Oturdugum binadan 3 4 bina yanda oturan bir kadin var evli, benden yaklasik 5-10 yas buyuk diye tahmin ediyorum. Su ana kadar herhangi bir konusmuslugumuz yok
Bundan 1 ay kadar önce balkonda oturuyordum ben fark etmedim kaldirimdan geciyormus bogazini temizleme sesi cikartti kafami kaldirdim kaldirdim goz goze geldik. Bir kac gun oncede ben balkondan boynumu biraz uzattim saga bakiyordum o da yine geciyormus fark etmemistim sola kafami cevurdigumde yine goz goze geldik ben fazla bakamadan kafami cevirdim o da cevirdi. Bende bugun deneme amacli balkonda bekledim is cikisi gecerse diye gecti, ben ona dogru baktim o da bakti goz goze geldik onune cevirdi gitti kafasini.
Sizce bana mi ilginc geliyor yojsa siradan bir sey mi? Lutfen sacma sapan yorumlar yazmayin duzgun yazin ciddi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evli kadınlar la neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım farzet bakti laf atti gel dedi.. sen nasıl bir saplantı da ve sapıklık tasın anlamadım?
Ben evli kadibla bir sey yasamak dusuncesinde oldugumu yazdim mi? Sen kendi hayal dunyanda yasamaya devam et. Sizce bu siradan mi diye sordum. Belki kadini uyaracagim ve bunu yapmadan once kesin bir fikre sahip olmak istiyorum ondan sordum ve senin gibi okudugunu anlamayan biri cikip torum yaziyor
Hayatta gordugum en anlama guclu gecen bir ibsan musveterettesisin
Yegenim bizde biliyoryz gulusmeyi selamlasmayi ama baska turlu bakisida biliyoruz. Bizde calistuk gelenlede goz goze geldik selamlastik. Ama sen duaunsene hic konusmuslugun omayan biri goz goze gelmesi akla neyi getirir sanki isvecte yasiyormus gibi konusma.
Sizin gibi sapıklar dan iğreniyorum.. sizi. kafada olan enset ilişkiyi bile normal sayan sapıkları görünce gerçekten midem bulanıyor. Oglum siz erkek olmayın erkek adam bu tip sorular sormaz kestir diktir git ukela mal
Ee sen beklersen tabi göz göze gelirsiniz 😅
Yazinin onceki kisimlarinda belirttim bogaziyla ses cikartmasi tesaduftur diye dusundum ama sonrasinda tekrar goz goze gelmemiz beni iskillendirdi ve en son bende onu bekledim bugun balkonda direkt onunde defilim yolun solunda kaliyirum yani bakmadan gecmek mumkun
Aklına farklı düşünceler getirip bi daha bekleme diyeyim sana ☺️
Kimse bir sey yazmiyor ya. Site ölmüş
Sen gercekten 37 yasindamisin
Sen niye bakıyorsun?
Dikkatimi cektigi icin.
Bakmayı kes başına işler acarsın
Bazı kadınlar çok tehlikelidir
Bakislaeiyla dikkatimi cektigi icin bakiyorum