +1 yıl
aynen
Güzeller beğenmedikleri için olabilir
00 Yorumla
+1 yılnormal sıkıntılı durumlar
00 Yorumla
+1 yılBirbirini sevmeyle alakalı
00 YorumlaIç güzelliğine bakıyorlar demekki
00 Yorumla
+1 yılonlara güzel geliyodur
00 Yorumla
+1 yılErkekler değişik cins çünkü
00 Yorumla
+1 yılE desene o yüzden evde kaldık 😂😂
00 Yorumla
+1 yılTürkiye'de güzel kız almak için zengin olunmalı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Tipe değil gönle baktığı için.
00 YorumlaGüzellik başa bela mantığı:)
00 Yorumla
+1 yılAldatmaz diye düşünmüyor olabilirler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendilerini güzel hissetsinler diye
00 YorumlaKıskançlık kokuyor bu konu
08 Yorumla
Soran+1 yılİstedem beni sevmeyen bir erkek bulup evlenirim bunu mu kıskanıcam
Soran+1 yılEvet daha dün evlenme teklifi aldım ben bilmiyo muyum sevmedikleri kadınlarla evlenmek istediklerini
Soran+1 yılİki ruh hastasıyla yapmadım 10 bin kisilik araştırma bu
Soran+1 yılKendisine göre çirkin bulduğu işte istemediği begenmedigi cinsel çekim duymadığı
+1 yılÇünkü kadinda ete degil de beyinine bakar
00 Yorumla
+1 yılNe bileyim evlenmedim ki
00 Yorumla
+1 yılBi anlasak😏
00 YorumlaHerkesi yaradan alllah kalbi güzel olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılSoruda mantık yok.
00 Yorumla
+1 yılÇirkin karılar kapıyor yakışıklıları
00 YorumlaSen guzelmisin bekarmi kaldın
00 YorumlaGüzellik görecelidir
00 YorumlaÇok basit... Gönül bu otada konar b*kada.
00 YorumlaBiz cirkin seviyoruz
00 YorumlaCok sacmw
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri