Cinsel Yaşam Evli kadınların kaçamak yapması normal mi? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 37 Evli kadınların kaçamak yapması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Yakalanmadığı sürece sorun yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Çok normal anlatamam yani yeme içme gibi ihtiyaç... ne yiyip içiyorsanız. 0 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Nesi normalmiş mesela 0 0 Yorumla
Kardan_adam07 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kacamak güzeldir. onemli olan dikkat etmek 0 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Normal kocası hakediyorss yapar tabi 0 0 Yorumla
Olgunadam23 Takip Et Guru Yaş: 51 , eic 39% +1 yıl He normal kimdn öğreniyorsunuz bunları 0 0 Yorumla
ONRKRYL Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arkadaş bütün herkes rahatsız herhalde bu nedir ya 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her boku da normalleştirin anasını satayım. 1 1 Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl bırde aldatmanın adını kaçamak koymuslar.. yumusatıyorlar kendılerınce sankı oyle dıyınce masum oluyorlar. Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl başka bir kadınla olursa normal 1 1 Yorumla Kanekii +1 yıl Sen soruyu sorani yataga mi atmaya calision bana mi ole geldi 😂 Yorumla
Kor-ateş Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadın ya da erkek farketmez doğru değil 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 31,3b cevap paylaştı. Tabi canım kaçamak sayılmaz 0 0 Yorumla
Lannbırakk Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Evli misin sem 1 3 Yorumla Lannbırakk +1 yıl Sanalda mı gerçekte mi Yorumla Soran +1 yıl ⭐️ Yorumla Lannbırakk +1 yıl Yıldız mıı 🌟 Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Normal 😘 1 2 Yorumla Sanal_asksevengelsin +1 yıl seni istiyorum normal mi? Yorumla ladymelo +1 yıl @Sanal_asksevengelsin neyinle istiyorsun beni ac köpek. Ben sana bakarmiyim sidikli seni😂😂😂😂 Yorumla
pluvieux Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Nasıl bir kaçamak olduğuna bağlı:) 1 1 Yorumla Sanal_asksevengelsin +1 yıl nasıl olursa normal olur Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Değil ama yapan çok 1 0 Yorumla
ozgurr1919 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Troll müsünüz siz? Değilseniz kötü bir durum çünkü 0 0 Yorumla
Burjuvalıyız Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 65% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Hayir anormal 0 0 Yorumla
AsellusAustralis Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bu tarz durumları destekleyenler evlenmesin. 0 0 Yorumla
user0198381938 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl karşı tarafta istenmiyosa kendide yapmamalı 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. yapanlar var 0 0 Yorumla
ulanyagmur1 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl yuh ya herşeyi normalleştirdiler 0 1 Yorumla blueaviator +1 yıl Kasıtlı sorular bunlar. Yorumla
doyumsuz_adam2 Takip Et Xper 2 Yaş: 50 +1 yıl erkekler yapıyorsa kadınlarda yapabilir o zaman :) 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. Tabiki değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
Yakalanmadığı sürece sorun yok
Normal ama
A normal
Çok normal anlatamam yani yeme içme gibi ihtiyaç... ne yiyip içiyorsanız.
Nesi normalmiş mesela
Kacamak güzeldir. onemli olan dikkat etmek
Normal kocası hakediyorss yapar tabi
Galiba bu aralar moda oldu zaten
He normal kimdn öğreniyorsunuz bunları
Arkadaş bütün herkes rahatsız herhalde bu nedir ya
Değil. Sen yapıyor musun?
bazılarını getir de ben silkem
Her boku da normalleştirin anasını satayım.
bırde aldatmanın adını kaçamak koymuslar.. yumusatıyorlar kendılerınce sankı oyle dıyınce masum oluyorlar.
başka bir kadınla olursa normal
Sen soruyu sorani yataga mi atmaya calision bana mi ole geldi 😂
Eşi ilgisiz ise normal bence
Evliliği oyuncak haline getirdiniz
Kadın ya da erkek farketmez doğru değil
Tabi canım kaçamak sayılmaz
Evli misin sem
Sanalda mı gerçekte mi
⭐️
Yıldız mıı 🌟
Değil
Normal 😘
seni istiyorum normal mi?
@Sanal_asksevengelsin neyinle istiyorsun beni ac köpek. Ben sana bakarmiyim sidikli seni😂😂😂😂
Nasıl bir kaçamak olduğuna bağlı:)
nasıl olursa normal olur
Değil bence
Değil ama yapan çok
Aklında biseyler mi var acaba?
Troll müsünüz siz? Değilseniz kötü bir durum çünkü
Kacamaktan kastiniz nedir? Aldatmami?
Hayir anormal
normal değil bazen normal
Sonu sıçamakla bitene kadar normal
Hayir tabiki
bunu okuyunca aklıma paternıty court geldi
Sence normal mi?
Değilllll aksine iğrenç bir şeyyy
Bu tarz durumları destekleyenler evlenmesin.
karşı tarafta istenmiyosa kendide yapmamalı
Hayır tabiki
yapanlar var
Asla değil
yuh ya herşeyi normalleştirdiler
Kasıtlı sorular bunlar.
Değil tabi
Sen görüş belirtmemişsin
Normal değil
erkekler yapıyorsa kadınlarda yapabilir o zaman :)
Siz evlimisniz
Anormal bir durum.
evlimisin
Anormal
Anormal tabiki. Cinsiyeti olmaz bu isin
Anormal
İyice onuspulastnz
Tabiki değil
Bence değil
Daha neler